Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 16 gruodžio 2007 - 01:25
QUOTE(rutute @ 2007 12 15, 20:12)
Sveikutes, man tai kazkaip noretu ne baltu geliu, nes jos sukneles fone isnyksta...
O siaip sita labai patinka wub.gif

Pritariu 100 % as ir noriu ne baltu, nes suknele balta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 12 16, 02:59)

SITA LABAI GRAZI wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
MAN LABAI GRAZIOS SITOS PAMERGIU PUOKSTYTES, BET TAI TADA KOKIA JAUNOSIOS TURETU BUTI g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 12 16, 15:47)
Paskutine graziausia wub.gif

o man kremines ir rozines spalvos puokstes graziausios thumbup.gif nelabai patinka man margos ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
cia turiu klausima gal labiau toms, kurios jau ejo i geliu salonus dometis del puoksciu. Ar imanoma gauti tam tikro sezono geliu, visai kita sezona? As cia vis dar apie bijunus svagstu ... wub.gif Bet vestuves rugseji, kuomet Lietuvoje bijunu zydinciu jau nei su ziburiu nerastume... Taip pat patinka tulpes, ramunes...

Vat ir uzsimanyk tu man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadra @ 2007 12 17, 01:20)
Sveikutes  smile.gif
cia turiu klausima gal labiau toms, kurios jau ejo i geliu salonus dometis del puoksciu. Ar imanoma gauti tam tikro sezono geliu, visai kita sezona? As cia vis dar apie bijunus svagstu ...  wub.gif  Bet vestuves rugseji, kuomet Lietuvoje bijunu zydinciu jau nei su ziburiu nerastume... Taip pat patinka tulpes, ramunes...

Vat ir uzsimanyk tu man  lotuliukas.gif

As kai tekejau rugsejo 1d. tai labai buvo sunku rasti kito sezono geliu doh.gif Norejosi ir tulpiu ir kaliju ir dar nepamenu ko, bet schmoll.gif Del bijunu ir labai abejoju, bet pavaiksciok pati, paklausinek , gal tau labiau pasiseks mirksiukas.gif Bet siaip kur klausinejau, tai visur sake kad neveza. Jeskojau vienos rusies sampanos spalvos roziu (Renata ar Regina nepamenu), tai sake, kad sezonas pries savaite pasibaige, tai 100% kad neatves, net is Olandjos. Baltu kalju rugsejo 1d. irgi nezadejo (sake gal gausim o gal jau ir ne), o spalvotu buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 12 17, 14:24)
As kai tekejau rugsejo 1d. tai labai buvo sunku rasti kito sezono geliu  doh.gif  Norejosi ir tulpiu ir kaliju ir dar nepamenu ko, bet  schmoll.gif  Del bijunu ir labai abejoju, bet pavaiksciok pati, paklausinek , gal tau labiau pasiseks  mirksiukas.gif  Bet siaip kur klausinejau, tai visur sake kad neveza. Jeskojau vienos rusies sampanos spalvos roziu (Renata ar Regina nepamenu), tai sake, kad sezonas pries savaite pasibaige, tai 100% kad neatves, net is Olandjos. Baltu kalju rugsejo 1d. irgi nezadejo (sake gal gausim o gal jau ir ne), o spalvotu buvo  g.gif

Tai as irgi save bandau nuteikti, kad teks tenkintis kitomis gelemis... ka jau padarysi unsure.gif Bet keista, kad, kaip tu sakai, baltu kaliju rugsejo pirma jau nebegali gauti, o kitu spalvu gali... kazkokia mistika biski g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadra @ 2007 12 17, 14:19)
Tai as irgi save bandau nuteikti, kad teks tenkintis kitomis gelemis... ka jau padarysi  unsure.gif  Bet keista, kad, kaip tu sakai, baltu kaliju rugsejo pirma jau nebegali gauti, o kitu spalvu gali... kazkokia mistika biski g.gif

Nu sito as irgi nesupratau, bet ir nesigilinau, kadangi visiskai kitokia puokste paskui uzsisakiau rolleyes.gif
Atsakyti
Rutute, labai graži tulpių puokštė, o man dar kai tulpės labai patinka, tai išvis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2007 12 18, 19:17)
Rutute, labai graži tulpių puokštė, o man dar kai tulpės labai patinka, tai išvis  wub.gif

MAN IRGI LABAI GRAZU wub.gif IR...TAUPU thumbup.gif NA MAN KAZKAIP GAILA 250LT UZ ROZIU PUOKSTE MOKETI.... g.gif
Atsakyti
Is kur cia tokios kainos? 250 lt ? Nu jau ne, as 80 lt mokejau, maniau kad ne pigiai, bet puokste ir jos kokybe tikrai nenusivyliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2007 12 18, 23:33)
Is kur cia tokios kainos? 250 lt ? Nu jau ne, as 80 lt mokejau, maniau kad ne pigiai, bet puokste ir jos kokybe tikrai nenusivyliau  biggrin.gif

Mano puokste 150lt kanavo. Tikrai normalios kainos siais laikais mirksiukas.gif Aisku kai darisi puokste is keliu gelyciu ir labai daug zalumos, tai pigiau bus, bet jai tik is geliu, tai patikek doh.gif Galima ir paskaiciuoti, pvz. jai daryti puokste apvalia ius roziu: i ta puokste sueina kazkur 20-30 roziu. Vienos kaina apie 5-6lt (cia pigiausias man atrodo variantas) 30x6=180lt O kur dar darbas, priedai, geliu paruosimas g.gif Na vat ir susideda tokia kainyte. As aisku cia labai grubiai paskaiciavau, bet panasiai gaunasi ax.gif
Atsakyti