Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduokit knygą

sveikutės įdomi temelė, net užsirašiau pora knygelių, nors dabar vis ruošiuosi į biblę pasiimt pora neseniai perskaitytosios tęsinių smile.gif

O skaičiau klasikų klasiką "vėjo nublokšti", kad ir kaip būtų tikrai rekomenduoju. Ir emociškai daug visko "pereiti" reikia beskaitant ir aš sau pačiai pasiėmiau labai daug. Kai tik pagimdžiau mama paskolino tą knygą ir galvojau, kad tikrai tokios storos neperskaitysiu, o kai pradėjau tai per savaitę kokią, paskui ir antrą knygą per kitą savaitę. wink.gif

sėkmės skaitymuose wink.gif
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 09 18, 11:42)
O koks poveikis sielai, apart to, kad lengvai skaitosi ir sunku atsiplėšti?  g.gif

,
QUOTE(Montekrista @ 2011 09 18, 13:29)
Tai jau, rado ką rekomenduot..Taip pat sėkmingai galima žurnalą Žmonės skaityt...nei mąstyt, nei ką...Pasaka...

kiekvienam- savo ax.gif vieno sielai reik žurnalo žmones, o kito sielai ir "begancios su vilkais' nieko neduos. Panseja tema i pasirodyma kokias "protingas' knygas visos skaitom.
nepamaisytu ir tolerancijos kazkiek ax.gif Galima pagalvot kad parekomendavo koki muilines operos lygio bulvarini romaniuka..... savu laiku ta knyga tikra triuksma sukelus buvo...
beje, "Begancios su Vilkais" skaiciau. Patiko. bet ne tiek kad sakyciau 'geriausia is kada skaitytu".......

knygu daug yra geru, ir skaitom skirtingai, ir perskaitom toj pacioj knygoj skirtingus dalykus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 09 18, 11:42)
O koks poveikis sielai, apart to, kad lengvai skaitosi ir sunku atsiplėšti?  g.gif

Pats geriausias įmanomas sielos gydymui. Siela pati atranda gijimo būdus, jei tik protas duoda jai nors minutėlę atokvėpio nuo sunkių minčių. Aš kai jau labai blogai imu į rankas seną dar tarybinių metų leidimo knygą (atrodo "kalba vaikai" vadinais, viršelis nuplėštas) ir nuoširdžiai pajungiu protą bei jausmus tiems naiviems vaikiškiems išvedžiojimams.
Atsakyti
Dar yra manoma, kad kiekvienoje knygoje, kaip ir pačiam lieviausiam filme galima atrast kažką, kas padės, kažką iš ko galėsi pasimokyt. Taip pat yra metodas, kur prieš skaitydamas knygą erai apgalvoji problemą ir ją skaitydamas ieškai atsakymų, paprastai žmonės randa nesvarbu kokia knyga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 09 20, 15:59)
Galima pagalvot kad parekomendavo koki muilines operos lygio bulvarini romaniuka.....

Bet, kad Malūko knygos ir yra bulvariniai romaniukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 09 20, 15:59)
knygu daug yra geru, ir skaitom skirtingai, ir perskaitom toj pacioj knygoj skirtingus dalykus smile.gif

Tai žinoma, kad taip. Man tik įdomu, kas kur ir ką savo sielai randa.
Atsakyti
"Valgyk, melskis, mylek", jei tau 33
"Franceskos vakarelis", jei skiriesi"
"Suvalgyk sita varle", jei nori ko tai pasiekti.
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2011 09 21, 21:34)
"Valgyk, melskis, mylek", jei tau 33

Žiūrėjau filmą tuo pavadinimu (nežinau, ar tik pagal šią knygą). Nesužavėjo, nors mano mėgiamas aktorius vaidino. Todėl, po filmo pačiai imt knygą į rankas - toks noras nekiltų. Nebent labai stipri rekomendacija jai būtų iš patikimo rekomenduotojo lūpų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 21 rugsėjo 2011 - 20:42
Manau, kad filmai visad blogesni už knygas.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 09 21, 21:43)
Manau, kad filmai visad blogesni už knygas.

Būna ir taip, kad pažiūrėjusi filmą, užsinoriu perskaityt ir knygą, pagal kurią jis pastatytas. Pvz. po filmo "Nepaleisk manęs" (rež.Mark Romanek) - labai užsimaniau perskaityt Kazuo Ishiguro romaną.
O ar filmai blogesni už knygas, negaliu pasakyt. Tik galiu palygint, kas man labiau patiko, ar kokį įspūdį paliko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 21 rugsėjo 2011 - 21:35
O man labiau patiko sis filmas, negu knyga. Kalba, kad kas moka angliskai, tai verta ja skaityti.
Taip, nieko ten mandro. Tiesiog vienos moters istorija, kuri priejo liepto gala, nes viskas, ka ji nugyveno pasirode taip sudinai. Tada ji tiesiog pasieme metus atostogu ir
pakeite savo gyvenima. Jai nebereikejo gerti antidepresantu, ji sutiko savo tikraja meile.
Aisku, si knyga labiau rekomenduojama tokiems zmonems, kurie "nebrokija" meditacijos, jogos, kurie mato ne tik materialu pasauli ir seimos gerove, bet sugeba pamatyti ir isskrendancius paukscius,o ne nukritusius lapus, patekancia ryte saule, o ne zadintuvo skambesi ir pan.
O siap, tai labiausiai man patikusi knyga, tai "franceskos vakarelis".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukseklaipeda: 22 rugsėjo 2011 - 00:31
QUOTE(larada @ 2011 09 06, 10:56)
ALEKSANDRAS SVIJAŠAS ,, IŠMINTINGAS PASAULIS ''

tikrai kad gera knyga -smegenu plovimui thumbup.gif skaitau kas vakara tikrai veiksminga
Atsakyti