Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Panevėžyje ir jo rajone

Sveikos, mergaitės rolleyes.gif planuojame nedideles vestuves iki 15 žmonių, bet kažkaip nesugalvoju kur Panevežy rast kokią nedidelę kavinukę, ar sodybą blush2.gif Gal kuri šventėte savo nedideles vestuves ir galit pasiūlyti vietą vestuvėms? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, labai fainas restoranas vestuvems ,, Sermutas,,
Papildyta:
http://www.sermutas.lt/
Papildyta:
O nedidelems vestuvems tai kavinuke,, romanija,, labai tiktu 868851920 cia nr pasiteiravimui.
Atsakyti
QUOTE(Kristina.Č @ 2008 11 28, 13:18)

"Misko Oaze"
Iki 50 asmenu sale pobuviams,pirtis,miegamieji kambariai iki 40asm. Panevežio raj. Lamatu km. apie 30 km. nuo Panevežio, Pasvalio, Birzu, Kupiškio, nuo Vabalninko 9km.
Kontaktai
Vardas: valdasnta
El. paštas: www.valdasnta@yahoo.com
Tel. nr.: +37061674069
Miestas Panevežys

Sveiki, gal kas esate buve, idomus atsiliepimai, aciu. 4u.gif
Atsakyti
Savo vestuves sventeme Kernaves bajorynej. Galiu pasakyti tik tiek kad nuomos kaina palyginus nebrangi, sale grazi, maistas skanus. Bet iki sventes sunkiai su administratore ejo susisneket, visiskai neatidi, tik ir stebek kad kokiu klaidu neiveltu smile.gif
Viska ka susitari reikia pasizymeti, nes jie greitai pamirsta.

http://www.kernavesb...lt/lt/kontaktai

Smagiu vestuviu visiems!
Atsakyti
Mes vestuves sventem paciame Panevezyje,kavineje "Daukantine". Privalumas buvo tas kad jie siule ir kavine su aptarnavimu ir muzika zymiai pigiau... ir tikrai nenusivylem,daug zaidimu,atrakciju,maistas labai skanus,aptarnavimas irgi neprastas zodziu viskas liuks. Programa veda pats savininkas,zaidimai beveik visi buvo nematyti,labai moka uzvesti,apjungti svecius... kiek zinau ir i kitas vietas vaziuoja bet tada kaina ju didesne zodziu nerealios musu vestuves buvo thumbup.gif
jei kam reikes cia visi kontaktai www.romeogym.lt
Atsakyti
Sveikos Panevezietes, gal kokiu atsiliepimu girdejot apie juvelyra Respublikos g. 4 aukste?
Atsakyti
Sveikos, gal kuri vis dar ieškot, tai bus naudinga informacija: čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varla: 30 kovo 2011 - 23:02
Sveikos, nuotakos ,

Teketi planuoju ir as, tik dabar didziausias rupestis - sodyba. Gal kam teko Nikolajevoj svest? kokios ten kainos? man teko tik joj gal 2val pasivaiksciot, tai labai labai patiko.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kycca @ 2011 03 29, 12:31)
Sveikos Panevezietes, gal kokiu atsiliepimu girdejot apie juvelyra Respublikos g. 4 aukste?

mano drauge pas ji ten savo auksa tvarkydavosi tai labai patenkinta buvo smile.gif

drugqueen mastau ir as apie Nikolajevkos sodyba, bet dar gyvai nemaciau .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A'kute: 22 gegužės 2011 - 19:05
Jei norite nerealios vietos vestuvems siulau Birstone esanti "Nemuno sleni", laisva data 08.20 (sestadienis).
Skambinkite tel. nr 8613 84 302.
Atsakyti
QUOTE(A'kute @ 2011 05 22, 19:01)
mano drauge pas ji ten savo auksa tvarkydavosi tai labai patenkinta buvo smile.gif

drugqueen mastau ir as apie Nikolajevkos sodyba, bet dar gyvai nemaciau .

As esu ten buvus ir man labai patiko. Tik nezinia, kaip su grafiku kitais metais, pora datu jau sake, kur mes norejom, rezervuota. Manau, i Lt grizus viskas greiciau issispres.. 4u.gif
Siaip as siunciau uzklausa 20 zmoniu, tai kaina svyruoja nuo 800-1200lt su nakvyne. Maistas atskirai, kiek zinau, jie turi seimininke. Bet as ja per mama zinau, nes mano mama irgi, jei kas papraso, seimininkauja vestuvese. Tai seimininke tokia kaimisko stiliaus daugiau - maistas patiektas tik petrazolem papuostas ir pan. doh.gif As pati maistui tiek daug ideju turiu, tai ieskau kokios geros seimininkes, kuri neatsisakytu gaminti pagal mano sudaryta meniu ir priimtu mano pagalba 4u.gif

Gal kas ka rekomenduot turit? wub.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugqueen @ 2011 05 24, 11:33)
As esu ten buvus ir man labai patiko. Tik nezinia, kaip su grafiku kitais metais, pora datu jau sake, kur mes norejom, rezervuota. Manau, i Lt grizus viskas greiciau issispres..  4u.gif

Man kad pries uzsisakant viska reikia pamatyti, paciupineti, paragauti biggrin.gif tad teks laukti kol grisiu ax.gif o siaip dabar mintyse sukasi ''Smelynes'' viezbutis, kai vienedienems vestuvems manau pats tas g.gif biggrin.gif tik idomu kaip su kainomis ten..
Atsakyti