laba "klumpe" ir visiems kitiems
Norėčiau pasakyti,kad dar labai padeda meditavimas,buvimas dažniau gamtoje(paprasčiausiai debesų,žvaigždžių stebėjimas,kad ir per langą),tada pradedi,galvoti,kad daug yra žemėje dalykų,tačiau tiek mažai iš jų yra tikrai svarbūs.Turiu tą pačia problemą kaip ir tu,esu per daug emocionali ir jaučiu nerima tada,kai jo visai nereikia.Nors taip pat nepriskiriu savęs prie pesimistų ar žmonių kurie jaučiasi gyvenime aukos.Tiesiog visur įžvelgiu gilesnę prasmę ir tai verčia susimastyti,nerimauti.Kartais tai naudinga,tačiau per dažnai išsiurbia daug energijos ir minčių.Todėl pati bandau ir tau patariu pabandyti gyventi tik šia diena,per daug negalvojant apie ateitį,praeitį,kas mirė,kas susirgo,mažiau žiurėti publicistines laidas,nes tai tokius žmones visai išmuša iš vėžiu(bent jau mane).Ir nekreipti dėmesio į tai kas ką pasakė,padarė,atsimink kiekvienas mes gyvenam savo gyvenimus,o jie yra trumpi,todėl negaiškim laiko pergyvendami dėl to ką pagalvos ar pasakys kiti.geriau prisimink savo vaikuti,vyra,mylimus žmones ir kokia esi laiminga kad juos turi,ir ką galetum padaryti,kad juos pradziugintum,nustebintum.tai veikia žinok,bent jau aš atsibundu iš savo sapnų apie tai kaip kas bus,ka daryt ir t.t Sėkmės tau!