Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

tai cia hortenzija ta gele kitaip vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
As nezinau tikslaus lietuvisko pavadinimo bet floriste sake hidrangeja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(violet79 @ 2008 01 20, 23:11)
As nezinau tikslaus lietuvisko pavadinimo bet floriste sake hidrangeja... g.gif

Dzados puokste buvo su hortenzijomis ir frezijomis. Labai grazi puokstele. Pries pora psl maciau nuoroda buvo.
Hortenzija yra sezonine gele, kad ju butu jusu vestuvems.
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 01 20, 07:03)
mano puokste buvo tokia

mano puokste buvo panasi, apvali, tik visa vien is raudonu roziu ir perlu rankenele. kam butu idomu pamatyti, rasykite i az - atsiusiu nuotraukyte
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 01 15, 17:50)

Cia tai grozis! ir kvapas zinoma... Aciu uz puikia ideja. bigsmile.gif
Atsakyti
Gali tik duoti viena patarima =))) prasykite savo floristu, kad darytu puokste LENGVA !! Nes manoji (buvo is roziu baltu padaryta) svere apie 2 kilus smile.gif po pirmos valandos jau pavargau ja tampytis biggrin.gif o be to savo puokstes negalejau mesti, nes ka nors tikrai zumusciau biggrin.gif taip teko mesti kita kokia lengvesne ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sashuska @ 2008 01 23, 10:50)
Gali tik duoti viena patarima =))) prasykite savo floristu, kad darytu puokste LENGVA !! Nes manoji (buvo is roziu baltu padaryta) svere apie 2 kilus smile.gif po pirmos valandos jau pavargau ja tampytis biggrin.gif o be to savo puokstes negalejau mesti, nes ka nors tikrai zumusciau biggrin.gif taip teko mesti kita kokia lengvesne ... biggrin.gif

Cia geras lotuliukas.gif
Butinai prisiminsiu tavo zodzius. Pasikviesiu kokia priese ir uzsakysiu puokste panasia i tavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 01 15, 17:00)
viena nuotaka daresi puokste is freziju ir hortenziju, super atrode thumbup.gif http://public.fotki....tuves/em21.html 4u.gif

Mergynos, gal zinot kaip man sita 'nuotaka' surast?! Labai patinka jos makiazas wub.gif Noreciau pasiklaust kas dare. Buciau labai, labai dekinga!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos bye1.gif Sakykit, prieš kiek laiko reikia pradėti rūpintis puokštės užsisakymu? Prieš mėnesį, du, ar gal porą savaičių? Vestuvės nusimato liepos 5 d.
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2008 01 24, 11:42)
Sveikos merginos bye1.gif  Sakykit, prieš kiek laiko reikia pradėti rūpintis puokštės užsisakymu? Prieš mėnesį, du, ar gal porą savaičių? Vestuvės nusimato liepos 5 d.

Liepos mėnesį pats vestuvių įkarštis, daug užsakymų, geriau nedelsk, bent vietą norimam salone rezervuok prieš porą mėnesių, o puokštę galėsi išsirinkt likus porai savaičių.
Atsakyti
užsisakiau prieš 3-4 sav. o kodėl man neleidžia ikelti puokštės savo, kodėl nėra žodėlio browse (kažkas panašaus)
Atsakyti