Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Panevėžyje ir jo rajone

Tai vadinasi reiks ir mums savo pasus nunešt į CMB palikt. Tai jeigu prieš 2 dienas, tai vadinasi kokį ketvirtadienį jau reiks nunešt, nu ta prasme tą ketvirtadienį prieš vestuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krig @ 2005 06 29, 10:28)
Taip, taip, del pasu ir mums sake pries 2 dienas atnesti ir palikti. Mums CMB 14.30 o is kirpyklos tureciau grizti 11val. su sukuosena ir makiazu.

Merginos neimaišykit su tai pasais, Kaune niekur ieko palikinėti nereikia. Atsinešti tą pačią dieną. Ir iš vis kaip jie gali paiimti pasus dviems dienoms, juk tada jūs negalėtumėte pasinaudoti savo kaip piliečio teisėmis
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 06 29, 10:53)
Merginos neimaišykit su tai pasais, Kaune niekur ieko palikinėti nereikia. Atsinešti tą pačią dieną. Ir iš vis kaip jie gali paiimti pasus dviems dienoms, juk tada jūs negalėtumėte pasinaudoti savo kaip piliečio teisėmis

Nu manau bus paprasčiausia pasiskambint ir paklaust kaip ir ką ten su tais pasais daryt reikia g.gif O tai jau visai pasimečiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 06 29, 10:53)

Pernai Panevėžyje tikrai reikėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dewa @ 2005 06 29, 13:36)
Pernai Panevėžyje tikrai reikėjo  smile.gif

o kada juos grazino, po ceremonijos?
Atsakyti
Aha man irgi įdomu kaip paskui tuos pasus atsiimt reikėtų?
Atsakyti
QUOTE(Dzastina @ 2005 06 29, 12:58)
o kada juos grazino, po ceremonijos?

Prieš pat ceremonija piršliai ar liudininkai eina pas juos i kambariuką, paduoda žiedus, dar kažką surašo, tada ir grąžina pasus smile.gif
Atsakyti
As nezadu jiems pasu palikineti. Tegu pasidaro kopijas. Prasydami palikti pasus, jei pazeidzia LR istatymus.
Va, kaip grieztai pasakiau.

QUOTE(Dewa @ 2005 06 29, 15:14)
Prieš pat ceremonija piršliai ar liudininkai eina pas juos i kambariuką, paduoda žiedus, dar kažką surašo, tada ir grąžina pasus  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Morku feja @ 2005 06 29, 14:19)
As nezadu jiems pasu palikineti. Tegu pasidaro kopijas. Prasydami palikti pasus, jei pazeidzia LR istatymus.
Va, kaip grieztai pasakiau.

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Teisingai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
nu aš irgi saku, kad jie pažeidžia
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2005 06 29, 09:38)
Aš vakar jau thumbup.gif  irgi su Pelene susitariau  biggrin.gif Tai va kaip bus - šukuoseną eisiu darytis nuo 9.30 o paskui makiažas bus nuo 11 val. Tai namie apie 12.00-12.30 jau turėčiau būt g.gif Reiks dar nulėkt su kirpėja susitikt šią savaitę ir užstatą nuvežt už makiažą. O jūsų irgi užstato prašė už makiažo padarymą blink.gif

Aš makiažą darysiuos salone Neda, manęs užstato neprašė. Gal Pelenėje kitaip. unsure.gif
Atsakyti