Kadangi pati skaitau daug knygų, tai galiu rekomenduoti tik tokias, kokios patinka man.
Mamytės, tikiu, kad Jūs, visos labai geros savo vaikams, juos mylite, rūpinatės jais, todėl Jūsų vaikučiai auga laimingi, visuomet turi pavalgyti ir t.t, tas pats ir su mano dukryte. Draugė rekomendavo knygą- "Vaikas be Vardo", Deivas Pelzeris (knygos autorius), sakė, kad nepasigailėsiu, jei paskaitysiu. Tiesa, nepasigailėjau. Be to, nuo knygos negalėjau atsitraukti nuo pat pradžių, nes net pačioj pradžioj prasideda visas košmaras, košmaras, kurio Jūs, turbūt net negalėtumėt įsivaizduoti. Vėliau viskas rutuliojasi ir tampa dar baisiau. Skaitydama jaučiau, kaip akyse kaupiasi ašaros, širdis plaka vis stipriau ir stipriau, užlieja gailestingi jausmai ir visa kita... Daug žmonių skaitė Deivo Pelzerio knygą "Vaikas be Vardo", ir NĖ VIENAS nesiskundė, kad knyga nepatiko ar kad ji nuobodi. Knygos autorius pasakoja apie savo gyvenimą, apie sunkią vaikystę, išgyvenimus ir kančias. Jūs, net neįsivaizduojat kokių būna motinų pasaulyje, todėl, paskaičiusios knygą suprasit kaip kitiems vaikams sunku, kokių gi dar yra bjaurių žmonių pasaulyje... Aš galiu tik girti ir girti šią knygą, nes ji man taip patinka, kad vien paskaičius skaičiau dar. Negaliu atsiskaityti. Turbūt niekada nebus tokios geros knygos. Knygos kaina, jei neklystu- 17,15 Lt.
Knygoms, esu labai išranki, todėl mane domina tik tikros istorijos, rašytos pačių rašytojų, įvairūs išgyvenimai ir Siaubai, detektyvinės knygos ir t.t, tokios knygos mane domina, bet jų būna nedaug, arba labai sunku rasti tokių knygų man nes knygoms, kaip ir viskam kitam esu labai išranki. Dažnai einu į biblioteką iš kur ir emu skaitymui knygų, tai va nesenai mano akys "užkliuvo" už knygos- "Sudeginta Gyva" (Suada, knygos autorė). Pasiėmiau knygą ir vien tik paskaičiusi pačią pradžią negalėjau sustoti. Knygą "ryte rijau akimis", nes ji tokia ..., nereali knyga, net nemoku paaiškinti. Tikra istorija, žiaurus kitataučių elgesys su moterimis, žudynės, o galas pats kraupiausias, baisiausias. Privertė išspausti ne vieną ašarą. Galiu pasakyti drąsiai ir rekomenduoti, nes knyga tikrai nereali.