Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(astulia @ 2007 10 09, 08:06)
user posted image

va cia tai originaliai... blink.gif Man tai labai grazu thumbup.gif bet pati turbut taip nebuciau isdrisusi smile.gif

o as irgi is anksto nebuvau apsisprendus, kokios puokstes noriu... Man irgi labai grazu baltos kalijos - gal todel, kad mano mama visa gyvenima tiesiog mirsta del ju grozio, ir visi zino, kad jai bet kokia proga reikia butent kalijas dovanoti.
Tai as is vakaro nuvaziavau tiesiog i artimiausia parduotuve ir, sakiau, kokios bus graziausios geles, tas ir imsiu... Ir ka jus manote? pries grazias baltas kalijas man daug grazesni pasirode paprasti mazuciai roziniai ir balti gvazdikai - tokie kur su pumpuriukais. Tai nusipirkau as ju visa glebi ir namie pasidariau puokstele. Deja, kol kas neturiu nuotraukos, bet visi sake, kad nepaprastai graziai atrode. Ir issilaike labai gerai, ir labai kvepejo, ir labai romantiskai atrode. ax.gif
Atsakyti
Man su kalijom ta thumbup.gif tik gal spalva nelabai, labiau pastelinių norėtųsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Manoji http://public.fotki....es/dsc9535.html
Turejo but smulkus roziu ziedai bet kaip padare taip. Nebesinervavau del tokios smulkmenos.
Atsakyti
QUOTE(belebele @ 2007 10 11, 11:53)
Manoji  http://public.fotki....es/dsc9535.html
Turejo but smulkus roziu ziedai bet kaip padare taip. Nebesinervavau del tokios smulkmenos.

man su dideliais ziedais dar graziau thumbup.gif beje, gal daugiau parodysi vestuviu foto? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 10 11, 11:24)
man su dideliais ziedais dar graziau thumbup.gif beje, gal daugiau parodysi vestuviu foto? mirksiukas.gif

Na vis landzioju po vestuvinius albumus ir galvoju ten patalpint.Kai gausim is fotografo visas foto bandysiu idet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2007 10 10, 13:11)

ooo Kaip as tokios noreciau, galima pavadint "Misko puokste" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Silkine @ 2007 10 12, 16:11)
ooo Kaip as tokios noreciau, galima pavadint "Misko puokste"  wub.gif

siaip graziai atrodo, bet ar ne per daug pakalnutes kvapo skleidzia? g.gif as, ko gero, visa diena apsvaigus vaiksciociau tongue.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2007 10 15, 22:20)

sita biski i laidotuviu puokste nesa rolleyes.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš Jums savo puokštę biggrin.gif
Kuklutė su rožytėmis, bet man pati mieliausia...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2007 10 16, 14:05)
Mano puokste bei vyro gelyte

Oj istriniau nuotraukas, galvojau kitas idesiu, jau gavau is fotografo, o redaguoti neleidzia. Taigi is naujo prisegsiu. Tom paciom gelytem buvo papuostos taures ir mano plaukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 18 spalio 2007 - 08:33
laba vakara, mano puokštelė buvo štai tokia, norėjau su žaliomis gėlėmis kadangi pamergių buvo žalios suknės , o ružava derinosi ir šiaip. likau labai patenkinta savo burbuliuku (nemoku tik iškirpti, tai visa foto keliu blush2.gif )
Atsakyti