QUOTE(Jelena.R @ 2010 03 10, 14:16)
Aciu, aciu. Filma jau radau ir paziurejau (tiesa ne iki galo)
Labai jau jis atkartoja knygos turini. Tai manau, kad reikia arba filma ziureti arba knyga skaityti. Mane knyga labiau ikvepia
Nors galiu prisipazinti, kad veikia tik kol skaitau, paskui griztu i savo iprasta gyvenima. Eh, kaip cia ismokti gyvenime taikyti visas tas gudrybes
Man asmeniškai didesnį įspūdį paliko filmas. Gal dėlto, kad jį patį primąjį žiūrėjau. Manau visiem pasimiršta tos teorijos, todėl aš skaitau panašaus pobūdžio skirtingų autorių knygas: pvz sinelnikovą,murphy, svijašą ir kt. Tada ir palyginti gali, ir prisimeni tai ką jau galbūt primiršai. Tokiu būdu neišeina vėl iš naujo dvasiai palūžti,nuolat lydi geras ūpas. Vos tik nuotaika pagenda, griebiu kokią knygelę
Papildyta:
QUOTE(gera_lengva @ 2010 03 22, 20:31)
Biblija manau paprastiems žmogeliams iš karto gali būti per sunki. Joje reikia įžvelgti gilesnę mintį, niekas nėra pažodžiui...
Papildyta:
QUOTE(perfekta @ 2010 03 10, 22:48)
Skaitau dabar ir nors nesu naujoke sioje srityje, visgi, konstatuoju - kazkas nezemisko, kazkas tokio kas gali visiskai pakeisti tavo gyvenima, bet...tai sunku nusakyti zodziais, turi ta pajausti..nusipirkau dvi paskutines knygas ir gaila skaityti, "grauziu" po kelis psl. vakarais, norisi kuo ilgiau pratesti ta skaityma, pavydziu tiems kurie dar tik pradejo
Oho kas čia per stebuklas? reikės paieškoti