na tu jiems pati paskambink
seip del visko paskubek, bu vasara vestuviu metas ir galit nieko gero negaut po to.
Tai kad nera taip paprasta paskubet. Visi nori avanso, o dabar nera is ko ta avansa duot, tai uztat ir tempiasi vis tolyn ir tolyn...
Siaip tai tik muzikantai ir liko is tokiu svarbesniu dalyku - kavine, fotografa, operatoriu jau kaip ir turim. O suknele tai manau vis tiek rasiu! Gal net si savaitgali reiks pralekt salonus paziurinet
Siaip tai tik muzikantai ir liko is tokiu svarbesniu dalyku - kavine, fotografa, operatoriu jau kaip ir turim. O suknele tai manau vis tiek rasiu! Gal net si savaitgali reiks pralekt salonus paziurinet
kur sukne zadi nuomotis/as savo jurates stiliuj nuomavaus. labai patiko aptarnavimas ir priedus tiek man tiek mamom, pamergem dave be papildomo mokescio. o ir kainos nedideles. viena pamerge rozyne nuomavos tai ziauriai nepatenkinta, sake visos uzsideti neleido, tik korseta arba sijona, uz bet koki prieda ,litai papildomi, ir prigrasino nesutepti. o as tai kaip karaliene jauciaus sokinejo aplink, diena pries vestuves suplesiau suiknele, tai nuveziau, labai atsiprase, jog nepatogiai pasiuvo, susiuvo is naujo. ir dar pelenes saloone nuolaidas duoda, bei nemokama sukuosena. na as ai6ku nesidariau, bu gird4jus, jog draugėm nepatioko ten, bet vis šis tas. mūsų visos moterys suknes ten imė, nuolaidas darė, nes aš ten vestuvinę imiau. na man tai liuks. gal ir paprastos, nėra tokių įspūdingų, bet man patiko, ir tikrai jaučiaus karalienė. o dėl sutepimo visai nebijojau, ir prašiau, kad padarystų suknę žeme besivelkančią, tai padalkos kaip juoda būt buvus, o beto ir ant žemės guliaus ir taip terliojaus (aišku ne tyčia ) bet jokios baimės, ir nebuvo nė vieno susiraukusio veidelio ją atiduodant.
Jurates stilius tai cia Savanoriu aikstej, ar ne?! Butinai tenai nueisiu! O kokios mazdaug kainos Panevezy vestuviniu sukneliu?! As irgi labai prabangios nenoriu. Svarbu kad butu ilga, be rankoviu (vasara gi karsta turetu but ) nu ir gal pasiuvineta Nu bet cia jau smulkmenos. Pamatysiu patinkancia ir issinuomosiu O priedai tai cia kas? Veliumas, pirstinaites? Ar kazkas kitas? As nelabai gaudaus dar kol kas
jo savanoriu aikstej. manom kainavo 600 bet simta nuleido, bu pasakem jog ir kitos mano mrterys cia nuomosisi. priedai tai jo: pirstinaites, veliumas, rankine, auskarai, karoliukai, leitsargis, kailinukai, skrybelaite... na ka tik nori ta ir duoda. tik i plaukus gelytes pirkt reik. bet as gariunuose pirkaus, pigiau. seip kainnos pan apie 500-700 lt turbut. yra ir brangiu, bet man gaila lt vienam kartui, o ir su ne tokia brangia grazi buvau na sau. del pasiuvinejimu, tai pvz, šitam salone kur paprašysi, ten karoliukų ar klosčių pridės. man visą korsetą persiuvinėjo, ir sijono apačią, į vėliumą kažką įdėjo, bu aš tokio banguoto norėjau, tai liuks. na sakau, tavo norai ten įsakymai. labai malonios moterys, tik aišku, na aš ožiukus mėgstu rodyt, tai bet kas netiko, o viską prašiau kad keistų.
Man tai irgi gaila pinigeliais svaistytis kai tik viena diena tebusi pasipuosus Nu bet reikia gi kazko grazaus vistiek... Maciau kuria cia diena pravaziuodama Linelyje (ten Aukstaiciu gatvej) atsidare naujas nuomos salonas. Tai ten baisiau nebuna Viena suknele lange stovi (kaip suprantu vitrinoj isstato graziausias!) su nei raudonu nei bordiniu virsum, o kita tai isvis priekis mini, o galas ilgas Nera noro net i vidu uzsukt!
As siaip ir planuoju apie 500-600 Lt uz suknele moket. Nu nebent jau atsirastu tokia grazi kad nebeatsispirciau ir dar koki simteli prideciau
As siaip ir planuoju apie 500-600 Lt uz suknele moket. Nu nebent jau atsirastu tokia grazi kad nebeatsispirciau ir dar koki simteli prideciau
O mano moterys kur nuomosis tai net nezinau dar Gal pirks ka nors puosnaus reiks agituot, kad kuo daugiau is vieno salono nuomotusi!
Graikija,per tave as siandien i darba pavelavau tavo vestuviu nuotraukytes uzsiziurejau
Na tu mane dabar isgasdinai..As viska ir sukuosena ir manikiura ir makiaza uzsisakiau Peleneje.Na dariau bandomaji makiaza tai man patiko,o sukuosena darys Vera,pati apie ja skaiciau,kad daug konkursu yra laimejusi.Na nezinau...
Na tu mane dabar isgasdinai..As viska ir sukuosena ir manikiura ir makiaza uzsisakiau Peleneje.Na dariau bandomaji makiaza tai man patiko,o sukuosena darys Vera,pati apie ja skaiciau,kad daug konkursu yra laimejusi.Na nezinau...
oi nenoriu n ieko nei gąsdint nei nuteikinėt, aš niekur iš vis nieko nebuvau dariusi, tai klausinėjau pažystamų, o jos patarė ten kur dariaus,paklausus apie pelenę, sako neina, nes kažkas nepatinka.
QUOTE(deimule @ 2005 05 10, 18:50)
Graikija,per tave as siandien i darba pavelavau tavo vestuviu nuotraukytes uzsiziurejau
As tai irgi zadu Pelenej grazintis tik va nei vienos kirpejos ten nezinau Tai gal irgi pas tavo mineta Vera reiks pabandyt nueit is pradziu eisiu apsikirpt ir paziuresiu ka ji gero gali padaryt O va manikiurininke tai ten man nelabai prie sirdies! Nors padaro tai gerai, bet kaip zmogus ji man ne...