Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduokit knygą

nenoriu kurti naujos temos, bet prie to pacio rekomentuokit ir filma kuris isvalo siela..noriu grazaus filmo apie meile o ne mustyniu ar kvailu holivudiniu juokeliu..pvz kaip "angelu miestas" jei nematet rekomenduoju..
Atsakyti
Norinčioms atsipalaiduoti ir pasijuokti siūlau: Nikole de Buron
Brangusis, ar mane girdi? ...Tada pakartok, ką aš sakiau...
thumbup.gif
Atsakyti
Filmas "Kur nuneša sapnai", truputį liūdnas, bet sielai atgaiva, nes viskas parodyta kaip yra gyvenime ir po jo...
Atsakyti
Kai norisi pasijusti vaiku, pamirsti visas problemas skaitau knygas "Danuko Dunduliuko nuotykiai" ar "Alfonsas Bailius" thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Siulau Omramo Mikaelio Aivanovo knygas-manau,nepasigailesit thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Knyga butu "zodziu galia" tik autoriaus nepamenu, o filmas "klik" arba "drugio efektas"
Atsakyti
QUOTE(pingpongute @ 2008 02 27, 14:55)
Filmas "Kur nuneša sapnai", truputį liūdnas, bet sielai atgaiva, nes viskas parodyta kaip yra gyvenime ir po jo...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Vakar pries miega kaip tik ziurejau ta filma. Tai tikrai pailsejau nuo rutinos, atsipalaidavau. Jis liudnokas, bet baigesi gerai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Noriu pasiulyti Irenos Buivydaites knygas,sielos gal neisgydys,bet leis uzsimirsti isigilinti i svetimus gyvenimus.man patiko "Laiko tiek nedaug",Geriausios drauges",Takas per jura", yra devyni,berods,romanai,vieni geresni kiti taip sau,bet suintriguoja tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Kilina @ 2008 04 05, 16:24)
Noriu pasiulyti Irenos Buivydaites knygas,sielos gal neisgydys,bet leis uzsimirsti isigilinti i svetimus gyvenimus.man patiko "Laiko tiek nedaug",Geriausios drauges",Takas per jura", yra devyni,berods,romanai,vieni geresni kiti taip sau,bet suintriguoja tikrai.

dar noriu pasakyti tik baigiau skaityti pakutini jos romana"Padovanok man savaitgali"

Paskaitykit patiks.Rasytoja optimiste ir tiki,kad daugeli problemu butu galima isspresti,jei zmones paprasciausiai pazvelgtu i kitus ju akimis,nuslopintu savo ambicijas ir pamegintu isklausyti bei suprastukita,dazniausiai artima zmogu
Atsakyti
QUOTE(Kilina @ 2008 04 05, 16:24)

Pritariu drinks_cheers.gif ir taip pat rekomenduoju jos knygas thumbup.gif
Papildyta:
O sielogydai rekomenduociau John O`Donohue knyga "Anam cara.Keltu pasaulio dvasine ismintis" ir kita jo knyga "Amzinybes atbalsiai.Tikruju namu ilgesys". .

Siek tiek pacituoju: "Zmones,persisotine civilizacijos gerybemis,isvarginti nezmonisko siuolaikinio gyvenimo tempo,reksmingos ir tuscios popkulturos,iskaudinti susvetimejimo,sirdies gilumoje ilgisi tikruju gyvenimo vertybiu.Kritikai ivertino sia knyga kaip reta filosofijos,poezijos ir dvasingumo sinteze.Joje autorius apmasto zmogui amzinai rupimus draugystes,meiles,darbo,mirties klausimus,siedamas juos su keltu pasaulejauta,ju dvasine ismintim."
Knyga "Amzinybes atbalsiai" autorius skiria tiems,kuriu gyvenime rysiai nutruke,o troskimai isblese.Knygoje pasakojama apie netikras priklausomybes-kalejimus,kuriuose gyventi pasirenkame savo noru.Tai priklausymo kitam formos,kurios neleidzia mums atskleisti savo vidiniu galiu.
Papildyta:
Dar labai man patikusi knyga,tai Sandor Marai "Zvakes sudega ligi galo" wub.gif ,nesenai yra isleista ir nauja jo knyga "Skyrybos Budoje" ",man taip pat patiko,bet zvakes labiau.Nuostabios knygos apie tikra draugyste thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 10 liepos 2008 - 13:33
nuo dusios rekomenduoju knyga "Ismintingas Pasaulis"-Aleksandras Svijashas...
geriausias zaizdu gydytojas jautriems zmonems, uzdegina visas nepageidaujamas emocijas, padeda ieskoti priezasciu ir ju sprendimo budu.
Atsakyti
gal kas gali paskolinti kokia knyga sielai?nes... doh.gif
Atsakyti