Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduokit knygą

QUOTE(Jelena.R @ 2010 01 02, 00:07)
gal zinai is kur galoma sita filma atsisiusti, bandziau ieskoti, bet neradau  blush2.gif

www.tfile.ru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2010 01 02, 11:57)
www.tfile.ru mirksiukas.gif

aciu, aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
radau ir aš šitą filmą Baltic Torrent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vi3 @ 2009 10 11, 09:18)
Perskaičiau Karnegio 3 knygas ir jomis pasipiktinau. Tikrai nerekomenduočiau jų niekam, ypač jautriems ir sielos gydymo ieškantiems žmonėms. Nors jose tikrai yra gerų minčių ir jas galima panaudoti pačiam įvertinus bei jas atsirinkus, tačiau pagrindinė jo mokymų esmė - manipuliavimas žmonėmis, apsimetinėjimas. Žmonės nėra kvailiai, anksčiau ar vėliau jie tai supranta. Be to, tai yra nesąžininga. O Sąžinė ir yra sveikos sielos pagrindas. Siela suserga, kuomet mes ignoruojame sąžinę, peržengiame doros principus ir aplamai gyvename ne savo, o primestą gyvenimą, vadovaujamės primestomis nuomonėmis ir primestu mąstymu. Nesakau, kad pats žmogus yra kaltas dėl to, visa tai slypi visuomenėje ir jį supančioje aplinkoje (tėvai įdiegia tam tikras vertybes, aplinkiniai, draugai gyvena ir elgiasi taip), tik žmogus turi išmokti gyventi kitaip ir gerai, kai jis ieško, kad jam kažkas padėtų. Tačiau D. Karnegio knygos tikrai ne sielai gydyti. O, kad jo mokymas nėra teisingas, įrodo ir jo paties apsisprendimas ir pasirinkimas pasitraukti iš gyvenimo.

Jeigu jus taip papiktino sis autorius, kodel skaitete net 3 knygas, negi vienos nepakako? Karnegis nemoko manipuliuoti ir veidmainiauti, cituoju: "Ne! Ne! Ne! Aš nepatariu meilikauti. Toli gražu.Aš kalbu apie naują gyvenimo būdą.<...>Jei dažniau nustosime galvoti apie save ir pradėsime mąstyti, pavyzdžiui apie kitų žmonių privalumus, nereikės griebtis meilikavimo, tokio pigaus ir netikro<...>" (p. 47.)
Be to pasieskokite daugiau informacijos apie Deilo Karnegio biografgija. Rasite fakta, kad jis deja mire nuo ligos. Jo knygas skaitete neidemiai. Galbut jos kazkam padetu bendravime su artimaisiais, karjeros srityje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meiles_naktys: 16 vasario 2010 - 20:31
Neale Donald Walsch "Pokalbiai su Dievu: neįtikėtinas dialogas" rekomenduoju visas 3 knygas paskaityt 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupele7 @ 2009 09 08, 17:42)
Luise L. Hay "Mylėdamas save tu būsi laimingas"  4u.gif  ax.gif

Labas. Paklausiau forumiečių patarimų ir nusipirkau šią knygą. Skaitau. Labai gera, bet reikia praktiškai įgyvendinti jos patarimus. Manau, kad pabandysiu praktikuoti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelena.R @ 2010 01 01, 23:07)
gal zinai is kur galoma sita filma atsisiusti, bandziau ieskoti, bet neradau  blush2.gif

http://rutracker.org...ic.php?t=862607
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 03 10, 15:08)

Aciu, aciu. Filma jau radau ir paziurejau (tiesa ne iki galo) doh.gif Labai jau jis atkartoja knygos turini. Tai manau, kad reikia arba filma ziureti arba knyga skaityti. Mane knyga labiau ikvepia 4u.gif Nors galiu prisipazinti, kad veikia tik kol skaitau, paskui griztu i savo iprasta gyvenima. Eh, kaip cia ismokti gyvenime taikyti visas tas gudrybes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2010 02 17, 19:43)
Neale Donald Walsch "Pokalbiai su Dievu: neįtikėtinas dialogas"  rekomenduoju visas 3 knygas paskaityt  4u.gif  thumbup.gif

Skaitau dabar ir nors nesu naujoke sioje srityje, visgi, konstatuoju - kazkas nezemisko, kazkas tokio kas gali visiskai pakeisti tavo gyvenima, bet...tai sunku nusakyti zodziais, turi ta pajausti..nusipirkau dvi paskutines knygas ir gaila skaityti, "grauziu" po kelis psl. vakarais, norisi kuo ilgiau pratesti ta skaityma, pavydziu tiems kurie dar tik pradejo wub.gif
Atsakyti
Biblija:) patarlių knyga
Atsakyti
Man labai patiko Paulo Coelho Alchemikas. Nuo pirmo iki paskutinio sakinio! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelena.R @ 2010 03 10, 14:16)
Aciu, aciu. Filma jau radau ir paziurejau (tiesa ne iki galo)  doh.gif  Labai jau jis atkartoja knygos turini. Tai manau, kad reikia arba filma ziureti arba knyga skaityti. Mane knyga labiau ikvepia  4u.gif  Nors galiu prisipazinti, kad veikia tik kol skaitau, paskui griztu i savo iprasta gyvenima. Eh, kaip cia ismokti gyvenime taikyti visas tas gudrybes  blush2.gif

Man asmeniškai didesnį įspūdį paliko filmas. Gal dėlto, kad jį patį primąjį žiūrėjau. Manau visiem pasimiršta tos teorijos, todėl aš skaitau panašaus pobūdžio skirtingų autorių knygas: pvz sinelnikovą,murphy, svijašą ir kt. Tada ir palyginti gali, ir prisimeni tai ką jau galbūt primiršai. Tokiu būdu neišeina vėl iš naujo dvasiai palūžti,nuolat lydi geras ūpas. Vos tik nuotaika pagenda, griebiu kokią knygelę thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gera_lengva @ 2010 03 22, 20:31)
Biblija:) patarlių knyga

Biblija manau paprastiems žmogeliams iš karto gali būti per sunki. Joje reikia įžvelgti gilesnę mintį, niekas nėra pažodžiui... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(perfekta @ 2010 03 10, 22:48)
Skaitau dabar ir nors nesu naujoke sioje srityje, visgi, konstatuoju - kazkas nezemisko, kazkas tokio kas gali visiskai pakeisti tavo gyvenima, bet...tai sunku nusakyti zodziais, turi ta pajausti..nusipirkau dvi paskutines knygas ir gaila skaityti, "grauziu" po kelis psl. vakarais, norisi kuo ilgiau pratesti ta skaityma, pavydziu tiems kurie dar tik pradejo wub.gif

Oho kas čia per stebuklas? reikės paieškoti bigsmile.gif
Atsakyti