QUOTE(Nervita @ 2007 12 09, 12:47)
dar nzn bet tikrai ne apie rozes

Papildyta:
QUOTE(ausryte @ 2007 12 09, 15:30)
pirma puokstuke man l.grazi

Papildyta:
sita va
Labai jau cia puokstes grazios
Bet as nenoriu grynai baltos o suknia tai balta, bet ir nenoriu kad butu geltonu atspalviu... Ir noreciau, kad butu ne is roziu...
Patarkit ka nors

Bet as nenoriu grynai baltos o suknia tai balta, bet ir nenoriu kad butu geltonu atspalviu... Ir noreciau, kad butu ne is roziu...
Patarkit ka nors

QUOTE(Arfeja @ 2007 12 10, 20:21)
Patarkit ka nors

Patarkit ka nors

na dazniausiai visu baltu geliu viduriukas buna gelsvas ar zalsvas
QUOTE(Arfeja @ 2007 12 10, 19:21)
Patarkit ka nors

Patarkit ka nors

Mano suknele buvo sampanine o puokste ir baltu roziu ir batu freziju

QUOTE(Ispaikyta @ 2007 12 10, 19:25)
na dazniausiai visu baltu geliu viduriukas buna gelsvas ar zalsvas
Na tai viduriukas tai man nerupi man nepatinka kai pacios geles buna geltonos arba oranzines ...( Ta prasme nuotakos puoksteje)
Papildyta:
QUOTE(Ispaikyta @ 2007 12 10, 19:28)
Gal tikrai ikeltum foto?

Man labai grazu puokstes is vienos rusies geliu, be jokiu "marmalyniu
"
O pati labai labai labai noreciau puokstes is bijunu... ech, net atrodo uzuodziu ju kvapa
, bet bijau, kad tai bus misija neimanoma, nes vestuves planuojam rugseji, o bijunai pavasario geles...

O pati labai labai labai noreciau puokstes is bijunu... ech, net atrodo uzuodziu ju kvapa

QUOTE(Kadra @ 2007 12 11, 00:04)
Man labai grazu puokstes is vienos rusies geliu, be jokiu "marmalyniu
"
, bet bijau, kad tai bus misija neimanoma, nes vestuves planuojam rugseji, o bijunai pavasario geles... 

Manau, kad galima gauti ir rudeni, tik kaina atitinkamai kitokia bus...
na man tai irgi patinka paprastutes vienspalves, tik vat neapsisprendziu ar noriu kremines ar ryskesnes..

QUOTE(Ispaikyta @ 2007 12 10, 19:28)
Nu va toks buvo bendras vaizdelis

Aisku skonio reikalas, bet as buvau patenkinta

QUOTE(Nervita @ 2007 12 11, 10:54)
Aciu

Matot, kai kas renkasi skirtingas spalvas, t.y. kad butu kontrastas tarp sukneles ir puokstes, nu kad nesusilietu, o man kaip tik norejosi tokiu spalvu

QUOTE(tikurila @ 2007 12 11, 11:18)
Aciu
Matot, kai kas renkasi skirtingas spalvas, t.y. kad butu kontrastas tarp sukneles ir puokstes, nu kad nesusilietu, o man kaip tik norejosi tokiu spalvu
Nors floriste mane atkalbinejo, bet as buvau laabai uzsispyrusi