aš tai mokėjau, na mokiaus.. bet kai salėj pradėjom šokt.. įsitikinau, jog ne čia vieta sugebėjimus rodyti. pabandėm pašok, tai ant suknės lipa ir gana, o ir pačiai ji maskatuotis pradėjo. tai užteko vos palinguot į taktą.
Tai va as irgi pamasciau sau cia taip, kad mokantis sokt taigi patogiai apsirengi ir soki, o per vestuves - ilga suknele jau visai bus kas kita Itariu kad ir pas mus bus kazkas panasaus - susoksim leta ir bus
Ka tik perziurejau tavo vestuviu foto GRAIKIJA! Nu sakes kaip grazu, net darbe uzsisedejau beziurinedama
Sveikinu dar karta tapus zmona!!!!!
Sveikinu dar karta tapus zmona!!!!!
GRAIKIJA, dar tave trukdau O kur puokste dareisi?! Man tai ji labai As irgi noreciau kazko panasaus
puokštę kitąpus nendrės kur yra salonas gėlių. nuotrauką nunešiau, šeip florisimos tinkla[pyje ji yra, kaina jos reali 110 lt, bet aš paoprašiau kad už 50 kažką panašaus padarytų, tai padarė vat kokią, šeip pažėk skyrelyje puokštės vestuvinės, ten įdėjau iš florisimos "orginalę" ir savo. man mano daug gražesnė išėjo
Sveikutes
as uzsisakinejau suknele Rozyne/Roziu 60/ ir esu labai patenkinta. Visoms rekomenduociau si salona kadangi ten galima uzisakyti suknele ir turint daugiau pinigeliu ir maziau. Kranto gatves salone dirba pazistama. Zinau kad ji daznai atsinaujina. Jei nebuciau issirinkusi Rozyne, buciau ejusi pas ja. O puokste dariausi kur Klaipedos gatvej yra geliu parduotuve prie kavines Kristinos.Taip pat jei reikia fotografo /ar filmuotojo/,galiu rekomenduoti.
as uzsisakinejau suknele Rozyne/Roziu 60/ ir esu labai patenkinta. Visoms rekomenduociau si salona kadangi ten galima uzisakyti suknele ir turint daugiau pinigeliu ir maziau. Kranto gatves salone dirba pazistama. Zinau kad ji daznai atsinaujina. Jei nebuciau issirinkusi Rozyne, buciau ejusi pas ja. O puokste dariausi kur Klaipedos gatvej yra geliu parduotuve prie kavines Kristinos.Taip pat jei reikia fotografo /ar filmuotojo/,galiu rekomenduoti.
Aciu uz patarimus Mes fotografa, operatoriu jau turim! Si sestadieni jau ir muzikantus uzsisakem Taip kad didele darbu dalis jau nuveikta, nes ir kavine jau uzsakyta! Dabar liko svarbiausia suknele ir ziedai, kuriuos nesim padaryt, nes turim aukso. O tada jau koki menesiuka bus galima atsipust ir ramiai moraliskai pasiruost vestuvems...
QUOTE(Paule @ 2005 03 08, 17:00)
Mes tai rugpjucio 13 d. Nu gal ir nevisai pabaiga - tiksliau vidurys Bet va kur svesim - nezinau Planuojam tik vienos dienos svente, tai bandysim gal kokia kavinuke issinuomot vakarui. Bet dar jomis nesidomejom, kol kas intensyviai uzsiimam buto remontu, tai vestuviu reikalai stovi vietoj:)
O kokia baznycia pasirinkot?
O kokia baznycia pasirinkot?
Sveika Paule,
esu cia naujoke ir man irgi reik patarimu:) Mano vestuves rugsejo 10 d. Atrodo dar toli, bet jau pradejom ieskotis vietos, nes kiek zinau rugpjuciui jau dabar yra sunkoka rasti:)
Mes tuoksimes BErnardinu baznycioj.Pasirinkom ja todel, kad ten tiesiog yra gera, miela ir nesinori pompastikos.Be to ten ir susiziedavome:)
Sveikute
O Bernardinu baznycia tai kiek zinau ne Panevezy O kur svesit? Nes as tai paneveziete, cia susipazinau su savo meile, cia susizadejom, cia ir istekesiu
Jei reikia patarimu apie Panevezi, tai klausk drasiai! Kuo galesiu, tuo padesiu!
O Bernardinu baznycia tai kiek zinau ne Panevezy O kur svesit? Nes as tai paneveziete, cia susipazinau su savo meile, cia susizadejom, cia ir istekesiu
Jei reikia patarimu apie Panevezi, tai klausk drasiai! Kuo galesiu, tuo padesiu!
Nejaugi Panevezyje tik vienas salonas ''Pas Marija'' nuomoja vyriskus kostiumus? Gal zinote dar kokiu salonu kurie tuo uzsiimtu?
Mes emem kostiuma is Rozyne esancio salono. Bet man atrodo kad turi tik koki pora kostiumu.
QUOTE(VIP @ 2005 05 18, 22:04)
Mes emem kostiuma is Rozyne esancio salono. Bet man atrodo kad turi tik koki pora kostiumu.
Gal adresiuka galima?