Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduokit knygą

Džeinė Eir. Vienareikšmiškai. Banali meilės istorija su saldžiu anglišku prieskoniu biggrin.gif Pabaigos verta sulaukt
Atsakyti
QUOTE(kaliope @ 2007 09 26, 16:50)
laba,

as irgi "Vienuolis, kuris pardave Ferari" skaiciau, tikrai patiko ir tikrai kazkiek padejo isgyventi sunku perioda, nors aplinkiniai sako, kad nieko stebuklingo joje neizvelge... bet gal esme ir slypi paprastume ? smile.gif

sita knyga labai tinka "pradedantiesiems".labai patiko,tai buvo pirma tokio pobudzio mano perskaityta knyga-dabar ne dienos be knygos.po didesnio tarpo paemiau i rankas "ka tau skyre likimas" pasirode perlengva ax.gif
Atsakyti
Rusu autorius Aleksandras Svijašas "Likimo pamokos" tai daugybe atsakymu i musu klausimus. Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Nepamenu autoriaus - "Stipriau už neapykantą". Superinė knyga jei gailiesi savęs... Pasidaro gėda ir man suveikė kaip galingas spyris į sėdimąją blush2.gif
Atsakyti
Luise L. Hay "Mylėdamas save tu būsi laimingas" 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Biblija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2008 07 10, 17:00)
nuo dusios rekomenduoju knyga "Ismintingas Pasaulis"-Aleksandras Svijashas...
geriausias zaizdu gydytojas jautriems zmonems, uzdegina visas nepageidaujamas emocijas, padeda ieskoti priezasciu ir ju sprendimo budu.

Butent si knyga man pateko i rankas be galo sunkiu gyvenimo momentu ir padejo ji isgyventi kiek imanoma lengviau. Jei ne si knyga, nezinau kaip buciau atlaikius ta perioda. Net mano vyras stebejosi, kad as tokia rami. O as tiesiog buvau is knygos pasisemus ramybes ir supratimo, kad viskas vyksta todel, kad taip turi buti.
Rekomenduoju visoms ja perskaityti ir tikiuosi, kad perskaiciusios knyga i gyvenima pradesiet zvelgti siek tiek kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Rekomenduoju "Visa Lietuva 2009". Galima rasti visko, ko reikia.
Atsakyti
Kazkada man gilu ispudi paliko knyga Antradienis su Moriu....lengva ir kazkaip padedanti atsistoti...
Taip pat labai patiko Bėgančios su vilkais smile.gif
Atsakyti
na jei nesudetingas - tai P Coello "Alchemikas", arba A. desent Egziuperi "Mazasis prncas".
Atsakyti
Jean-Dominique Bauby "Skafandras ir drugelis" - pasidaro geda del savo verkslenimu ir "bedu"
Atsakyti
sveikos, pres pora dienu irgi praradau vaikeli
viskas iviko labai staigiai, iki sil nagaliu nusiraminti.
dar aciu devui turiu suneli 6men. taip tai nezinau kaip buciau isgivenus...
kazkaip ilgai, 6 metus neturejom vaiku, cia staiga padstojau, pagimdziau suneli, po 3-ju men. suzinojau kad dar laukiam vieno lialiuka.Dziaugsmo buvo, nestuke.gif lotuliukas.gif

nemoku apsakiti.
11 sav. viena vakara pradejau pobiski kraujot, nesuprantu kodel????
skambinu savo akuserei sako gal vaika prisitampei, laukiu ryto..
ziuriu nepraeina, neramu, vaziuojam i AK
ten girdziu nuosprendi: jusu vaikas mires, jau nuo 6 sav., vos nenukritau nuo lektuvo...
ligoninei niekas manes nepaliko, nes per mazai kraujavau, lepe su tyrimais atvaziuoti po3-ju d. namuosia pradejau jausti kad tek neisgivensiu, kuo toliau, tuo blogiau darosi, tik akusere paaiskino kad cia ir yra persileidimas...
kai pradejo begti kraujas kaip is kibiro, ligoninei is karto mane prijeme be jokiu tyrimu, padare abrazija ir paleido namo...
fiziskai dabar jauciuosi gerai, bet moralis :kai dar reikia laiko
bet turiu dar viltes ksd mums paviks nestuke.gif
dar pagalvojau: turbut be kanciu mums nelemta tureti vaikelio...
tokia, graudi mano sios dienos istorija verysad.gif
Atsakyti