Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Angie_Kiras @ 2008 01 24, 11:42)
Sveikos merginos bye1.gif  Sakykit, prieš kiek laiko reikia pradėti rūpintis puokštės užsisakymu? Prieš mėnesį, du, ar gal porą savaičių? Vestuvės nusimato liepos 5 d.

Manau, kad kuo anksciau tuo geriau, nes veliau bus daugiau rupesciu, jei norimam salone nebegausi vietos. As Florisimoj puokste uzsakiau pries 1,5 menesio(vestuves buvo rugpjucio pradzioj).Iskart nunesiau nuotraukas kokiu puoksciu noriu, palikau uzstata. O pora dienu pries vestuves dar pasiskambinau pasitikslinti ar nepamirso uzsakymo,ar gavo reikiamu geliu ir suderinau atsiemimo smulkmenas.
Atsakyti
mano puokstyte. 4u.gif
Atsakyti
as labai noriu kaliju ax.gif pvz. tokios

http://public.fotki....kalijos/05.html

pamergytem po tris ziedus, o Svociutei kitos spalvos kaliju.gal zinot kiek jos kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2008 01 24, 12:42)
Sveikos merginos bye1.gif  Sakykit, prieš kiek laiko reikia pradėti rūpintis puokštės užsisakymu? Prieš mėnesį, du, ar gal porą savaičių? Vestuvės nusimato liepos 5 d.

jei sakysies is kokio zinomo brangaus salono, tai manau pries gerus 2 men butu pats tas mirksiukas.gif

na jei is kokiu obuciu turguje, tai manau uztektu ir pries 2 savaites biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2008 01 26, 16:37)
jei sakysies is kokio zinomo brangaus salono, tai manau pries gerus 2 men butu pats tas mirksiukas.gif

na jei is kokiu obuciu turguje, tai manau uztektu ir pries 2 savaites biggrin.gif

o pas tavo mama pries kiek laiko reikia uzsisakyti?
as tai isvis noreciau pries tris menesius uzsisakyt,nes i lt grisiu tik savaite pries vestuves.Kaip manot,kas nors nores priimt taip anksti uzsakyma? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lanka @ 2008 01 23, 18:25)
Jo jo, taip veliau ir padariau  rolleyes.gif  Aciu 4u.gif

jau suzinojai,kur dzada daresi makijaza?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroskax @ 2008 01 27, 22:15)
o pas tavo mama pries kiek laiko reikia uzsisakyti?
as tai isvis noreciau pries tris menesius uzsisakyt,nes i lt grisiu tik savaite pries vestuves.Kaip manot,kas nors nores priimt taip anksti uzsakyma? g.gif

Tai susirask puokste kurios nori.. ir prasyk kad is artimuju ar draugiu uzsakytu veliau.. jeigu nepriims uzsakymo pries 3men.
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2008 01 27, 23:48)
Tai susirask puokste kurios nori.. ir prasyk kad is artimuju ar draugiu uzsakytu veliau.. jeigu nepriims uzsakymo pries 3men.

problema tame,kad neturiu artimuju Klaipedoj...nu gal reikes su liudininke apie tai pasneketi,gal ji pades g.gif
Atsakyti
Visada maniau, kad mano puokštė bus iš baltų rožių ir frezijų, bet dabar galvoju, kad norėčiau šitos bigsmile.gif
Atsakyti
O as noreciau tokios wub.gif Kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 01 29, 16:55)
O as noreciau tokios  wub.gif  Kaip jums?

Graži smile.gif Aš visąlaik maniau, kad mano vestuvinė puokštė bus tokiaį tavo, bet kai pamačiau rožinę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 01 29, 16:37)
Graži smile.gif  Aš visąlaik maniau, kad mano vestuvinė puokštė bus tokiaį tavo, bet kai pamačiau rožinę  wub.gif

Grazi ir tavo thumbup.gif Man tiesiog rozine spalva ne prie sirdies. O tu jau uzsakiai?
Atsakyti
Visu nuomone supratau thumbup.gif Dabar reikia uzsakyt kazkur tai g.gif Ar yra atskira tema ?
Aciu 4u.gif
Atsakyti