Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduokit knygą

Dali Cernagie knygos geros. Tik kartais atstumi jas is karto, tipo man netinka, bet prisivertsi pamastyti jos padeda. Anksciau ar veliau nauda supranti.
Atsakyti
"MOTERYS IR MEILUŽIAI"
ten daug sekso scenų, bet ne tai esmė. Esmė vyrų ir moterų požiūris į tai...
Atsakyti
lermantovo knyga " amzinai svente"....tikrai sielai nuraminti padeda smile.gif
Atsakyti
O man ramybes ir polekio suteikia seni romanai, klasika...Dar "Erskeciu pauksciai" skaiciau ja tokia nusivylusi meile, atimaisiais, visu kuo, kaip db pamenu, bet ji nuostabiai nuteikia, nezinau kodel, bet ji man palikus neisdildoma ispudi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ereeka @ 2011 08 19, 19:17)
O man ramybes ir polekio suteikia seni romanai, klasika...Dar "Erskeciu pauksciai" skaiciau ja tokia nusivylusi meile, atimaisiais, visu kuo, kaip db pamenu, bet ji nuostabiai nuteikia, nezinau kodel, bet ji man palikus neisdildoma ispudi  ax.gif

100 % Jums pritatriu drinks_cheers.gif man "Erškėčių paukščiai" taip pat knyga nr 1 thumbup.gif
Atsakyti
O man Erskeciu pauksciai per daug gili knyga, taip isijauti skaitydama, kad po to nervas ima realybeje, isgyvenau ir del ju nelaimiu ir del senejimo procesu... Nieko ten teigiamo nera, apie suknistus gyvenimo vargus raso. Neskaityciau daugiau jos, jei zinociau. Cia mano nuomone.
Atsakyti
Oi erškėčių paukščiai - skaičiau apimta euforijos, tai man taip tiko...
Šimtas metų vienatvės paskui irgi laaaabai gera. Tik pirmuosius penkiasdešimt puslapių ten reikia įveikti, o paskui jau veža thumbup.gif
Atsakyti
Rhonda Byrne ,,Paslaptis'' smile.gif Po sios knygos tapau ne tokia nervinga, pradejau daugiau sypsotis, istiesu gydo si knyga.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ian McEwan - Česilo pakrantėje.

Knyga, kuri gilinasi į žmonių santykius, skirtumus, tikra atgaiva sielai.

Atsakyti
Sunkiu momentu man padejo S.Lazerevo "Karmos diagnostika".
Filmai ciuozianciam stogui sulaikyti,''Seven poundz'' ir ''Beautiful''.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvel: 26 rugpjūčio 2011 - 23:35
QUOTE(carvel @ 2011 08 26, 23:25)
Sunkiu momentu man padejo S.Lazerevo "Karmos diagnostika".
Filmai ciuozianciam stogui sulaikyti,''Seven poundz'' ir ''Beautiful''.

Pritariu Jums, labai gera knyga, tikrai padejo kai buvo ypac sunku, tik as rusu k. ja perskaiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 08 27, 19:16)
Pritariu Jums, labai gera knyga, tikrai padejo kai buvo ypac sunku, tik as rusu k. ja perskaiciau  4u.gif

Man "Karmos diagnostika" visai nepatiko blush2.gif , labai jau jauciasi autoriaus pagyriniskumas, kazkaip net stipriai suabejojau kiek tiesos jo teorijoje. Pvz. Joseph Murphi teigia, kad karma is viso neegzistuoja, o man jis butu didesnis autoritetas negu Lazarevas. Zinoma, gal sudariau klaidinga nuomone, nes perskaiciau tik 2 knygas, o ju kiek zinau yra bent 9 tai tikrai doh.gif
Atsakyti