Rozyne esancio salono adresiukas: "Zavioji Izabele" Roziu g. 60, tel. 575609!
Ieskau gero juvelyro Panevezyje gal kas galit ka nors rekomeduoti?
Mes daromes vestuvinius ziedus Respublikos g. 28, buvusiam Buitiniam. 2 aukstas, juvelyras Vytautas. Visi labai ji giria, teko matyt jo gaminiu - labai patiko. Tai ta viena ir galiu rekomenduot! Nors savo ziedeliu dar nematem...
Soriukas, bet neteko nieko apie ji girdet O jus jau susitaret su juo, kad pamuzikuotu per vestuves jusu?!
Taip, susitarėm. Norėjom užsisakyti visų išgirtuosius Radiackus, bet jie Tą diena yra užimti ir mums rekomendavo kitą muzikantą, t. y. Romą. Tačiau viena rekomendacija baisoka pasikliaut, juolab, kad ši rekomendacija yra iš muzikantų. Labai norėčiau ką nors išgirst apie minėtąjį Romą iš jūsų, panevėžiečių!!!
Apie tuos muzikantus esu girdejus, kad neblogai dirba. Bet tik girdejau kalbas, o kaip jie groja girdet neteko Netgi bandziau jiems prisiskambint, bet niekas neatsiliepe tai uzsisakem kitus. Jie ir veda, ir groja, ir is namu islydi. Nu tikekimes bus
O kur yra Elkada?! Kazkaip net nezinau tokios Panevezy?! O gal ji ne Panevezy?
O kur yra Elkada?! Kazkaip net nezinau tokios Panevezy?! O gal ji ne Panevezy?
Viskas aisku:) Tai cia gal Kurciuju kombinate kur yra?! Visai netoli gyvenu nuo ten bet va pavadinimu tai nezinau Jei ten, tai labai gerus atsiliepimus girdejau! Ir maistas geras, ir nemazai duoda!
Kaip smagu atrasti Panevežyje planuojancias savo vestuves. Jus taip isanksto uzsakinejate viska . Mes padavem dokumentus ir laiko pusantro menesio turejom viska susiorganizuoti. Ir spejom Viska jau turim, nors iki vestuviu dar geros 3 savaites. Liko tik smulkus reikaliukai: masinom papuosimus nusipirkti,jaunikiui slipsa . . . Sveciu bus nedaug 23 zmones, uzsisakem kavine ,,Po liepom" vienai dienai, antra sode kepsim saslykus. Muzikanta uzsakinejo busimas vyrelis, tad apie ji nieko nezinau.Del masinu mums galvos sukt nereikejo, nes dauguma sveciu su savom masinom atvaziuos. Po ceremonijos vaziuosim tradiciskai prie Burbiskiu dvaro, prie Šeduvos maluno, senvageje, laisves aiksteje tikrai turetu grazios nuotraukos iseiti. O fotografuos mano tetukas, filmavimo kamera irgi turim, tad reiks kazka tiesiog ipareigoti. Kirpykla rinkausi netoli namu, o pasirodo visai neblogai pataikiau, cia jau isgyre Nedos salona. Dabar lieka tik laukti ir smulkmenom pasirupinti.
Sveikutes,
Mano vestuves ne uz kalnu. Svesim Burbiskiu dvare. Tik beda, kad turesim koki pora valandu laisvu. Tad nezinom, kur nulekt pasifotkint. Senvagej kazkaip nebeidomu, Burbiskes automatiskai atkrenta. Gal ka idomaus esate atradusios?
Mano vestuves ne uz kalnu. Svesim Burbiskiu dvare. Tik beda, kad turesim koki pora valandu laisvu. Tad nezinom, kur nulekt pasifotkint. Senvagej kazkaip nebeidomu, Burbiskes automatiskai atkrenta. Gal ka idomaus esate atradusios?