Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės IV dalis

QUOTE(l'eau @ 2008 09 06, 19:33)
valentaitė ir pinkevičius
user posted image

labai patiko valentaites suknele thumbup.gif 10 balu statkeviciui 4u.gif ziurejau irasa ju vestuviu, net susigraudinau kaip viskas grazu. jaunieji labai jaudinosi kalbinami. taciau neaplenkia mintis, apie tai kad santuoka yra is iskaiciavimo, ir meiles cia mazai..taciau gerai, jei jiems gerai 4u.gif , kad tik nebutu laikina ..
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 09 08, 20:23)
labai patiko valentaites suknele  thumbup.gif  10 balu statkeviciui  4u.gif  ziurejau irasa ju vestuviu, net susigraudinau kaip viskas grazu. jaunieji labai jaudinosi kalbinami. taciau neaplenkia mintis, apie tai kad santuoka  yra is iskaiciavimo, ir meiles cia mazai..taciau gerai, jei jiems gerai  4u.gif , kad tik nebutu laikina ..

Na moterys, gal jau baikit su tais "laikina-nelaikina", mazai meiles", "nenuosirdu", "is isskaiciavimo" ir t.t.... Kas cia? Lietuviskas pavydas?... Jaunavedziai kartu jau berods 9 metus gyvena, tai koks cia gali buti "laikina", "mazai meiles"? Saunuole Asta... Vat nors viena is musu ar sugebetu kuo nors bent sudominti tooooki vyra, kuris gali viska tureti, ir ne tik sudominti bet dar ir islaikyti kad pas kitas nepabegtu? m? manau tikrai ne biggrin.gif . O vat Astai pavyko, nes tikrai ji kazkokia energija is vidaus spinduliuoja ir per tuos metus netapo tokia "nusivylusi namu seimininke" kaip kad Randers-Bosas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2008 09 08, 21:55)
Na moterys, gal jau baikit su tais "laikina-nelaikina", mazai meiles", "nenuosirdu", "is isskaiciavimo" ir t.t.... Kas cia? Lietuviskas pavydas?... Jaunavedziai kartu jau berods 9 metus gyvena, tai koks cia gali buti "laikina", "mazai meiles"? Saunuole Asta... Vat nors viena is musu ar sugebetu kuo nors bent sudominti tooooki vyra, kuris gali viska tureti, ir ne tik sudominti bet dar ir islaikyti kad pas kitas nepabegtu? m? manau tikrai ne  biggrin.gif . O vat Astai pavyko, nes tikrai ji kazkokia energija is vidaus spinduliuoja ir per tuos metus netapo tokia "nusivylusi namu seimininke" kaip kad Randers-Bosas  biggrin.gif .

Na man rodos tu pradejai visas auklet, bet pati baigei apie Randers nekaip ax.gif Gi nezinai nusivylus ji seimininke ar ne ir pan. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2008 09 08, 20:55)
Na moterys, gal jau baikit su tais "laikina-nelaikina", mazai meiles", "nenuosirdu", "is isskaiciavimo" ir t.t.... Kas cia? Lietuviskas pavydas?... Jaunavedziai kartu jau berods 9 metus gyvena, tai koks cia gali buti "laikina", "mazai meiles"? Saunuole Asta... Vat nors viena is musu ar sugebetu kuo nors bent sudominti tooooki vyra, kuris gali viska tureti, ir ne tik sudominti bet dar ir islaikyti kad pas kitas nepabegtu? m? manau tikrai ne  biggrin.gif . O vat Astai pavyko, nes tikrai ji kazkokia energija is vidaus spinduliuoja ir per tuos metus netapo tokia "nusivylusi namu seimininke" kaip kad Randers-Bosas  biggrin.gif .

ka jau cia mirksiukas.gif tiesiog ne super modelis zinomas svetur ir nepasitaikiau su savo universiteto bendrabuciu jam po nosimi ax.gif blush2.gif
Papildyta:
o siaip nepavydziu jai, jei galvojai kad pavydas biggrin.gif pati neblogai prasisukus ir mylima vyra turiu ax.gif man patiko ju vestuves ir suknele grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringute22: 08 rugsėjo 2008 - 20:43
QUOTE(neringute22 @ 2008 09 08, 20:25)
ka jau cia  mirksiukas.gif  tiesiog ne super modelis zinomas svetur ir nepasitaikiau su savo universiteto bendrabuciu jam po nosimi  ax.gif  blush2.gif
Papildyta:
o siaip nepavydziu jai, jei galvojai kad pavydas  biggrin.gif  pati neblogai prasisukus ir mylima vyra turiu  ax.gif  man patiko ju vestuves ir suknele grazi  wub.gif

o man nepatiko jos suknele, tokia ji man sunki ir labai slegianti( bet rožės atrodė labai jau stulbinančios), va antrąją(Piekautaitės) kai ji buvo užsidėjusi tokia lengvutė maloni ir nepakartojama buvo.
Vestuves iš išskaičiavimo g.gif net nežinau ar tiesa, bet kad jaunavedžiai pasirašė vedybų sutartį tai mane nustebino bigsmile.gif
Tigris, nereikėtų kiekvieną kritiką ar pamastymą laikyti kaip pavydą, bet atleisk aš manau, kad nereikia daug pastangų įdėti, kad būtų įmanoma tokį senioką(lyginant su jos amžiumi) išlaikyti šalia saves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2008 09 08, 20:55)

žinai,aš manau,kad yra įmanoma meilė,kai idelis amžiaus skirtumas,nes turiu gyvą pavyzdį wink.gif bet tu irgi taip juokingai atrodai,teigdama,kad va, Asta šaunuolė,o Bosas - namų šeimininkė tongue.gif iš kur žinai,akd nusivylus ir pan? Tavo nomonė? O gal pavydas? rolleyes.gif Taip,kad mirksiukas.gif visi turi teisę į savo nuomonę,o tas kaltinimas "lietuvišku pavydu" tai išvis....
Atsakyti
QUOTE(indruckaa @ 2008 09 08, 22:04)
Na man rodos tu pradejai visas auklet, bet pati baigei apie Randers nekaip ax.gif Gi nezinai nusivylus ji seimininke ar ne ir pan. blink.gif

drinks_cheers.gif Man tai patiko visos jos sukneles ir nuotaka patiko,jaunikis nekoks,bet ne man su juo gyventi reikes ax.gif Vestuves gal ir ispudingos,bet tokiu niekada nenoreciau 4u.gif
Atsakyti
o man Rainder Bosas patinka kaip moteris, tokia savo vietoj, graziai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2008 09 08, 21:55)
netapo tokia "nusivylusi namu seimininke" kaip kad Randers-Bosas  biggrin.gif .

na siaip tai su ex-randers,o dabar bosas nera net kur lyginstis valentaitei!jei jau kas is ju,tai valentaite galetu vadintis "nusivylusia namu seimininke",bosas pati savo versla isuko ir su bosu tai visai nesusije schmoll.gif o valentaite buvo istatyta i vezes ir tiek,ir dar vieno vyruko nuopelnus sau prisieme.Man bosas ir randers lygeverte grazi pora.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 10 rugsėjo 2008 - 12:47
Man irgi Bosas su ex-Randers labiau lygiaverte pora tiek turtu, tiek amziaus poziuriu.
O Valentaite su Pinkevicium... Nors ir nera issisokeliai, bet vis tiek kazkaip daugiau isskaiciavimu man ju santykiai kvepia. Bet tame yra pliusu - poros, susituokusios is isskaiciavimo yra ilgaamziskesnes smile.gif
O apie pacias Valentaites vestuves: atrode su visom trim suknem SUPER. Siemet is izymybiu tikrai skirciau 10 balu - PAGALIAU dizaineriai pataike ir nebande tiesiog issisokti padarant nuotakas pajuokos objektais. bet... Baisi organizacija, operatoriu/fotografu/ziopliu marmalas - kazkoks spektaklis, o ne asmenine svente doh.gif Nezinau, as ko gero, nenoreciau taip. Nenuostabu, kad jaunieji po to zodzio pratart nesugebejo - toks chaosas bet kam galva susuktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 09 09, 19:06)
o man Rainder Bosas patinka kaip moteris, tokia savo vietoj, graziai atrodo  ax.gif

netgi labai gražiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vat situ busimu vestuviu tai niekaip sveiku protu suprasti negaliu doh.gif :
http://www.klubas.lt...php?id=18492934

Na kad "nuotakai" gerai, tai viskas aisku - kas nenores tokiose metuose jauno ir energingo biggrin.gif
Bet nerandu ne vieno argumento kas kas galeji JI priversti padaryti toki sprendima blink.gif Suprantu - butu jaunas, nepatyres, neturtintingas, trokstantis sloves... O dabar - Galkinas bene turtingesnis uz Pugaciova, geidziamas tiek tarp vyru, tiek tarp moteru - ir bac veda senute.... doh.gif doh.gif doh.gif nors gal tiksliau butu sakyti "isteka" uz senutes, nes reguliuoja ji jo gyvenima kaip reikiant... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 10 rugsėjo 2008 - 17:52