Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduokit knygą

QUOTE(cerkad @ 2008 01 27, 23:23)
jurgos ivanauskaites paskutine nebaigta knyga" virsvalandziai" man asmeniskai super. aplamai daug jos knygu geros. pvz." placebas"." mieganciu drugeliu tvi rtove" thumbup.gif

Man "Viršvalandžiai" irgi labai patiko, tokia "išvalanti" knyga.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 07, 15:42)
Man labiausiai padeda skyrelis laikraštyje:
"Vakar mirė"ir
"Šiandien išlydime"...

thumbup.gif ir popigiai ir dushia nuramina........ lotuliukas.gif
jezau, kvatuojuos ant viso ofiso....
Atsakyti
Paulo Coelho "Alchemikas"

Richard Bach "Iliuzijos" thumbup.gif
Atsakyti
Kerstin Gier
Mamų mafija

Be pasleptu giliu minciu, tiesiog gera humoro ir atsipalaidavimo doze! As vietomis kvatojau balsu thumbup.gif
Atsakyti
Jau ko bet Ivanauskaites 'Mieganciu drugeliu' tikrai nesiulyciau, cia juk depresova knyga. Skaiciau kai dar buvo labai sviezia, tik isleista, ir paliko ispudis apie ta knyga man kazkoki neaisku 'prieskoni', jausmas buvo kad kazkas negerai - pasirodo Ivanauskaite ja rase jau labai sirgdama, tik niekas nezinojo. Kosmarai paskui sapnavosi blink.gif
Atsakyti

Visai nesenai perskaiciau knyga pavadinimu" Franceskos vakarelis",autoriaus
neprisimenu.Senai buvau taip isitraukusi i knyga.labai padeda pasimirsti.thumbup.gif

Gal galit pasiulyti ka nors panasaus? g.gif book.gif
Atsakyti
P.Coelho "Veronika ryžtasi mirti"..
Kai draugė pasiūlė šią knygą - buvau gilioje depresijoje - pagalvojau - na, va.. dar tokią siūlo. O perskaičius - toks gaivališkas noras gyventi.. ir apie neįmanomą gyvenimo meilę užsimenama..

Atsakyti
Man nuotaika pakelia Suzanos Kubelkos knygos, jose skatinamas moters pasitikejimas savimi, noras gyventi, siekti. Beto, knygos parasytos lengvu, jumoristiniu stiliumi 4u.gif
Atsakyti
Ka tik perskaiciau A. Jardin knyga "Vienos meiles autobiografija".
Rasytojas romano forma, pasakodamas apie vienos seimos gyvenima pateikia psichiatro Miltono H. Ericksono metodus ir patarimus, kaip moteriai nustoti gadinti sau gyvenima, pamilti save, vel pradeti dziaugtis savimi, savo kunu. Taip pat kaip atgaivinti yrancios seimos santykius, aukleti vaikus...Knyga baigiasi tuo, kad romano herojams prasideda patys graziausi bendro gyvenimo metai, nors jau ir buvo nugyventi 7 metai kartu iki lemtingu ivykiu. Taigi knyga skatina keisti savo gyvenima, aisku, i geraja puse.
Knyga skaitosi kiek sunkokai, bet pats siuzetas tikrai fainas.
Rekomenduociau toms, kurios yra labai isvargintos rutinos, "kimba" depresines nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlueFire @ 2008 02 02, 01:15)
Jau ko bet Ivanauskaites 'Mieganciu drugeliu' tikrai nesiulyciau, cia juk depresova knyga. Skaiciau kai dar buvo labai sviezia, tik isleista, ir paliko ispudis apie ta knyga man kazkoki neaisku 'prieskoni', jausmas buvo kad kazkas negerai - pasirodo Ivanauskaite ja rase jau labai sirgdama, tik niekas nezinojo. Kosmarai paskui sapnavosi  blink.gif

Skaitydama ta knyga jauciausi tarsi issiurbta ir ilgai negalejau atsigauti. Atrodo nieko tokio stebinancio ten nebuvo, bet va kazkaip sunku buvo ja perskaičius. Siaip knyga tikrai gera thumbup.gif , kaip ir visa Ivanauskaites kuryba.
Papildyta:
QUOTE(Astonija @ 2008 02 09, 18:51)
Man nuotaika pakelia Suzanos Kubelkos knygos, jose skatinamas moters pasitikejimas savimi, noras gyventi, siekti. Beto, knygos parasytos lengvu, jumoristiniu stiliumi 4u.gif

Man labiausiai patiko jos knyga "Siandien madam pareis veliau" thumbup.gif . Ateina laikas, kai norisi n-taji karta ja perskaityti. Semiuosi is jos stiprybes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Oskute @ 2008 01 20, 18:23)
4u.gif Su Lazarevo knygom atsargiau. Kai kuriem jos turi nekokį poveikį.Pasiskaito ir pradeda teigti, kad susirgai vėžiu - karma tokia,neturi vaikų - pats kaltas. Ir dažniausiai taip teigia tie,kurie neserga ir vaikų turi, ir jaučiasi pranašesni dėl savo "švarios karmos"  doh.gif Maždaug-"visi aplink blogi", o aš toks geras,todėl man ir viskas gerai.
Nesakau, kad visi taip elgiasi,kurie jas perskaitė,bet susidūriau su tokiais atvejais.

Na tai labai sudetingos ir gylios knygos. Su jomis tikrai reikia elgtis atsargiai. Norint jas suprasti ir kazka is ju gauti reikia pribresti jas skaityti smile.gif
Atsakyti
Albert Ellis
"Kaip nepasiduoti nerimui ir ji kontroliuoti"
Rimto psichologo rimta knyga 4u.gif
Atsakyti
E. Loe "naivus. super" - apie dziaugsma del mazu dalykeliu.. apie tai kad pasaulis gali but malonus vien del to, kad staiga isgirsti kaip kauksi tavo bateliai.
Atsakyti