P.Coelho "Zahiras" dabar skaitau ir isties atgaiva sielai. Labai patiko viena fraze is sios knygos.
"Sirdis iskaudinta,taciau gyja ir vel sugeba matyti gyvenimo grozi.Taip jau yra buve,neabejoju ir bus.Kai kas nors dingsta-tai tam,kad atsirastu kas nors kitas-as vel atrasiu meile"
As nesenai issiskyriau.
QUOTE(aukseklaipeda @ 2011 09 21, 20:34)
"Valgyk, melskis, mylek", jei tau 33
QUOTE(juzė @ 2011 09 21, 20:41)
Žiūrėjau filmą tuo pavadinimu (nežinau, ar tik pagal šią knygą). Nesužavėjo, nors mano mėgiamas aktorius vaidino. Todėl, po filmo pačiai imt knygą į rankas - toks noras nekiltų. Nebent labai stipri rekomendacija jai būtų iš patikimo rekomenduotojo lūpų.
as skaiciau knyga "valgyk, melskis, mylek", bet nesugebejau perskaityt visos, tai gan ilgai pralaikius grazinau i biblioteka, nes vis meginau prie jos grizti ir "iveikti". Na, neidomi knyga, manes ji nepatrauke, nesudomino, nesuzavejo. Taigi, as nerekomenduoju
Мне кажется только в одной книге есть ответы на все вопросы, а все остальное от лукавого (пусть это бонально) - это БИБЛИЯ http://www.youtube.c...h?v=oXl5ixBtjpY
QUOTE(Babrake @ 2011 09 24, 18:08)
P.Coelho "Zahiras" dabar skaitau ir isties atgaiva sielai. Labai patiko viena fraze is sios knygos.
"Sirdis iskaudinta,taciau gyja ir vel sugeba matyti gyvenimo grozi.Taip jau yra buve,neabejoju ir bus.Kai kas nors dingsta-tai tam,kad atsirastu kas nors kitas-as vel atrasiu meile"
As nesenai issiskyriau.
As nesenai issiskyriau.
Pritariu, gera knyga. Dar man patiko sitoj knygoj issakyta mintis (nepacituosiu, nes senokai skaiciau, bet esme tokia:), kad drauga laimeje pazinsi, butent kai tau sekasi, kai esi laimingas, jeigu draugai nepavydi, neatsisuka, tai jie yra tikri. O kai zmogui yra blogai tai salia gali likti "draugai" kurie tiesiog dziaugiasi tavo nesekme
QUOTE(Jelena.R @ 2011 09 25, 08:04)
Pritariu, gera knyga. Dar man patiko sitoj knygoj issakyta mintis (nepacituosiu, nes senokai skaiciau, bet esme tokia:), kad drauga laimeje pazinsi, butent kai tau sekasi, kai esi laimingas, jeigu draugai nepavydi, neatsisuka, tai jie yra tikri. O kai zmogui yra blogai tai salia gali likti "draugai" kurie tiesiog dziaugiasi tavo nesekme
Ir gi gerai pasakyta
Nezinau ar pagydys siela(kaip kam kokio gydymo reikia ),bet atsiplest skaitydama negalejau-Jessica Gregson "Angelu kurejos".
Rekomenduoju
Rekomenduoju
Nedaug knygų pastaruoju metu skaičiau, tačiau paliko įspūdį Doloresos Kazragytės knyga "Gyvenimas prieš gyvenimą". Savitas, ramus požiūris į gyvenimą. Užkrėtė ramumu, susidurdama su kokiais sunkumais dažnai prisimenu ją...
Mano pačiausios šios:
Paulo Coelho-Alchemikas, Vienuolika minučių, Zahiras - daug įdomių pamastymų, mano sielai tiko...
Laura Esquivel -Kaip vanduo šokoladui - apie meilę, sujaudino iki širdies gelmių...
Paulo Coelho-Alchemikas, Vienuolika minučių, Zahiras - daug įdomių pamastymų, mano sielai tiko...
Laura Esquivel -Kaip vanduo šokoladui - apie meilę, sujaudino iki širdies gelmių...
QUOTE(Lokiukas @ 2011 11 12, 23:46)
gal galit pasidalinti kuo konkrečiai ši knyga patiko? Ką įdomaus joje perskaitėt? Būtų įdomūs kito žmoguas pamąstymai apie šią knygą, nes man ji pasirodė banali ir praktiškai apie nieką...
Beveik visos Wasmo knygos. Įsimintiniausia Dinos knyga+ dar 2 ( tęsiniai). Jos Śimto metų istorija irgi liuks.
Martyno Driuko video youtubėje pažiūrėkite. O paskui pilnas knygynas motyvacinių knygų..
QUOTE(Nuolat @ 2018 09 16, 14:11)
Beveik visos Wasmo knygos. Įsimintiniausia Dinos knyga+ dar 2 ( tęsiniai). Jos Śimto metų istorija irgi liuks.
Wasmo viena mylimiausių, bet tamsi... Sunki...
Rekomenduoju Gyveno kartą Uvė, kai sunku, tamsu, rai pati geriausia knyga.