Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(TAILER @ 2008 01 31, 13:49)
bet atrodo, kaip tikri. thumbup.gif man ir tokia beda, mano plaukai vos pecius siekia, tai dabar auginu vestuvem, bet man kazkaip trumpesni graziau atrodo, tai sakau gal prisegamus vestuvem nusipirkt g.gif o kokios ju kainos mazdaug?

As ju nepirkau. Salonas turejo plauku smile.gif Man tiesiog reikejo sumoket 200lt uzstata ir tiek. Paskui, kai grazinau plaukus, grazino pinigus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as pasiziurejau nuotraukas ax.gif Labai patiko 4u.gif
Mergynos, gal pasisnekesim apie tai, kur kas uzsakinejo puokstes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 01 31, 15:15)
Ir as pasiziurejau nuotraukas  ax.gif Labai patiko  4u.gif
Mergynos, gal pasisnekesim apie tai, kur kas uzsakinejo puokstes  rolleyes.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Snekam apie puokstes mirksiukas.gif As savaja uzsakinejau salone "Pas Lidija". Cia galit paziuret internetini puslapi: www.paslidija.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
As savaja uzsakinejau "Florisimoj", Vilniuj, Basanaviciaus g.
Jokiu priekaistu neturiu, puokste ir atrode ir issilaike thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Graze @ 2008 01 31, 14:33)
Pritariu drinks_cheers.gif  Snekam apie puokstes mirksiukas.gif  As savaja uzsakinejau salone "Pas Lidija". Cia galit paziuret internetini puslapi: www.paslidija.lt mirksiukas.gif

QUOTE(Sawanna @ 2008 01 31, 14:42)
As savaja uzsakinejau "Florisimoj", Vilniuj, Basanaviciaus g.
Jokiu priekaistu neturiu, puokste ir atrode ir issilaike  thumbup.gif

O kainos kokios? g.gif
Papildyta:
"Pas Lidija" patiko :
Papildyta:
Ir sitas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 01 31, 15:51)
O kainos kokios? g.gif
Papildyta:
"Pas Lidija" patiko :

Man tokios irgi patinka, bet kadangi mano suknele buvo ne balta, todel teko derinti kitas geles mirksiukas.gif
"Pas Lidija" kainos tikrai normalios, zinoma priklauso nuo to, is kokiu geliu bus puokste ir kiek bus paciu ziedu. Kadangi mano puokste buvo vien tik is roziu ziedu, tai teko sumoketi 150lt. Ziedu buvo daug, o vieno kaina jauciu vidutiniskai 4-5lt, todel tokia kaina ir gaunasi, manau visai normaliai. Jei i puokste idetum kokiu kitu geliu, pvz eustomu ar siaip kokiu, butu pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Lanka,2008 01 31, 13:52]
O kainos kokios? g.gif

Florisimoj uz savo puokste sumokejau apie 150 Lt, uz pamergiu puoksteles-po 25Lt, liudininkes - kazkas apie 40-50 Lt (nebepamenu tiksliai), taip pat dar uzsakinejau gelytes i atlapus jaunajam, liudininkui ir visiems pabroliams..Bendroj sumoj isejo apie 400Lt
Atsakyti
Supratau, aciu Graze 4u.gif Bet gal ieskosiu ka nors prie namu. Arba kelyje nuo mano vaikino tevu namu iki mano. Kad jis vaziuodamas pas mane galetu atsiimt. Kokia as gera, visada apie vyra pagalvoju wub.gif Bijau kad uzbludis kur ax.gif
Florisima Akropolyje tiktu, bet pavyzdziu nuotraukos nelabai patiko. Nors girdejau daug geru atsilepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 01 31, 16:16)
Supratau, aciu Graze  4u.gif  Bet gal ieskosiu ka nors prie namu. Arba kelyje nuo mano vaikino tevu namu iki mano. Kad jis vaziuodamas pas mane galetu atsiimt. Kokia as gera, visada apie vyra pagalvoju  wub.gif  Bijau kad uzbludis kur  ax.gif
Florisima Akropolyje tiktu, bet pavyzdziu nuotraukos nelabai patiko. Nors girdejau daug geru atsilepimu  smile.gif

Ner uz ka mirksiukas.gif Man atrodo, mes visada pirma apie juos pagalvojam, o po to saves ziurim smile.gif Kokios mes saunuoles blush2.gif As tai puokstes pati pasiemiau, nes is ryto vaziavau grazintis i salona, tai kartu ir paemiau, o veliau broliukas (pirmas pabroliukas biggrin.gif ) jas nuveze jaunikiui mirksiukas.gif O jeigu tau pavyks rasti geliu salona pakeliui, tai bus is vis idealu. Sekmes ieskant ir renkantis puokste drinks_cheers.gif
Atsakyti

Florisimoj uz savo puokste sumokejau apie 150 Lt, uz pamergiu puoksteles-po 25Lt, liudininkes - kazkas apie 40-50 Lt (nebepamenu tiksliai), taip pat dar uzsakinejau gelytes i atlapus jaunajam, liudininkui ir visiems pabroliams..Bendroj sumoj isejo apie 400Lt
[/quote]

O as turbut neuzsakinesiu pamergem puokstes g.gif Sesuo sake kad jos assistentai patys uzsakinejo, ir kad daug kas taip daro. Tai nezinau g.gif Nors pagalvojus, gal taip ir gerai bus. Issirinks sau ka nores prie sukneliu ir kaklarasciu mirksiukas.gif
Kokia pas jus nuomone?
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 01 31, 15:22)
O as turbut neuzsakinesiu pamergem puokstes  g.gif  Sesuo sake kad jos assistentai patys uzsakinejo, ir kad daug kas taip daro. Tai nezinau  g.gif  Nors pagalvojus, gal taip ir gerai bus. Issirinks sau ka nores prie sukneliu ir kaklarasciu  mirksiukas.gif
Kokia pas jus nuomone?

Sutinku su tavimi, o gal jos iš vis nenorės puokščių nešioti.

O užsakyti pabandysiu šeškinės gėlių turguje, gal turės kokį katalogą. O šiaip tai mano teta floristė, bet gyvena ukmergėje, ryte ji tikari nespėtų padaryti, nes mūsų CMB anksti, o iš vakaro nenoriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 31 sausio 2008 - 14:34
O as turbut neuzsakinesiu pamergem puokstes g.gif Sesuo sake kad jos assistentai patys uzsakinejo, ir kad daug kas taip daro. Tai nezinau g.gif Nors pagalvojus, gal taip ir gerai bus. Issirinks sau ka nores prie sukneliu ir kaklarasciu mirksiukas.gif
Kokia pas jus nuomone?
[/quote]

As puoksteles pamergems pati uzsakinejau, o jos tik susimokejo, tiksliau pabroliai uzmokejo. Kazkaip kadangi leidau joms pasirinkti kokias nori sukneles, tai nusprendziau, kad bent puoksteles turetu buti vienodos 4u.gif
Atsakyti