Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

[quote=Lanka,2008 01 31, 14:22]
Florisimoj uz savo puokste sumokejau apie 150 Lt, uz pamergiu puoksteles-po 25Lt, liudininkes - kazkas apie 40-50 Lt (nebepamenu tiksliai), taip pat dar uzsakinejau gelytes i atlapus jaunajam, liudininkui ir visiems pabroliams..Bendroj sumoj isejo apie 400Lt
[/quote]

O as turbut neuzsakinesiu pamergem puokstes g.gif Sesuo sake kad jos assistentai patys uzsakinejo, ir kad daug kas taip daro. Tai nezinau g.gif Nors pagalvojus, gal taip ir gerai bus. Issirinks sau ka nores prie sukneliu ir kaklarasciu mirksiukas.gif
Kokia pas jus nuomone?
[/quote]

Na mano pamerges nors ir skirtingu spalvu suknelem buvo, bet visos sutarem, kad tures vienodas puoksteles, tik paderinom geliu spalva, kad prie visu tiktu..
O pabroliu gelytes irgi buvo is pamergiu puoksciu gelyciu..
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 01 31, 15:33)
Sutinku su tavimi, o gal jos iš vis nenorės puokščių nešioti.

O užsakyti pabandysiu šeškinės gėlių turguje, gal turės kokį katalogą. O šiaip tai mano teta floristė, bet gyvena ukmergėje, ryte ji tikari nespėtų padaryti, nes mūsų CMB anksti, o iš vakaro nenoriu.

As Seskines turgelyje planoju uzsakinet geles papuosimui. Bus ir pigu ir grazu thumbup.gif Na pigiau nei salonose, bet puokstei nepagailesiu pinigu. Nors girdejau kad ir turgelyje gerai daro mirksiukas.gif
Del pamergiu apsisprendziau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 01 31, 14:33)
Sutinku su tavimi, o gal jos iš vis nenorės puokščių nešioti.

O užsakyti pabandysiu šeškinės gėlių turguje, gal turės kokį katalogą. O šiaip tai mano teta floristė, bet gyvena ukmergėje, ryte ji tikari nespėtų padaryti, nes mūsų CMB anksti, o iš vakaro nenoriu.

Musu CMB buvo 9.30 val, todel as atsiemiau puokste is vakaro ir turiu pasakyti, kad ji puikiai issilaike thumbup.gif
is pradziu irgi abejojau kol floristes pasake, kad bet kokiu atveju salonas taip anksti ryte neatsidaro,o puokste padaryti uztrunka todel ji butu padaryta is vakaro ir stovetu kol kita diena pasiimciau. Jos man patare pasiimti iskart ir patare kaip reik laikyt gelytes, kad kartais nenuvystu anksciau laiko.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2008 01 31, 15:39)
Na mano pamerges nors ir skirtingu spalvu suknelem buvo, bet visos sutarem, kad tures vienodas puoksteles, tik paderinom geliu spalva, kad prie visu tiktu..
O pabroliu gelytes irgi buvo is pamergiu puoksciu gelyciu..

pas taip irgi buvo, uzsakiau visoms pamergems vienodas puokstes, tik pirliene pati sau issirinko ir uzsisake ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2008 01 31, 15:49)
Jos man patare pasiimti iskart ir patare kaip reik laikyt gelytes, kad kartais nenuvystu anksciau laiko.. ax.gif

Ir kaip reikia laikyt? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2008 01 31, 15:49)
Musu CMB buvo 9.30 val, todel as atsiemiau puokste is vakaro ir turiu pasakyti, kad ji puikiai issilaike thumbup.gif
is pradziu irgi abejojau kol floristes pasake, kad bet kokiu atveju salonas taip anksti ryte neatsidaro,o puokste padaryti uztrunka todel ji butu padaryta is vakaro ir stovetu kol kita diena pasiimciau. Jos man patare pasiimti iskart ir patare kaip reik laikyt gelytes, kad kartais nenuvystu anksciau laiko.. ax.gif

as ir is vakaro pasiemiau puokste, ir pamergiu puokstes ir svocios, visos puokste graziai atrode ir antra vestuviu diena
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 01 31, 15:57)
Kur jus uzsakinejot puokstes?

as tai pas vyro kaimyne uzsakinejau, Lentvary ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 01 31, 14:52)
Ir kaip reikia laikyt?  g.gif

Kadangi mano vestuves buvo vasara kai karsta, tai man patare gelytes pabroliams,jaunajam ir liudininkui ideti i saldytuvo ta skyreli, kur darzoves laikomos (ten berods apie 0 laipsniu buna) bigsmile.gif
O puokstes buvo krupsciai supakuotos i celofaninius maiselius tai jas tiesiog pamerkiau i vazele ir paslepiau nuo saules spinduliu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 01 31, 15:57)
Kur jus uzsakinejot puokstes?

as savaja dariausi Kaune, "Augalu dizaino studijoje"(cia laisves alejoje, buves Kino teatras Kankles"
Atsakyti
manoji ax.gif , atsiprasau uz nuotrauku kokybe, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2008 01 31, 17:42)
manoji  ax.gif , atsiprasau uz nuotrauku kokybe,  blush2.gif

Grazi puokstele thumbup.gif thumbup.gif

Sawanna, labai grazi puokstele wub.gif wub.gif thumbup.gif
Tik gaila, kad visos nuotakos nesimato verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2008 01 31, 16:42)
manoji  ax.gif , atsiprasau uz nuotrauku kokybe,  blush2.gif

jei neklystu, tai kazkur maciau tavo nuotraukele.o tu sviesiaplauke?jei as nemaisau, tai man labai patiko tavo sukuosena, gal galetum atsiusti foto i pasta? 4u.gif o jei klystu, tai atsiprasau tada blush2.gif
Atsakyti