Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduokit knygą

Man geriausiai sielą gydo Astrid Lindgren knygos. Nesinori man visų tų teorijų, filosofijų, tiesiog linksmo ir nerūpestingo gyvenimo prisiminimo. Visada pagerėja nuotaika.
Atsakyti
Kai rūpesčiai mane galutinai "užknisa" - aš skaitau Mikę Pukuotuką thumbup.gif
Atsakyti
Nezinau, ar "isgydo" siela, bet kai man buna liudna, ar siaip kuo nusiviliu, skaitau J.Erlicka. Tiesiog atsiverciu bet kuri puslapi is jo knygos (pvz. "Prisimynimai") ir skaitau. Ir nors tos knygos jau 100 kartu perskaitytos, man padeda.
Atsakyti
Sveikos ir sveiki!
man vienas klausimas pasistojo biggrin.gif Treciam puslapy, po sitiek rekomenduotu knygu, staiga temos autore pasisako, kad nemegsta skaityti knygu, ypac romanu bei praso tolesniu siulymu, tokiu, kaip atsipalaidavimas gamtoje. Kokio velnio tada ji praso knygos sielai? blink.gif Kokio velnio mes jai siulom, jei ji tuo visiskai nezada pasinaudoti? g.gif
Perskaiciau labai daug ir labai geru siulytu knygu, kurias tikrai rekomenduociau, bet manau, jas greiciau kiti skaitys, o ne temos autore doh.gif Na, tai nors puse naudos bus inesta - gera siuloma literatura kitoms biggrin.gif
Atsakyti
Jurga Ivanauskaitė. "Viršvalandžiai"
Rašo apie dramatiškus paskutinius savo gyvenimo metus, apmąsto kiekvienos gyvenimo akimirkos grožį, kančios prasmę, tikėjimo, meilės, vilties svarbą.
Paulo Coelho. ALCHEMIKAS - si knyga apie savo asmenine laime, savo kelia, jo iekojima. Skaitosi lengvai ir tuo metu taip gera dusioj... "Kai tu tikrai ko nors troksti, visas pasaulis tau padeda igyvendinti si troskima" - si mintis tik viena is daugelio esanciu toje knygoje.Genialumas slypi paprastume smile.gif
Atsakyti

user posted image

Siunciu tau sita savo paveiksla.Sako,kad jis is tikruju teikia zmonems ramybe .Dabar ziema,salta.atsimink,kad kiekviena diena yra nuostabi,sviecia saule,vaikai dainuojagatveje,isivaizduok ,kad dabar vasara,kad ziedai lekia i ora,kad skleidziasi meile.Tikiu ,kad sitas mano darbelis susildys tavo sirdi ir tavo pesimizmas issisklaidys ,kaip pienes pukai,zaliai gelsvoje juroje........Neliudek,viskas bus gerai....tik nusiteik optimistiskai ir....trupyti daugiau sypsokis.......Su pagarba....
Atsakyti
QUOTE(ramunyte @ 2007 12 11, 03:11)
Su pagarba....

Wow, rankdarbiai ir man prie sirdies, juos darydama nusiraminu, atsipalaiduoju po sunkios darbo dienos ir vel gera gyventi. Taciau kartais buna dienu, kai i savo rankdarbi negaliu paziuret, tad imuos ko nors kito, o tas pradetas rankdarbis islaukia savo laika kantriai ir vel imuos jo biggrin.gif Taciau knygos irgi labai geras dalykas. Vienu metu jas ryjau, skaiciau tik perskaitytas vel is naujo ir vel rasdavau jose kazko naujo. Jos privercia susimastyt, pirmoj eilej, ar ta knyga man prie sirdies,ar lengvai skaitosi, ar lieka kas galvoj, ka perskaitau, o veliau ateina knygos ar perskaitytos vietos analize. Taciau kiekviena literatura turi islaukti savo laiko. Taip ir siame skyrelyje siulomos knygos turi islaukti savo laiko. Jei temos autore nera pasiruosus (jos vidinis AS jai pasnibzdes) musu siulomai literaturai, tai tos knygos gali pas ja paprasciausiai apdulketi lentynoje. Kiekvienas is musu ieskomto, ko mums tuo metu reikia.
Tikiuosi ji greitu laiku mums parasys, kaip sekasi jai "gydyt" siela ar knygu pagalba, ar be ju smile.gif Geros dienos!
Atsakyti
Siulau 365 Dao. skaiuciau daugiau nei metus po kelis puslapius. daugybe protingu minciu, kurioms reikia laiko suvirskinti. ne romanas. galima skaityti pagal menesio diena, pagal tema arba is eiles.
Atsakyti
Zinoma,kad knygas skaityti gerai ,bet man rodos kad Klumpe ju tikrai neskaito,o ir labai jau didelis pasirinkimas ....Kazin is tiek ar sugebes geri pasirinkti,tad as ir nesiuliau,pasirinkau vaizdini,kuris tikrai nesudaro jokiu nepatogumu.Paziurejai ,suveike arba ne ax.gif O kaip jums mergaites ? Ar isiziurejote,ar teikia ramybes?Aisku orginalas kitaip ziurisi nei foto g.gif
Atsakyti
Siūlau Ričardo Gavelio 'Vilniaus Džiazą'. baknerizmo pagrindai puikiai pakelia nuotaiką mirksiukas.gif
Atsakyti
V.V.Landsbergio "Angelu pasakas" siulau paskaityti ;)nieko ten nera vaikisko,kai isiskaitai ir ne vaiko akim bandai pazvelgti.nebent jau as suvaikejau nuo visko.bet vis tiek siulau ta knyga wink.gif
Atsakyti
Atsiprasau,gal cia ne i tema....Olaiva,kokios grazios snaiges,tiesiog tikra ziemos pasaka....Gal tu jas parduodi?Esu suzaveta....
Atsakyti