Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduokit knygą

QUOTE(*AS* @ 2008 07 11, 23:34)
gal kas gali paskolinti kokia knyga sielai?nes... doh.gif

o kur tu gyveni?
Papildyta:
QUOTE(marinatas @ 2008 07 12, 09:07)
o kur tu gyveni?

aš šiuo metu skaitau L. Day "Sveiki sulaukę savo krizės", nebedaug beliko, šiandien baigsiu, tai galėčiau pasidalinti
Atsakyti
Paskaitinejau kazkada sia tema galvojau rasiu kokia gera knyga paskaityti. Daugelis gyre knyga "Vienuolis, kuris pardave ferari". Nulekiau ir nusipirkau ta skaitaliuka. Niu galvojau bus balzamas sielai. Skaiciau pasaulini bestseleri, kaip rase ant knygos virselio, o atrode, kad skaitau kokio buitinio prietaiso naudojimosi instrukcija. Sunku patiketi, kad si knyga padejo kam nors atrasti save, sielos ramybe, gyvenimo prasme g.gif . Na zinoma cia tik mano nuomone, bet man si knyga kvepejo gryna komercija ir netgi sektantiskumu jei taip galima issireiksti. Gerai, kad nusipirkau tik viena sio autoriaus knyga, o ne kelias, nes lentynoje ju gulejo kalnas. Kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZYLĖ7 @ 2008 07 13, 12:54)
Paskaitinejau kazkada sia tema galvojau rasiu kokia gera knyga paskaityti. Daugelis gyre knyga "Vienuolis, kuris pardave ferari".

Man irgi jis nei traukia, nei atrodo kas vertinga smile.gif
Atsakyti
paskaityk O.Kanto Mirties biblija.
zinok gyvenimas pataps labai, oi labai mielas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RaGana Esu: 13 liepos 2008 - 17:09
QUOTE(Lane @ 2008 07 13, 12:55)
Man irgi jis nei traukia, nei atrodo kas vertinga smile.gif

manes irgi nepatrauke, bet pas drauge varciau... nu man tai totalus kynginis popsas doh.gif knyga parasyta tik tam kad ja pirktu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2008 07 14, 09:41)
manes irgi nepatrauke, bet pas drauge varciau... nu man tai totalus kynginis popsas doh.gif  knyga parasyta tik tam kad ja pirktu doh.gif

Skaiciau sia vienintele jo knyga "Vienuolis,kuris..." ir daugiau tikrai nieko niekad jo neskaitysiu,viska komercija,tas pat per ta pati,kopijuota is kitur paimtu senai zinomu tiesu...Taip ir yra,pinigus daro is to ir tiek.Daug dar pasaulyje zmoniu patikliu doh.gif
Atsakyti
na, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu .... vieniems jos labai aktualios, o kiti ju nesupranta.... g.gif
kaip ir siandien girdejau teigini apie Joseph Murphy knygas : kad visiskas niekalas ir buvo pasakytas palinkejimas, kad parasyti knyga: "kaip suteikti zmonems proto" (suprak, tokiu knygu neskaityti biggrin.gif )

Atsakyti
Jono Markuno - 'Zmogaus gyvenimo nesekmiu bei susirgimu priezastys ir galimybes ju isvengti'. Man visada padeda,jei kazkas neaisku,ar nezinau kaip elgtis,ar siaip neramumai kamuoja. Turiu visad po ranka. Stipriai rekomenduoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inevitable @ 2008 10 18, 22:22)
Jono Markuno - 'Zmogaus gyvenimo nesekmiu bei susirgimu priezastys ir galimybes ju isvengti'. Man visada padeda,jei kazkas neaisku,ar nezinau kaip elgtis,ar siaip neramumai kamuoja. Turiu visad po ranka. Stipriai rekomenduoju.  smile.gif

DAbar yra daug psichologinės literatūros, smagu, kad radai savąją smile.gif
Atsakyti
Kazkada dideli ispudi padare James Redfield knygos. Radau lietuviskai isversta "ŠAMBALOS PASLAPTIS".

http://www.dharma.lt...alos-paslaptis/
http://pigu.lt/knygo...laptis?id=32232
Atsakyti
Moterims, be abejo, - C.P.Estes "Bėgančios su vilkais". Išlaisvina ir įkvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 26, 15:31)
Ne keturios, o 12 knygų.
Sielos gydymui jos nelabai tinka. Atvirkščiai,- gali atnešti sumaištį.

Geriau rekomenduočiau bulgarų Mokytojo Omraamo Mikaelio Aivanhovo knygas. Lietuvių kalba yra šios knygos: "Saulės civilizacijos link", "Žmogus, kuriantis savo lemtį", "Mitybos joga", "Seksualinė galia, arba sparnuotasis drakonas", "Gėrio ir blogio pažinimo medis", "Dvasinė galvanoplastika ir žmonijos ateitis", "Psichinis gyvenimas: elementai ir struktūros", "Minties galios", "Harmonija ir sveikata", "Auksinės kasdienio gyvenimo taisyklės", "Kaip pagimdyti tobulą kūdikį". Pavadinimai gal ir įmantrūs, bet knygas labai lengva skaityti.

gal galite pasakyti kokios leidyklos yra sios knygos ... niekur ju negaliu rasti , jei padetumet butu labai nuostabu . isanksto dekui
Atsakyti