Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Parodykit ir man Sawannos puokste ax.gif Gal kas gali sumazint ir imest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2008 01 31, 17:15)
jei neklystu, tai kazkur maciau tavo nuotraukele.o tu sviesiaplauke?jei as nemaisau, tai man labai patiko tavo sukuosena, gal galetum atsiusti foto i pasta? 4u.gif o jei klystu, tai atsiprasau tada blush2.gif

nuotraukele tai galejai matyti, bet as deje nesviesiaplauke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2008 01 31, 16:06)
tai parodykit, merginos, savo puoksteles ax.gif  rolleyes.gif

mano puostele gali pamatyt cia: http://public.fotki....o/r005-015.html 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Graze @ 2008 01 31, 12:43)
Mano puokste taip pat buvo tik is roziu ziedu, be jokiu zalumynu, nu aisku ir svorio turejo biggrin.gif , bet tikrai nepasakyciau, kad per visa diena labai pavargau su ja, plius vyra pasoneje turejau, tai jis man mielai pagelbejo ir kai reikejo panesiojo puokste thumbup.gif  thumbup.gif  Tik gal manoji buvo mazesne nei cia nuotraukoj g.gif  4u.gif
Todel jei nori tik is roziu, tai ir as patarciau daryt siek tiek mazesne, nes nuotraukoj ji gan didele atrodo ax.gif
Jei idomu, manoji buvo tokia:
Mano puokste!

Labai grazi puokste. man gal truputeli puokstes atspalvis nesiderina su rubu spalvomis. ar pati tokia roziu spalva rinkaisi, ar salonas taip padare? kaizkaip truputeli spalvu tonai nesueina, nespalvotose nuotraukose labai grazu, o spalvotose kai kuriose tai matosi. O siaip keista tai, kad zmones dazniausiai graziau atrodo nespalvotose nuotraukose, nes spalvotos viska isryskina. Bet tu man graziau atrodai spalvotose. 4u.gif
Atsakyti
Sumazint negaliu tai idedu nuoroda, kur galit pamatyt mano puokstele..
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2008 02 01, 13:30)
Sumazint negaliu tai idedu nuoroda, kur galit pamatyt mano puokstele..
My Webpage

gal galetum ir daugiau vestuviu foto parodyt? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gapita @ 2008 02 01, 14:11)
Labai grazi puokste. man gal truputeli puokstes atspalvis nesiderina su rubu spalvomis. ar pati tokia roziu spalva rinkaisi, ar salonas taip padare? kaizkaip truputeli spalvu tonai nesueina, nespalvotose nuotraukose labai grazu, o spalvotose kai kuriose tai matosi. O siaip keista tai, kad zmones dazniausiai graziau atrodo nespalvotose nuotraukose, nes spalvotos viska isryskina. Bet tu man graziau atrodai spalvotose. 4u.gif

Dekui labai mirksiukas.gif
Su puokstes spalva buvo gan sudetinga, nes buvo labai sunku rasti tokias rozes, kurios deretu prie sukneles. Paprastai, visu bandytu gelsvu roziu atspalviai buvo labai salti ir nederejo prie sukneles silto atspalvio. Salone su floriste buvau susitarus, kad jeigu galiausiai nesuras tinkamiausio gelsvo atspalvio, tada tegu daro puokste is pasteliniu spalvu (baltos, rozines, gelsvos) roziu. Bet kai pamaciau padaryta puokste buvau maloniai nudziuginta, nes nelabai norejau ivairiu spalvu roziu puokstes smile.gif Norejau butent gelsvu roziu ax.gif Manau floriste tikrai labai pasistenge ir surado labiausiai derinti roziu atspalvi thumbup.gif Prie baltos sukneles labai lengva derinti geles, bet kai suknele kremine (kaip mano), tada labai sunku visiskai suderinti atspalvius verysad.gif
O kas liecia nespalvotas nuotraukas, man apskritai visu rodytu nuotaiku nespalvotos nutraukos pacios paciausios ir nezinau kodel. Jos tiesiog idomiau atrodo 4u.gif
Atsakyti
gal galit rekomenduoti koki geliu salona kaune, kuriame galeciau darytis sau, svociai ir pamergems puokstes ir nebutu jokiu staigmenu vestuviu diena... pasidalinkit savo ispudziais apie salonus kaune.. man svarbu, kad butu patikimas, zodzio besilaikantis salonas, kad nepakeistu savo nuoziura puoksciu spalvu...
aciu labai visoms uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Mano puokste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2008 02 03, 22:06)
Mano puokste  smile.gif

grazu 4u.gif tik gaila, kad visos nuotakos nesimato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2008 02 03, 22:38)
grazu 4u.gif tik gaila, kad visos nuotakos nesimato ax.gif

Gali ilysti i fotoalbumus ten dar karta idejau savo vestuviu nuotrauku ax.gif
Atsakyti
Mano puokste buvo tokia: http://www.lpfoto.net/galerija.html#
Papildyta:
Neisejo tiesiogiai idet.Vienu zodziu ta is raudonu roziu pirmam lange.
Atsakyti