Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Aisku cia jei viskuom tiketi tai tada geriau sedeti namuose ir niekur neeiti lotuliukas.gif
Tai galima juk ir nemest tuos puokstes, galima ta mest nzn kaip lietuviskai blush2.gif blush2.gif kur ant kojos toks raistelis ant slaunies uzdedamas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arfeja @ 2008 01 02, 18:08)
Aisku cia jei viskuom tiketi tai tada geriau sedeti namuose ir niekur neeiti  lotuliukas.gif
Tai galima juk ir nemest tuos puokstes, galima ta mest nzn kaip lietuviskai  blush2.gif  blush2.gif  kur ant kojos toks raistelis ant slaunies uzdedamas  blush2.gif

tai per musu vestuves as meciau merginoms puokste, o vyras - mano keliaraisti vaikinams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2008 01 02, 18:01)
mano manymu tas antrosd puokstes prietaras  yra komercinis, kazkas paskleide kad galetu pinigeliu papildomu darytis.... nes kaip zinom tokiu puoksciu kaina yra nemaza, betto visi visais laikais mesdavo savo puokste ir gyvena zmones ilgai ir laimingai  thumbup.gif

Tikrai,kad ne VISI ir NE VISAIS laikais - nepamirskim, kad sis puokstes (kaip ir keliaraiscio) metimas is Amerikos "pasiskolintas" mirksiukas.gif
Atsakyti
as mastau savo puokste daryti is kaliju,bet mastau ar is baltu ar is rausvu... nes mano pamergiu sukneles bus oranzines ir ju gelytes oranzines, tai mastau ka sau pasirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 01 07, 16:48)
as mastau savo puokste daryti is kaliju,bet mastau ar is baltu ar is rausvu... nes mano pamergiu sukneles bus oranzines ir ju gelytes oranzines, tai mastau ka sau pasirinkti smile.gif

tai jau geriau baltas, nes jei pasirinksi rozines, tai bus per daug pas jus spalvota ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Zinot turiu toki klausimuka, gal kas turejot puokstele is orchideju? As labai noriu, bet girdejau kad jos nekaip laiko...ta prasme reikia labai saugoti, nes trapus ziedai g.gif
tai va net nzn ka daryti, nes labai norisi man is ju blush2.gif bet baugu, o jei neatlaikys man ne puse dienos doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiute @ 2008 01 09, 20:39)
Sveikos merginos 4u.gif
Zinot turiu toki klausimuka, gal kas turejot puokstele is orchideju? As labai noriu, bet girdejau kad jos nekaip laiko...ta prasme reikia labai saugoti, nes trapus ziedai g.gif
tai va net nzn ka daryti, nes labai norisi man is ju blush2.gif  bet baugu, o jei neatlaikys man ne puse dienos  doh.gif  ax.gif

man irgi orchidejos labai grazu wub.gif
maciau kazkur nuotraukose jaunaja tiesiog su orchidejos sakele ir labai graziai atrode mirksiukas.gif tik atkreipiau demesi, akd islydint is namu ta orchidejos sakele buvo tiesi, o jau baznycioje per ceremonija - nulinkusi... g.gif Bet vistiek graziai atrode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadra @ 2008 01 10, 00:13)
man irgi orchidejos labai grazu  wub.gif
maciau kazkur nuotraukose jaunaja tiesiog su orchidejos sakele ir labai graziai atrode mirksiukas.gif tik atkreipiau demesi, akd islydint is namu ta orchidejos sakele buvo tiesi, o jau baznycioje per ceremonija - nulinkusi...  g.gif  Bet vistiek graziai atrode smile.gif

galejai matyti cia
man irgi labai grazu buvo. buvo ir dar viena mergaite su orchidejos sakelem, bet is tiesu viena ju nuluzo net is namu neisejus unsure.gif o kad tiesi ar nulinkus - nelabai tiesa sakant pastebejau skirtumo, nes orchideja - pati is save tokia "minksta" svyranti.... Siaip labai grazu ir elegantiska drinks_cheers.gif aisku, vis tiek ta sakele ideda i kolbyte, tik ja graziai sudekoratyvintai uzmaskuoja..... o puokste su orchidejomis - net nezinau.... kad neprapultu tie grazus ziedai kitu draugijoje schmoll.gif ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 10 sausio 2008 - 01:07
QUOTE(aganiute @ 2008 01 09, 17:39)
Sveikos merginos 4u.gif
tai va net nzn ka daryti, nes labai norisi man is ju blush2.gif  bet baugu, o jei neatlaikys man ne puse dienos  doh.gif  ax.gif

Mano puokste buvo is orchideju ir atlaike visa diena. Ir antra diena geles buvo visai nenuvyte wub.gif
Atsakyti
O as norejau paklaust ar gali nuotakos puokste buti is geltonu roziu? Ar kas tokia turejo? Nes girdejau kazkoki prietara negera tai galvoju ar cia rimtai, ta prasme nuo senoves taip, ar siaip pletkas koks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2008 01 14, 10:23)
O as norejau paklaust ar gali nuotakos puokste buti is geltonu roziu? Ar kas tokia turejo? Nes girdejau kazkoki prietara negera tai galvoju ar cia rimtai, ta prasme nuo senoves taip, ar siaip pletkas koks ax.gif

Jei Tau patinka geltonos rožės kodėl ne? Aš asmeniškai netikiu prietarais mirksiukas.gif
Atsakyti
Biski puoksciu 4u.gif http://public.fotki....urila/puokstes/
Atsakyti