Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Man sita puokste su bijunais tokia miela, atrodo tokia minkstute ir svelnute wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Geltonoms vestuvėms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 24 spalio 2007 - 08:35
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2007 10 23, 00:29)
nezinau kas tie kvarkalai  lotuliukas.gif  ,bet man tos vielytes tai nelabai.

Tiesa sakant as isvis nezinojau, kaip jinai atrodys ta puokste =) O del kvarkalu biggrin.gif irgi jei zinociau paprasyciau kad nedetu nes kartais labai painiojosi su veliumu ... ir galejo ir nudraskyt ....

Tai mergichkos nedekit kvarkalu i savo puokstes, nes tai pavojinga =)))

O dar del svorio ... mano puokste svere koki 1kg tai tikrai !!! =) As net jos mest negalejau ... todel pries metant pakeiciau i kita puokste, kad neuzmusciau draugiu mylimiausiu smile.gif) doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

nezinau, gal iskrisiu labai is bendrosios nuomones, bet man apskritai nelabai patinka imantrios ir dideles jaunosios puokstes g.gif

Kai mergina uzsideda puosnia suknute, dar pakabina papuoslu ant kaklo ir ausyciu, o paskui dar pasiima i rankas meno kurini - puokste, tai, mano manymu, nelabai matyt pacios merginos. O ir visos sios grozybes netenka savo grozio, nes per ta gausa nezinai net kur ziureti...

Cia tik mano nuomone.

Bet gal as kazko nesuprantu....

Va mano puokste:
http://public.fotki....-puokste-ir-tt/

Nezinau, gal daug kam ir nepatiks, bet as tai ziauriai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaskrsam @ 2007 10 24, 11:55)
Sveikos,

nezinau, gal iskrisiu labai is bendrosios nuomones, bet man apskritai nelabai patinka imantrios ir dideles jaunosios puokstes g.gif

Kai mergina uzsideda puosnia suknute, dar pakabina papuoslu ant kaklo ir ausyciu, o paskui dar pasiima i rankas meno kurini - puokste, tai, mano manymu, nelabai matyt pacios merginos. O ir visos sios grozybes netenka savo grozio, nes per ta gausa nezinai net kur ziureti...

Cia tik mano nuomone.

Va mano puokste:

O man pas tave viskas labai grazu, suderinta. Buvai viena is tu tobulu nuotaku kurias lengva issiminti. Suknele tikrai milijona kartu geriau atrode nei ant modelio ir puokstele ir tavo zodziai viskas labai manau pasverta ir teisinga drinks_cheers.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaskrsam @ 2007 10 24, 11:55)
Sveikos,

Cia tik mano nuomone.

Va mano puokste:

Man taip pat nepatinka cackai pacackai - kolje, apyrankes ir tt. Turi buti subtiliai stilinga nuotaka, o neprisikrovus ant saves per daug niekuciu wub.gif Cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Vo blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WTF?!: 24 spalio 2007 - 19:08
pukita999, aciu tau uz komplimentus.

Ir siaip, labai malonu zinoti, kad ne as viena taip manau del puokstes ir del papuosalu... ir t.t.

Siaip ar taip, gerbiu ir tas merginas, kuriu kitoks skonis.

Ir iki savo vestuviu, ir juo labiau - po ju, manau, jog svarbiausia, kad nuotaka pati sau patiktu. Maizausiai reikia sukti galva ka kiti galvoja. g.gif

Papildyta:
maziulele, tau irgi aciu uz palaikyma (stiliaus klausimu)smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 10 24, 09:33)
Geltonoms vestuvėms  4u.gif

Man kazkaip geltonos puokstes nepatinka, bet va kalijos geltonos kaip vestuvine puokste tai super grazu.. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
NEMOKU prisegti foto, bet mano puokste http://www.renatafoto.puslapiai.lt/ ten kur fotomontazas 9-a nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolocka20: 30 spalio 2007 - 17:05
mano puokste buvo tokia

user posted image
Atsakyti
aciu saulyteee
as ir buvau patenkinta savo puokste 4u.gif
Atsakyti