Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduokit knygą

QUOTE(Luknė @ 2007 09 07, 21:12)
Aš nesityčiojau blink.gif  aš nuoširdžiai. Ar ką kvailo patariau?

Čia buvo skirta pirmųjų postų autoriams, atleisk, kad ir Tave netyčia priskyriau blink.gif
Atsakyti
kas link nepatenkintų klientų rekomenduočiau seną gerą Karnegį "kaip daryti įtaką žmonėms..." kažkaip panašiai.... manipuliacijos vadovėlis. bet konfliktų gesinimui gerai sueina. bigsmile.gif
Atsakyti
Yra daug nuostabių knygų Louise L. Hay"Tavyje gludinti stiprybė","Pagydyk savo Gyvenimą","Gyvenimas vienintelis ir nepakartojamas","Moters galia"...
Joseph Murphy "Per kitokį mąstymą į sveikatą,turtą ir laimę".
Aleksandras Svijašas "Kaip išsivalyti savo"KARMOS ĄSOTĮ".
Dr.William Collinge "Subtilioji energija".

Patarčiau pradėti nuo knygos "Tavyje gludinti stiprybė"...
Visas knygas,kurias ant staigiųjų išvardijau esu perskaičiusi pati.Tai knygos,kurios padėjo ir padeda man išgyventi,kai labai sunku...tai knygos,kurias perskaičius galima skaityti vėl ir vėl,ir kiekvieną kartą atrasti kažką tai naujo sau.

LINKIU SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti
prieš porą metų skaičiau knygą ,,Atgaiva sielai". man labai patiko. joje rasi žmonių pamąstymų, kitų išgyvenimų, patarimų. Tik neprisimenu autoriaus.
Atsakyti
Be visų čia išvardytų, labai lengvai skaitosi: "Greitas maistas sielai" ir "Kaip tapti nelaimingu".
Knygos labai padeda, tik reikia norėti keistis 4u.gif
Atsakyti
As vis pagalvoju, kad noreciau pradet knygas skaityt, bet vis neprisiverciu pradeti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 07, 15:42)
Man labiausiai padeda skyrelis laikraštyje:
"Vakar mirė"ir
"Šiandien išlydime"...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , Medini, negaliu, prajuokinai, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laba "klumpe" ir visiems kitiems smile.gif Norėčiau pasakyti,kad dar labai padeda meditavimas,buvimas dažniau gamtoje(paprasčiausiai debesų,žvaigždžių stebėjimas,kad ir per langą),tada pradedi,galvoti,kad daug yra žemėje dalykų,tačiau tiek mažai iš jų yra tikrai svarbūs.Turiu tą pačia problemą kaip ir tu,esu per daug emocionali ir jaučiu nerima tada,kai jo visai nereikia.Nors taip pat nepriskiriu savęs prie pesimistų ar žmonių kurie jaučiasi gyvenime aukos.Tiesiog visur įžvelgiu gilesnę prasmę ir tai verčia susimastyti,nerimauti.Kartais tai naudinga,tačiau per dažnai išsiurbia daug energijos ir minčių.Todėl pati bandau ir tau patariu pabandyti gyventi tik šia diena,per daug negalvojant apie ateitį,praeitį,kas mirė,kas susirgo,mažiau žiurėti publicistines laidas,nes tai tokius žmones visai išmuša iš vėžiu(bent jau mane).Ir nekreipti dėmesio į tai kas ką pasakė,padarė,atsimink kiekvienas mes gyvenam savo gyvenimus,o jie yra trumpi,todėl negaiškim laiko pergyvendami dėl to ką pagalvos ar pasakys kiti.geriau prisimink savo vaikuti,vyra,mylimus žmones ir kokia esi laiminga kad juos turi,ir ką galetum padaryti,kad juos pradziugintum,nustebintum.tai veikia žinok,bent jau aš atsibundu iš savo sapnų apie tai kaip kas bus,ka daryt ir t.t Sėkmės tau!
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2007 09 07, 21:05)
Na, blyn, autorė prašo knygą rekomenduot, o toks vaizdas, kad visi tik tyčiojasi  doh.gif
Autorei siūlyčiau paskaityti knygelę ,,Jūsų pasąmonės galia". Tik yra vienas dalykas, jei pati užsispyrusi nenorėsi keisti požiūrio į aplinką, nežinau ar kas padės. Sėkmės  4u.gif

Kadangi autorė prieg jumara yr, tai nemanau, kad po pirmų postų ana sėdi viedriukų apsikabinus, katran ašaras varvina. O šiaip tai rimtai - esant tokiai problemai raiktų mažiau visokių ty skiedalynių, skirtų "brainstormingui", skaityti. O geriau rimtas pragmatiškas knygas. Bo anos mažiau emocijų iššaukia ir priverčia kitu kampu daug ką pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(siaulietuke @ 2007 09 09, 10:05)
As vis pagalvoju, kad noreciau pradet knygas skaityt, bet vis neprisiverciu pradeti.

Jei neprisiverti pradeti, vadinasi nera reikalo skaityti, nes nemegsti mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis. kas del ramybes igavimo tai man labai patiko is lengvo budizmo serijos
"ramybe su kiekvienu zingsniu" autorius Thich Nhat Hanh. jis bando budizma pritaikyt vakarieciams smile.gif
jei nori pamatyt kad gyvenime zmones turi didesniu problemu - manau ir Irvin D. Yalom'o knygos turetu tikti. jis daug prirases ir romanu ir apsakymu, kuriu temos apie psichoterapija ir gyvenimo egzistencinius klausimus. o skaitosi gan lengvai smile.gif
Papildyta:

ir dar. kai mane viskas pradeda uzknisti ir erzinti, stengiuos isivaizduoti kiek man ta konkreti situacija atrodys svarbi po kokiu 10 metu arba visai senatveje.... tada kazkai dauguma problemu savaime isnyksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dievo dovana: 09 rugsėjo 2007 - 22:55
Kernagis " kaip susirasti draugu ir daryti itaka zmonems"
Atsakyti