Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Panevėžyje ir jo rajone

QUOTE(krig @ 2005 06 30, 08:27)
Aš makiažą darysiuos salone Neda, manęs užstato neprašė. Gal Pelenėje kitaip. unsure.gif

Man tai irgi labai jau keistai nuskambėjo tas užstato davimas, kai viso kaina apie 45-50 Lt g.gif Nu bet vestuvių dieną pigiau kainuos biggrin.gif
Atsakyti
Ogo, pirma karta apie uzstata girdziu. O kiek uzsiprase? Nes as irgi pas ja eisiu.
Atsakyti
QUOTE(Morku feja @ 2005 06 30, 09:57)
Ogo, pirma karta apie uzstata girdziu. O kiek uzsiprase? Nes as irgi pas ja eisiu.

Sakė 20 lt užteks, nu tai gaunasi beveik pusė kainos už makiažą, nes makiažas tai kažkur apie 45-50 Lt kainuos, dar aišku nuolaidėlė 10 % iš Jūratės Stiliaus yra gauta, bet nekiek čia ir pamažės ta kaina g.gif
Šiandien po darbo važiuosiu kaip tik pas ją pakalbėt ir susimokėt biggrin.gif
O šukuoseną tu irgi Pelenėj daraisi?
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2005 06 30, 11:28)
Sakė 20 lt užteks, nu tai gaunasi beveik pusė kainos už makiažą, nes makiažas tai kažkur apie 45-50 Lt kainuos, dar aišku nuolaidėlė 10 % iš Jūratės Stiliaus yra gauta, bet nekiek čia ir pamažės ta kaina g.gif
Šiandien po darbo važiuosiu kaip tik pas ją pakalbėt ir susimokėt biggrin.gif
O šukuoseną tu irgi Pelenėj daraisi?

Jo, viska Pelenej- sukuosena, makiaza, manikiura.
Atsakyti
QUOTE(Morku feja @ 2005 06 30, 12:19)
Jo, viska Pelenej- sukuosena, makiaza, manikiura.

O manikiūrą tą pačią dieną ar iš vakaro darysies? g.gif
Aš kažkaip pagalvojau, kad tą pačią dieną jau nebespėsiu manikiūro pasidaryt.
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2005 06 30, 12:28)
O manikiūrą tą pačią dieną ar iš vakaro darysies?  g.gif

Aš tai manikiūrą dariausi iš vakaro, o nulakavo tą pačią dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2005 06 30, 13:28)
O manikiūrą tą pačią dieną ar iš vakaro darysies?  g.gif

Manikiura ir pedikiura uzsisakiau diena pries tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morku feja @ 2005 07 01, 12:10)
Manikiura ir pedikiura uzsisakiau diena pries tai smile.gif

Aš manikiūrą darysiuos tada irgi dieną prieš tai bet ne Pelenėj. Nelabai man manikiūrininkė patinka kažkodėl blink.gif
Atsakyti
Merginos, iskilo toks klausimas. Kur Panevezy daro vyru sukuosenas grazias? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Morku feja @ 2005 07 03, 14:03)
Merginos, iskilo toks klausimas. Kur Panevezy daro vyru sukuosenas grazias?  rolleyes.gif

Maniškis tai labai patenkintas LOLITA, ji dirba priešais Dailės galeriją, nežinau net adreso, bet ten prie pat tos restauruojamos bibliotekos.
Atsakyti
Kur mielosios panevėžietės po ceremonijos važinėsite iki baliaus? g.gif Mes planavome į Burbiškių dvarą,bet sį savaitgalį ten apsilankę nusprendėme nevažiuoti. Vestuvininkai tikrai gausiai ten lankosi, bet mums ten nepatiko. schmoll.gif Beto įėjimas žmogui 6Lt plius už fotoparatą,kamerą mokėk.
Atsakyti
QUOTE(krig @ 2005 07 05, 08:49)
Kur mielosios panevėžietės po ceremonijos važinėsite iki baliaus? g.gif Mes planavome į Burbiškių dvarą,bet sį savaitgalį ten apsilankę nusprendėme nevažiuoti. Vestuvininkai tikrai gausiai ten lankosi, bet mums ten nepatiko.  schmoll.gif Beto įėjimas žmogui 6Lt plius už fotoparatą,kamerą mokėk.

Nu tiesą sakant mes irgi ten planavom palėkt, juo labiau, kad tuoksimės Berčiūnų bažnyčioj tai kaip ir pakeliui gaunasi. Bet jei ten tokie marazmai dedasi g.gif Nu dar yra tas muziejus tolėliau nuo Burbiškių link Šiaulių važiuojant, nebežinau kaip ten jis vadinasi. Mačiau ten darytų foto, pasaka kokios gražios ir net nelabai žinai kur jos padarytos thumbup.gif
O kita mintis tai buvo i Anykščių pusę. Aplankyt Puntuką, Laimės žiburį ir dar krūvą gražių vietelių biggrin.gif Bet va baisu kaip dėl oro g.gif Nes jei oras prastas bus, tai nelabai ten bus ką veikt g.gif
Atsakyti