"MOTERYS IR MEILUŽIAI"
ten daug sekso scenų, bet ne tai esmė. Esmė vyrų ir moterų požiūris į tai...
ten daug sekso scenų, bet ne tai esmė. Esmė vyrų ir moterų požiūris į tai...
lermantovo knyga " amzinai svente"....tikrai sielai nuraminti padeda
O man ramybes ir polekio suteikia seni romanai, klasika...Dar "Erskeciu pauksciai" skaiciau ja tokia nusivylusi meile, atimaisiais, visu kuo, kaip db pamenu, bet ji nuostabiai nuteikia, nezinau kodel, bet ji man palikus neisdildoma ispudi
QUOTE(ereeka @ 2011 08 19, 19:17)
O man ramybes ir polekio suteikia seni romanai, klasika...Dar "Erskeciu pauksciai" skaiciau ja tokia nusivylusi meile, atimaisiais, visu kuo, kaip db pamenu, bet ji nuostabiai nuteikia, nezinau kodel, bet ji man palikus neisdildoma ispudi
100 % Jums pritatriu man "Erškėčių paukščiai" taip pat knyga nr 1
Rhonda Byrne ,,Paslaptis'' Po sios knygos tapau ne tokia nervinga, pradejau daugiau sypsotis, istiesu gydo si knyga....
Ian McEwan - Česilo pakrantėje.
Knyga, kuri gilinasi į žmonių santykius, skirtumus, tikra atgaiva sielai.
Knyga, kuri gilinasi į žmonių santykius, skirtumus, tikra atgaiva sielai.
Sunkiu momentu man padejo S.Lazerevo "Karmos diagnostika".
Filmai ciuozianciam stogui sulaikyti,''Seven poundz'' ir ''Beautiful''.
QUOTE(carvel @ 2011 08 26, 23:25)
Sunkiu momentu man padejo S.Lazerevo "Karmos diagnostika".
Pritariu Jums, labai gera knyga, tikrai padejo kai buvo ypac sunku, tik as rusu k. ja perskaiciau
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 08 27, 19:16)
Pritariu Jums, labai gera knyga, tikrai padejo kai buvo ypac sunku, tik as rusu k. ja perskaiciau
Man "Karmos diagnostika" visai nepatiko , labai jau jauciasi autoriaus pagyriniskumas, kazkaip net stipriai suabejojau kiek tiesos jo teorijoje. Pvz. Joseph Murphi teigia, kad karma is viso neegzistuoja, o man jis butu didesnis autoritetas negu Lazarevas. Zinoma, gal sudariau klaidinga nuomone, nes perskaiciau tik 2 knygas, o ju kiek zinau yra bent 9 tai tikrai