Nikoi Kazantsachi "PASKUTINIS GUNDYMAS". Stora, filosofine, bet fantastiskai gera. Tai Jezaus istorija kitu kampu - jis ten myli, iesko savo laimes, o Judas jo geriausias draugas, apskritai viskas pateikiama visai kitu kampu. Ir ne toks popsas kaip Da Vincio kodas. Uz ta knyga Baznycia ant autoriaus labai pyko ir net ji persekiojo, cha cha cha. Siaip labai gera ja perskaicius pasidaro.
Sergejus Lazerevas "Karmos diagnostika" (lietuvių kalba) yra 4 knygos.
Gili, labai įdomi knyga, gauni atsakymus beveik į visus klausimus.
Autorius akcentuoja tai, kad nuo dvasinės blogos būsenos pereinama prie fizinės blogos būsenos. Viskas susiję. Paaiškina susirgimo priežastis... Sergame todėl, kad ne(į)vertiname savęs. Pvz.:
jei ausų uždegimas - priversti klausytis, ko nenorim girdėti.
akiniai - pavydas to, ką matai.
susižeidi dešinę ranką - kažką gyvenime darai ne tai.
Ir t.t.
Autorius akcentuoja tai, kad nuo dvasinės blogos būsenos pereinama prie fizinės blogos būsenos. Viskas susiję. Paaiškina susirgimo priežastis... Sergame todėl, kad ne(į)vertiname savęs. Pvz.:
jei ausų uždegimas - priversti klausytis, ko nenorim girdėti.
akiniai - pavydas to, ką matai.
susižeidi dešinę ranką - kažką gyvenime darai ne tai.
Ir t.t.
QUOTE(G.Persija @ 2007 12 17, 22:41)
Na na, su sita tai atsargiai...Knyga tikrai gili, bet manau ne bet kas ir ypac ne bet kokios busenos ja gali skaityt Jei neklystu, tai pacioj pradzioj tai net parasyta, kad pries pradedant ja skaityt, neturi jaust pykcio ar skriaudos niekam...nu kazkas panasaus. Jeigu kokioj depresyvioj nuotaikoj pasiimsi ja i rankas, o dar jei suprasi ne taip, gali sau (ir ne tik) zalos prisidaryt...
QUOTE(G.Persija @ 2007 12 17, 21:41)
Ne keturios, o 12 knygų.
Sielos gydymui jos nelabai tinka. Atvirkščiai,- gali atnešti sumaištį.
Geriau rekomenduočiau bulgarų Mokytojo Omraamo Mikaelio Aivanhovo knygas. Lietuvių kalba yra šios knygos: "Saulės civilizacijos link", "Žmogus, kuriantis savo lemtį", "Mitybos joga", "Seksualinė galia, arba sparnuotasis drakonas", "Gėrio ir blogio pažinimo medis", "Dvasinė galvanoplastika ir žmonijos ateitis", "Psichinis gyvenimas: elementai ir struktūros", "Minties galios", "Harmonija ir sveikata", "Auksinės kasdienio gyvenimo taisyklės", "Kaip pagimdyti tobulą kūdikį". Pavadinimai gal ir įmantrūs, bet knygas labai lengva skaityti.
Man asmeniskai daug duoda Robin Sharmos knygos, skaitau visas iseles, na asiku radeti teik nuo " Vienuolio kuris pardave ferari"
Sveikutes,
Man sitos Robin Sharma knygos irgi kol kas padeda nenuleisti ranku. Jei ne jos turbut jau buciau galutinai nusiverkusi nuo gailescio sau, nors dabar jau tos problemos nebeatrodo tokios baisios, nors ju pakankamai.
Man sitos Robin Sharma knygos irgi kol kas padeda nenuleisti ranku. Jei ne jos turbut jau buciau galutinai nusiverkusi nuo gailescio sau, nors dabar jau tos problemos nebeatrodo tokios baisios, nors ju pakankamai.
Sveikos
as irgi R.Sharma buvau labai susizavejus, bet kuo toliau skaiciau, tuo labiau viskas pasirode leksta ir tas pats per ta pati... Siaip siulyciau "Paprasta pilnatve. Pasnekesiai apie dvasine ramybe" - ten tokiu izvalgu yra, galbut tinka labiau toms, kurios turi vaiku ir pan., bet as is Mamos pasiemus paskaitau, nes ten dienom susikirstyta....Gal ta knyga daugiau terapine tokia...
as irgi R.Sharma buvau labai susizavejus, bet kuo toliau skaiciau, tuo labiau viskas pasirode leksta ir tas pats per ta pati... Siaip siulyciau "Paprasta pilnatve. Pasnekesiai apie dvasine ramybe" - ten tokiu izvalgu yra, galbut tinka labiau toms, kurios turi vaiku ir pan., bet as is Mamos pasiemus paskaitau, nes ten dienom susikirstyta....Gal ta knyga daugiau terapine tokia...
QUOTE(kaliope @ 2008 01 16, 19:06)
Sveikos
as irgi R.Sharma buvau labai susizavejus, bet kuo toliau skaiciau, tuo labiau viskas pasirode leksta ir tas pats per ta pati...
as irgi R.Sharma buvau labai susizavejus, bet kuo toliau skaiciau, tuo labiau viskas pasirode leksta ir tas pats per ta pati...
, vat del to jo pirma knyga apie vienuoli ir ferrari, laikau pacia geriausia ir kitu neskaitau , tas pats ir su kitais autoriais, jei pradeda stampuoti, viena po kitos nieko gera nebesitikiu .
Butent, gavosi tokia "stampovke"... pritempineja ir pritempineja tas kitas knygas prie vienuolio, kuris pardave ferrari, bet nieko gudro nepasako...
Paskaityk knyga "Tavo pasamones galia". Man jinai labai pagelbejo.
Su Lazarevo knygom atsargiau. Kai kuriem jos turi nekokį poveikį.Pasiskaito ir pradeda teigti, kad susirgai vėžiu - karma tokia,neturi vaikų - pats kaltas. Ir dažniausiai taip teigia tie,kurie neserga ir vaikų turi, ir jaučiasi pranašesni dėl savo "švarios karmos" Maždaug-"visi aplink blogi", o aš toks geras,todėl man ir viskas gerai.
Nesakau, kad visi taip elgiasi,kurie jas perskaitė,bet susidūriau su tokiais atvejais.
Nesakau, kad visi taip elgiasi,kurie jas perskaitė,bet susidūriau su tokiais atvejais.
jurgos ivanauskaites paskutine nebaigta knyga" virsvalandziai" man asmeniskai super. aplamai daug jos knygu geros. pvz." placebas"." mieganciu drugeliu tvi rtove"