Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Panevėžyje ir jo rajone

Ar esi buvusi Burbiškių dvare? Mes ji kitaip isivaizdavom, gal delto nusivylem. sad.gif Anyksciuose tikrai smagu, o ypac per vestuves aplankyti laimes ziburi labai simboliska, bet toloka man atrodo.
Atsakyti
QUOTE(krig @ 2005 07 05, 11:14)
Ar esi buvusi Burbiškių dvare? Mes ji kitaip isivaizdavom, gal delto nusivylem. sad.gif  Anyksciuose tikrai smagu, o ypac per vestuves aplankyti laimes ziburi labai simboliska, bet toloka man atrodo.

kriq o kodel nusivylet?
as ten buvau, tiesa ne sestadieni, bet grazu ten.
Atsakyti
QUOTE(krig @ 2005 07 05, 10:14)
Ar esi buvusi Burbiškių dvare? Mes ji kitaip isivaizdavom, gal delto nusivylem. sad.gif  Anyksciuose tikrai smagu, o ypac per vestuves aplankyti laimes ziburi labai simboliska, bet toloka man atrodo.

Esu ir ne kartą. Man tai ten labai patinka, tik manau, kad šeštadieniais ten būna daug jaunųjų g.gif
Nelabai tie Anykščiai ir toli biggrin.gif Su liksma kompanija kaip mat nulėksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkodel galvojau, kad tas dvaras bus kazkas panasaus i Gintaro muzieju, o dabar paprastas namas tik kad akmeninis. blink.gif Mano akimis ziurint tvenkiniai kaikurie perdaug suzele reiketu pavalyti, unsure.gif na tie misko takeliai visai faini. Man susidare ispudis, kad cia gyvene zmones buvo sauniau susitvarke pagal tas nuotraukas. Tuose tvenkiniuose ir gulbes plaukiojo, ir su valtele galejei pasiirstyti va tada tai super butu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vestuvininku drinks_cheers.gif ten tikrai labai daug vaziuoja. Mes gal 5 ar 6 buvom sutike, bet nemanau, kad jie viens kitam trugdo, plotas didelis, medziai leidzia islaikyti privatuma. Del tokios ju gausos man ir iskilo klausimas ar taip saziningai visi ir susimoka, gal susitaria. Taciau paklausus kasininkes, ji kategoriskai pareiske, kad jei bus 20 zmoniu,tai reikes 120 Lt ir moket plius uz fotoparatus ir kameras. unsure.gif
Atsakyti
Ne, iki Anyksciu nulekti mums tikrai neiseis. Abi mano pusseseres nestuke.gif , vienai paskutinis menuo eis, tai nesinori ju varginti ilgomis kelionemis tuolabiau, kad is Vilniaus ta pacia diena atdundes.Reiks arba graziai palikti jas namuose arba kur netoli nulekt.
Atsakyti
QUOTE(krig @ 2005 07 05, 11:00)
Vestuvininku  drinks_cheers.gif ten tikrai labai daug vaziuoja. Mes gal 5 ar 6 buvom sutike, bet nemanau, kad jie viens kitam trugdo, plotas didelis, medziai leidzia islaikyti privatuma. Del tokios ju gausos man ir iskilo klausimas ar taip saziningai visi ir susimoka, gal susitaria. Taciau paklausus kasininkes, ji kategoriskai pareiske, kad jei bus 20 zmoniu,tai reikes 120 Lt ir moket plius uz fotoparatus ir kameras.  unsure.gif

Nu man tai teko girdėt, kad galima ten su jais susitart. Bet jei ne, tai sakyčiau brangoka g.gif
Atsakyti
As irgi itariu g.gif , kad galima susitarti, nes nemanau, kad uz tokius pinigus taip masiskai visi vaziuotu ten. Bet vdruk nepavyks susitarti, tai apsisukus atgal nevaziuosi, teks moketi kiek uzsiprasys schmoll.gif
Atsakyti
Va šito aš irgi bijau, reiks sumastyt kokį atsarginį variantą g.gif O gal su fotografu reiktų pasitart? g.gif Vistiek jie turėtų žinot gerų vietelių, tinkamų fotografavimuisi smile.gif
Atsakyti
gal kuria teko vestuves atsokti burbiskiu dvare, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Dzastina @ 2005 07 05, 15:25)

Man neteko girdeti atsiliepimu, kad kas ten svestu. Bet jei tai labiausiai lankoma vestuvininku vieta Panevezio rajone, tai manyciau, turetu buti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina @ 2005 07 05, 15:25)

Dar neteko, bet teks savo vestuves atsokt burbiskiu dvare liepos 16d. Tai ir duosiu zinot smile.gif
Atsakyti