Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduokit knygą

QUOTE(Sophi @ 2011 09 11, 10:36)
Sudėtinga knyga - ne kiekvienai tiks ir patiks.

As is tu, kur nepatiko schmoll.gif net nesugebejau perskaityt visos, vos su puse "prasikankinau".
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 08 30, 16:33)
C.P. Estes ,,Bėgančios su vilkais"

Pavarčiau knygyne, bet tai kokia brangi... Ar tikrai verta? g.gif
Atsakyti
Kazkada nusipirkau pasiskaiciusi atsiliepimus moteru...pradejau skaityti, sunkiai man sekesi...atidejau i sona, jau gal metai kaip vis meginu prisiversiti, bet niekaip...galvoju gal dar ateis laikas. Pribresti reik. Nes neuzkabino ji manes... g.gif
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 09 11, 17:31)
Pavarčiau knygyne, bet tai kokia brangi... Ar tikrai verta?  g.gif

Nuomonė aišku subjektyvi, bet sakyčiau,tikrai verta. Užkabino mane ji labai, skaičiau ir verkiau, man asmeniškai ji kaip vaistai buvo.
Atsakyti
Luis Leante "Myliu tave be galo". Nuostabi istorija, puikus pasakojimas.
Atsakyti
Kristina Hannah "Iš meilės". Rekomenduoju.
Tai knyga apie motinystę. Norėjau patyrinėti, kaip ji veikia moterį – tą, kuri nori tapti motina, bet negali, ir kitą, kuri yra motina, bet nenori ja būti.
Kristin Hannah
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 09 11, 15:31)

O as gavau dovanu ar ne pries 3 metus. Iki siol neprisiverciu skaityti, perverciau, nekabina manes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 09 11, 17:31)

Mano nuomone tai šiai knygai reikia būti subrendus. Pati ją turiu įsigijusi (kažkaip pataikiau "ant" akcijos, tai įsigijau gal su 40% nuolaida) - tai man ji tikrai superinė pasirodė. Ir, nemažai padėjo. Bet jaučiu, kad dar ne viską suvokiau, tai ruošiuosi pakartotinam skaitymui blush2.gif

Beja, galiu pasakyt kodėl kai kuriems ji nepatinka (čia žinoma mano asmeninė nuomonė) - tiesiog ji parašyta, kaip čia paprasčiau ir suprantamiau pasakius, tokia tarsi "interpretacijos" forma. ta prasme paimama kokia nors gerai žinoma pasaka, ir analizuojama po truputį. Ir taip apžvelgiama nemažai įvairių gyvenimo temų ir būtent per moteriškumą. Taip, kad jei žmogus nemėgsta skaityt "analizių" - tai todėl ir nesiskaito jiems.

Šiaip dar galėčiau nuo savęs rekomenduot knygą "scenarijai, kuriais gyvena žmonės". Irgi įdomi, bet dar sudėtingesnė smile.gif skaitai kaip kokį vadovėlį (na laabai jau panaši forma jos). Mano sesuo pradėjo skaityt, paskaitė gal kokį trečdalį ir sako - kad ji vadovėlis, o ne šiaip knyga lotuliukas.gif Tai ir metė skaityt - sako negaliu tokios formos pakęst. Nors gal ir įdomi būtų
Atsakyti
Mane įkvepia Irwino D. Yalomo knygos. Nors šiaip populiariosios psichologijos knygų iš serijos "kaip būti laimingam" nemėgstu, bet jo yra kitokios - tam tikra prasme tikrai "gydančios".
Atsakyti
sveikos,o as patarciau paskaityti edmundo maluko knygu,jos tikrai lengvai skaitosi,ir nereikia nieko mastyti,realiai vikas aprasyta,kai kurios knygos paremtos faktais,man jis vienintelis rasytojas, kurio knygas lengva skaityti.esu daug knygu perskaiciusi,bet sitos skaitosi lengviausiai,ir uzkabina labai greit.kai isitraukiu i kokia is jo knygu,tai sunku paskui atsiplesti..
Atsakyti
QUOTE(liah @ 2011 09 18, 00:23)
sveikos,o as patarciau paskaityti edmundo maluko knygu,jos tikrai lengvai skaitosi,ir nereikia nieko mastyti,realiai vikas aprasyta,kai kurios knygos paremtos faktais,man jis vienintelis rasytojas, kurio knygas lengva skaityti.esu daug knygu perskaiciusi,bet sitos  skaitosi lengviausiai,ir uzkabina labai greit.kai isitraukiu i kokia is jo knygu,tai sunku paskui atsiplesti..

O koks poveikis sielai, apart to, kad lengvai skaitosi ir sunku atsiplėšti? g.gif
Atsakyti
Tai jau, rado ką rekomenduot..Taip pat sėkmingai galima žurnalą Žmonės skaityt...nei mąstyt, nei ką...Pasaka...
Atsakyti