Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Nu nezinau, pas mane puokste buvo is gerberu ir ju ten buvo tikrai nemazai, graziai atrode ir dar papuostos svarofskiukais buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutute @ 2007 12 18, 18:54)
MAN IRGI LABAI GRAZU wub.gif  IR...TAUPU thumbup.gif  NA MAN KAZKAIP GAILA 250LT UZ ROZIU PUOKSTE MOKETI.... g.gif
Taupu tik tuo atveju, jei tulpes rinksites sezono metu ir paprastesniu - pigesniu rusiu, kitu atveju gali kainuoti tikrai brangiai
QUOTE(tikurila @ 2007 12 19, 12:13)
Mano puokste 150lt kanavo. Tikrai normalios kainos siais laikais  mirksiukas.gif  Aisku kai darisi puokste is keliu gelyciu ir labai daug zalumos, tai pigiau bus, bet jai tik is geliu, tai patikek  doh.gif  Galima ir paskaiciuoti, pvz. jai daryti puokste apvalia ius roziu: i ta puokste sueina kazkur 20-30 roziu. Vienos kaina apie 5-6lt (cia pigiausias man atrodo variantas) 30x6=180lt O kur dar darbas, priedai, geliu paruosimas  g.gif  Na vat ir susideda tokia kainyte. As aisku cia labai grubiai paskaiciavau, bet panasiai gaunasi  ax.gif
Tikra tiesa
QUOTE(Benderiute @ 2007 12 19, 14:12)
Nu nezinau, pas mane puokste buvo is gerberu ir ju ten buvo tikrai nemazai, graziai atrode ir dar papuostos svarofskiukais buvo  smile.gif
Gerberos ziedai labai platus, ju i puokste galima apie 10 sudeti, o viena kainuoja 3-5Lt, tai ir puokste nebrangi gaunas, o rozes ar kitos geles daug brangiau
Atsakyti
QUOTE(Pukute6 @ 2007 12 19, 23:30)
Taupu tik tuo atveju, jei tulpes rinksites sezono metu ir paprastesniu - pigesniu rusiu, kitu atveju gali kainuoti tikrai brangiai
Tikra tiesa
Gerberos ziedai labai platus, ju i puokste galima apie 10 sudeti, o viena kainuoja 3-5Lt, tai ir puokste nebrangi gaunas, o rozes ar kitos geles daug brangiau

na, as puokste dariausi is roziu ir eustomu ir man ji kainavo apie 80 lt. tikslios sumos nezinau, nes pas ta pacia floriste daugiau geliu uzsakinejom ax.gif
Atsakyti
Tai vat, mes ir pas ta pacia floriste visas gele uzsakinejom ir mano puokste 80 lt kainavo smile.gif
Atsakyti
gal kas galit paruoditi puokste is herberu
Atsakyti
QUOTE(lauroskax @ 2007 12 21, 14:09)
gal kas galit paruoditi puokste is herberu

herberos = gerberos wink.gif

Va čia rasi kelias

Gerberos
Atsakyti
Mano puokste buvo is kaliju, visada norejau, kad puokstej butu kalijos, taip ir padariau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristute: 21 gruodžio 2007 - 15:39
Va mano puokste is herberu, paskutine nuotrauka smile.gif
Papildyta:
http://public.fotki....nepakartojama-/
jei reiks slaptazodis - svajone
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2007 12 21, 16:48)
Va mano puokste is herberu, paskutine nuotrauka  smile.gif
Papildyta:
http://public.fotki....nepakartojama-/
jei reiks slaptazodis - svajone

Na cia skonio reikalas, tavo puokste grazi, bet as pvz. megstu visiskai kitokias mirksiukas.gif savo puokstyte as jau rodziau, bet cia dar viena foto isarciau ax.gif
user posted image
Be to, as labai prasiau floristes, kad tik tai nedetu tu smulkiu baltu gelyciu, tai reikejo tarpus uzpildyti, o tas jau brangiau kainuoja mirksiukas.gif Ir uzsakinejau as ne kokioi florissimoi, kur kainos kosmines, o Seskines turgely 4u.gif Nes florissimoi ta puokstyte man iki 300lt kainuotu unsure.gif
Atsakyti
As igi eisiu i seskines turgeli, man jis patinka smile.gif
Atsakyti
gerai, kad mano busima anyta uziima su gelem, ir padaro labai grazias puokstes ir ne tik!!! biggrin.gif thumbup.gif tai as del geliu perdaug net nesijaudinu! tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2007 12 22, 20:56)
gerai, kad mano busima anyta uziima su gelem, ir padaro labai grazias puokstes ir ne tik!!!  biggrin.gif  thumbup.gif tai as del geliu perdaug net nesijaudinu! tongue.gif  biggrin.gif

Tau pasiseke, o vat mano mama restorane vedeja dirba, pas mus su restoranu nera jokiu problemu smile.gif
Atsakyti