QUOTE(KYM @ 2008 09 10, 19:37)
man patiko vienas komentaras apie Astos vestuves:
"vivjen 2008 09 10 19:24
ji kaip vaškinė figūrėlė. visose nuotraukose - subtili išmokta šypsena, liūdnas žvigsnis. lyg sirgtų kokiu ilgesiu. o jis - išbrinkęs persisotinęs, įpakuotas į brangų kostiumą. kostiumas jam visada bus jo kaina, o ne vertė. jis gali pirkti viską. net ją. ji išmoko gyventi iš jo. aštuoniolikos, vos pražydus, buvo jo. gyvenimas, sudėliotas į lentynėles. net vedybų sutartis jos nežeidžia. Francuazos Sagan romanų moteris. susitaikiusi. bijanti keisti kryptį. žiedas, suknelė, bateliai, kurių lėkė į Paryžių, svarbiau už tai, koks kūnas, glebus, raukšlėtas, įsiskverbs į ją naktim. tragiška sueitis. ne iš išskaičiavimo. iš gėlos. ji permoka."
siaip pritariu..

ji nebemoketu gyventi be prabangos.. ir net nebenoretu..
uztat ir tuokesi neziurint i pasirasyta vedybine sutarti.. o prie Pinkeviciaus, manau, per tuos 9 metus tiesiog iprato ir susigyveno..
bet kokiu atveju ji man labai grazi

visos suknutes buvo labai grazios
bile skaitei ta sutarti ir salia stovejai kai valentaite savo parasa 'raite'
Papildyta:
zmones sprendzia apie kitu 'issaiciavimus', 'meiles - nemeiles' ir kitus 'blogius' tik pagal savo patirtis, suvokima ir 'sazine'

deja taip jau yra

todel vieni dziaugias ir lingi gero, o kitos su pasigardziavimu tauskia neva ZINANCIOS 'kaip ten yra is tikruju' ir su pasimegavimu rasineja neva 'kaip man jos gaila' (o is tiesu ....

tikrai 'NUOSIRDZIAI GAILA?
na ka JUMS ta VAlentatie blogo padare? pinkeviciu nuviliojo?
kas per 'mada' detis visaziniais ir apie visiskai nepazistamus zmones pliotkint ir dazyt ju santykius apciomis juodziausiomis spalvomis?
maziau muilo operu ziurekit