Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Lanka @ 2008 01 29, 18:54)
Grazi ir tavo  thumbup.gif  Man tiesiog rozine spalva ne prie sirdies. O tu jau uzsakiai?

Išsiunčiau nuotrauką būsimo vyro sesei, nes ji man puokšte darys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 01 29, 00:25)
Visada maniau, kad mano puokštė bus iš baltų rožių ir frezijų, bet dabar galvoju, kad norėčiau šitos  bigsmile.gif

labai grazi puokste, bet ar nenuvys, juk ten jokiu kempyniu nera?
Atsakyti
as jau kaip ir zinau kokios noriu, baltu roziu ir kazkas panasaus i tai....
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2008 01 31, 10:27)
as jau kaip ir zinau kokios noriu, baltu roziu ir kazkas panasaus  i tai....

Viena nuotaka pasakojo, kad turejo didelia ir sunkia puokste, tai vakarui rankos labai pavargo. Taigi ziurek mirksiukas.gif Gal is mazyciu roziu ka nors surasi biggrin.gif Tiesiog patarimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2008 01 31, 11:27)
as jau kaip ir zinau kokios noriu, baltu roziu ir kazkas panasaus  i tai....

QUOTE(Lanka @ 2008 01 31, 12:25)
Viena nuotaka pasakojo, kad turejo didelia ir sunkia puokste, tai vakarui  rankos labai pavargo. Taigi ziurek  mirksiukas.gif  Gal is mazyciu roziu ka nors surasi  biggrin.gif  Tiesiog patarimas  4u.gif

Mano puokste taip pat buvo tik is roziu ziedu, be jokiu zalumynu, nu aisku ir svorio turejo biggrin.gif , bet tikrai nepasakyciau, kad per visa diena labai pavargau su ja, plius vyra pasoneje turejau, tai jis man mielai pagelbejo ir kai reikejo panesiojo puokste thumbup.gif thumbup.gif Tik gal manoji buvo mazesne nei cia nuotraukoj g.gif 4u.gif
Todel jei nori tik is roziu, tai ir as patarciau daryt siek tiek mazesne, nes nuotraukoj ji gan didele atrodo ax.gif
Jei idomu, manoji buvo tokia:
Mano puokste!
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 01 31, 12:52)
Na grazi  thumbup.gif  Ir nuotaka grazi  thumbup.gif

Dekui labai blush2.gif 4u.gif Bet manau per vestuves visos tokios bunam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Graze @ 2008 01 31, 12:02)
Dekui labai  blush2.gif  4u.gif  Bet manau per vestuves visos tokios bunam thumbup.gif

Vis bijau del makiazo ir sukuosenos doh.gif Kad tik blogiau nei kasdien neatrodyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 01 31, 13:07)
Vis bijau del makiazo ir sukuosenos  doh.gif  Kad tik blogiau nei kasdien neatrodyti  biggrin.gif

Del sito as taip pat labai pergyvenau, nes as siaip kiekviena diena dazausi ir esu pripratusi prie konkretaus makiazo, todel kitaip padazyta jauciuosi negraziai schmoll.gif Bet visaziste mane taise taise ir pataise, kad sau itikciau lotuliukas.gif . Bet tau patariu butinai darykis bandomaji mirksiukas.gif Nu bet mes cia ne i tema g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Graze @ 2008 01 31, 11:43)
Mano puokste taip pat buvo tik is roziu ziedu, be jokiu zalumynu, nu aisku ir svorio turejo biggrin.gif , bet tikrai nepasakyciau, kad per visa diena labai pavargau su ja, plius vyra pasoneje turejau, tai jis man mielai pagelbejo ir kai reikejo panesiojo puokste thumbup.gif  thumbup.gif  Tik gal manoji buvo mazesne nei cia nuotraukoj g.gif  4u.gif
Todel jei nori tik is roziu, tai ir as patarciau daryt siek tiek mazesne, nes nuotraukoj ji gan didele atrodo ax.gif
Jei idomu, manoji buvo tokia:
Mano puokste!

labai graziai atrodei ir puokstele grazi thumbup.gif taip tikejausi, kad bus daugiau nuotraukeliu ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2008 01 31, 13:17)
labai graziai atrodei ir puokstele grazi thumbup.gif taip tikejausi, kad bus daugiau nuotraukeliu  ax.gif  rolleyes.gif

Aciukas 4u.gif
Ten, jei matei yra dar vienas albumas "Vestuves", ten rasi ir daugiau biggrin.gif
Slaptazodis: vestuves
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2008 01 31, 13:29)
vaje, kaip graziai  4u.gif o cia tavo naturalus plaukai tokie ilgi? bigsmile.gif

Labai noreciau, kad tokie butu, bet, deja, nuo dideliu noru jie greiciau neauga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Cia prisegti plaukai, manieji trumpesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Graze @ 2008 01 31, 12:36)
Labai noreciau, kad tokie butu, bet, deja, nuo dideliu noru jie greiciau neauga lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Cia prisegti plaukai, manieji trumpesni mirksiukas.gif

bet atrodo, kaip tikri. thumbup.gif man ir tokia beda, mano plaukai vos pecius siekia, tai dabar auginu vestuvem, bet man kazkaip trumpesni graziau atrodo, tai sakau gal prisegamus vestuvem nusipirkt g.gif o kokios ju kainos mazdaug?
Atsakyti