Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

as jau apsistojau ties kalijomis. uzsakinesiu vien tik gelsvas kalijas, be jokiu zalumynu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramce 123 @ 2007 09 11, 01:12)
Mano puokste buvo is zaliu orchideju, labai graziai atrode, tik gaila, kad man dar ikelti neduoda  verysad.gif  bet uztat daug ir sumokejau, beveik 200 Lt, nors pries darant sake kainuos apie 100 Lt, bet jau kai atejom atsiimt, nebebuvo laiko aiskintis...gerai dar, kad grazia padare  thumbup.gif ir isilaike abi dienas, neapvyto, nieko  smile.gif  pasiemiau suvestine, kiek kas kainavo, tai vien uz puokstes padaryma 60 Lt. nuplese  schmoll.gif

Gali susikurti albumą ir įkelti nuorodą, labai norėtųsi pamatyti tavo puokštę. Šiaip tai keista, kad sutarus kainą, ji net padvigubėja g.gif . Juk tikrai turėjai teisę atsisakyti tiek mokėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukute6: 11 rugsėjo 2007 - 10:53
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(eerika @ 2007 09 11, 12:30)
welkom1 - tu pasaka, akis baigiu praziureti ! bigsmile.gif

isivedi i google Images zodi - "calla" ir duoda ivairiausiu variantu mirksiukas.gif

galvojau kad tamsiai violetiniu nera LT, bet savaitgali buvom sveikinti jaunuosius, tai jaunoji turejo tamsiai tamsiai violetines, man taip patiko wub.gif wub.gif puokste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 11, 12:38)
galvojau kad tamsiai violetiniu nera LT, bet savaitgali buvom sveikinti jaunuosius, tai jaunoji turejo tamsiai tamsiai violetines, man taip patiko wub.gif  wub.gif puokste thumbup.gif
Į LT gali atvežti kokių tik nori, bet reikia užsakyti.
Atsakyti
QUOTE(Pukute6 @ 2007 09 11, 14:30)
Į LT gali atvežti kokių tik nori, bet reikia užsakyti.

kazin kiek kainuoja pas mus tokios geles? g.gif
Atsakyti
Mano turejo buti tokia puokste, bet ... kai turesiu fofo idesiu
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 11, 14:54)
kazin kiek kainuoja pas mus tokios geles? g.gif
Kainos tikrai būna įvairios, priklauso nuo gėlių aukščio, kokybės ir pasiūlos gėlių aukcione, paprastai kaina nėra žinoma iki kol gėlės nenuperkamos. Kiek man teko susidurti, kalijos kaina svyravo nuo 2 iki 30Lt.
Atsakyti
ramce_123 puokštė wub.gif labai graži thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 12 rugsėjo 2007 - 06:47
As taip pat issirinkau kalijas,nors labai norejau pakalnuciu,bet ju gaut deja nepavyko,tad liko antras varijantas kalijos,tik su floriste niekaip negalejom apsisprest kokio ilgio geliu kotukus palikt,as noriu trumpu,na nevisai trumpu,o ji man siulo ilgus palikt,galiukus padekoruot ir.t.t. O as tokiu ilgi nenoriu,tai sakiau likus kelioms dienoms as pas ja nuvaziuosiu ir galutinai aptarsim geliu koteliu ilgi,mano puokste bus is vienu kaliju,peristu baltu atlasiniu kaspineliu,ir pagrazinta akmenukais rolleyes.gif , o gelytes bus vos vos gelsvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu bandau atsiųsti sąvają: http://images26.fotk....jpg?1189588519[/IMG]
Tikiuosi pavys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 09 10, 12:38)
tau nuotraukos dar neleidzia ikelti, nes nesi parasiusi 100 zinuciu  smile.gif as esu, bet vis tiek neisikelia, matyt, siuolaikines technologijos- ne mano nosiai  biggrin.gif

Va paskaitinėjau daugiau apie tą įkėlimą, tai aš supratau,kad reikia surinkti 100 žinučių. Bet nepatiko, kad rašo,jog nuotraukos dydis iki 1000kb, o forume telieka tik 30kb. schmoll.gif
Radau išeitį kaip nuorodas įdėt. Atrodo laikinai pavyko. biggrin.gif
Atsakyti