Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduokit knygą

QUOTE(Jelena.R @ 2011 08 27, 20:55)
Man "Karmos diagnostika" visai nepatiko  blush2.gif , labai jau jauciasi autoriaus pagyriniskumas, kazkaip net stipriai suabejojau kiek tiesos jo teorijoje. Pvz. Joseph Murphi teigia, kad karma is viso neegzistuoja, o man jis butu didesnis autoritetas negu Lazarevas. Zinoma, gal sudariau klaidinga nuomone, nes perskaiciau tik 2 knygas, o ju kiek zinau yra bent 9 tai tikrai  doh.gif

Cia turbut kekvienam savaip mirksiukas.gif .As teperskaiciau irgi 4 knygas,o penktosios pradzioje buvo parasyta,jei daugiau tos informacijos tau nereikia,tu ir neskaitysi daugiau .Taip ir buvo,nu nebekibo ji man nors tu ka.
Atsakyti
Kadangi pati skaitau daug knygų, tai galiu rekomenduoti tik tokias, kokios patinka man. smile.gif
Mamytės, tikiu, kad Jūs, visos labai geros savo vaikams, juos mylite, rūpinatės jais, todėl Jūsų vaikučiai auga laimingi, visuomet turi pavalgyti ir t.t, tas pats ir su mano dukryte. Draugė rekomendavo knygą- "Vaikas be Vardo", Deivas Pelzeris (knygos autorius), sakė, kad nepasigailėsiu, jei paskaitysiu. Tiesa, nepasigailėjau. Be to, nuo knygos negalėjau atsitraukti nuo pat pradžių, nes net pačioj pradžioj prasideda visas košmaras, košmaras, kurio Jūs, turbūt net negalėtumėt įsivaizduoti. Vėliau viskas rutuliojasi ir tampa dar baisiau. Skaitydama jaučiau, kaip akyse kaupiasi ašaros, širdis plaka vis stipriau ir stipriau, užlieja gailestingi jausmai ir visa kita... Daug žmonių skaitė Deivo Pelzerio knygą "Vaikas be Vardo", ir NĖ VIENAS nesiskundė, kad knyga nepatiko ar kad ji nuobodi. Knygos autorius pasakoja apie savo gyvenimą, apie sunkią vaikystę, išgyvenimus ir kančias. Jūs, net neįsivaizduojat kokių būna motinų pasaulyje, todėl, paskaičiusios knygą suprasit kaip kitiems vaikams sunku, kokių gi dar yra bjaurių žmonių pasaulyje... Aš galiu tik girti ir girti šią knygą, nes ji man taip patinka, kad vien paskaičius skaičiau dar. Negaliu atsiskaityti. Turbūt niekada nebus tokios geros knygos. Knygos kaina, jei neklystu- 17,15 Lt.
user posted image

Knygoms, esu labai išranki, todėl mane domina tik tikros istorijos, rašytos pačių rašytojų, įvairūs išgyvenimai ir Siaubai, detektyvinės knygos ir t.t, tokios knygos mane domina, bet jų būna nedaug, arba labai sunku rasti tokių knygų man nes knygoms, kaip ir viskam kitam esu labai išranki. Dažnai einu į biblioteką iš kur ir emu skaitymui knygų, tai va nesenai mano akys "užkliuvo" už knygos- "Sudeginta Gyva" (Suada, knygos autorė). Pasiėmiau knygą ir vien tik paskaičiusi pačią pradžią negalėjau sustoti. Knygą "ryte rijau akimis", nes ji tokia ..., nereali knyga, net nemoku paaiškinti. Tikra istorija, žiaurus kitataučių elgesys su moterimis, žudynės, o galas pats kraupiausias, baisiausias. Privertė išspausti ne vieną ašarą. Galiu pasakyti drąsiai ir rekomenduoti, nes knyga tikrai nereali. smile.gif
user posted image
Atsakyti
C.P. Estes ,,Bėgančios su vilkais"
Atsakyti
Jolitai patinka dramatiškos istorijos. Gaila, kad tokios knygos tėra kaip žurnalai.
Atsakyti
Aš siandien iš bibliotekos pasiėmiau Marko Aurelijau knyga "Sau pačiam"...na žiūrėsiu ar patiks....
Atsakyti
Zaratustra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 05 rugsėjo 2011 - 21:40
Stipriam sokui rekomenduociau autobiografine knyga Dalios Grinkeviciutes "Lietuviai prie Laptevu juros". Perskaicius sita knyga, tikrai pasikeicia poziuris i kasdienines "sunkias" situacijas ar liudnas akimirkas, nes knygos autorei ir kitiems aprasytiems zmonems buvo nepalyginamai blogiau. unsure.gif
Atsakyti
ALEKSANDRAS SVIJAŠAS ,, IŠMINTINGAS PASAULIS ''
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2011 08 27, 00:25)
Sunkiu momentu man padejo S.Lazerevo "Karmos diagnostika".
Filmai ciuozianciam stogui sulaikyti,''Seven poundz'' ir ''Beautiful''.

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V. @ 2011 09 05, 22:47)
Stipriam sokui rekomenduociau autobiografine knyga Dalios Grinkeviciutes "Lietuviai prie Laptevu juros". Perskaicius sita knyga, tikrai pasikeicia poziuris i kasdienines "sunkias" situacijas ar liudnas akimirkas, nes knygos autorei ir kitiems aprasytiems zmonems buvo nepalyginamai blogiau. unsure.gif

Skaičiau, kai krizės metu buvau be darbo. Privertė kitaip žiūrėt į viską, iš tikro labai daug jėgų radau savyje.
Atsakyti
Vakar kaip tik žiūrėjau neblogą filmą, kas mėgsta dramas, pamąstyti: ''Wuthering Heights'' .Šiaip jau kiek žiūrėjau jau tų filmų visų, net pavadinimų nebeatsimenu.
Knyga,atsitiktinai papuolusi man į rankas, man padėjusi apie savo gyvenimą pamąstyti kitaip, tai būtų : ''Gyvenimo pamokos'' Joe Vitale http://www.knyguklub...mo pamokos.html tikrai vertinga knyga, lengvai suprantama ir priverčianti susimąstyti apie daugelį gyvenimo aspektų.Gavau ją iš draugės, bet nusprendžiau, kad ir pati savo namuose tokią turiu turėti.Kaip ir kažkas jau minėjo ''Mylėdamas save tu būsi laimingas'' Louise L.Hay. Mačiau dar kažkas rašė apie knygą ''Moterys ir meilužiai'' ,tai kam įdomu apie santykius, verčiau jau paskaityti John Gray ''Vyrai kilę iš Marso, moterys - iš Veneros'' ,įdomi knyga.
Beje knyga ''Paslaptis'' manęs neužkabino, perskaičiau tik puse knygos, nežinau gal dar nebuvau pasiruošusi jos perskaityti..
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 08 30, 16:33)
C.P. Estes ,,Bėgančios su vilkais"

Sudėtinga knyga - ne kiekvienai tiks ir patiks.
Atsakyti