QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 07, 18:36)
I dalykas - jokios karjeros ji nepadarė ir nedarė, viską darė toks vaikinukas, kurį po to apgavo. Tai jis darė sutartis ir dirbo su įvairiais mados namais.
II dalykas - Pinkė yra statybininkas, nuo kitų skiriasi ne intelektu, ne kostiumo spalva, o milijonais. Mano klausimas buvo labai aiškiai suformuluotas, ar būtum laiminga, jei tavo dukra ne su " issilavines ir turintis nebloga socialine padeti", o su mano minėtais beturčiais, be socialinės padėties, bet išsilavinusiais paprastais vyrais. Tik turinčiais tą pačią šeimyninę patirtį.
II dalykas - Pinkė yra statybininkas, nuo kitų skiriasi ne intelektu, ne kostiumo spalva, o milijonais. Mano klausimas buvo labai aiškiai suformuluotas, ar būtum laiminga, jei tavo dukra ne su " issilavines ir turintis nebloga socialine padeti", o su mano minėtais beturčiais, be socialinės padėties, bet išsilavinusiais paprastais vyrais. Tik turinčiais tą pačią šeimyninę patirtį.
Na ka as galiu pasakyti, vargsas vaikinukas, gaila, uzjauciu

Sliangas toks idomus pas tave, Pinke,hmmm...idomiai tu cia

Siaip issilavine ir protingi vaikinai gyvenime sio to pasiekia, aisku ne visi tokiu matiareliniu gerybiu kaip tavo minetasis Pinke

Tai jeigu mano dukra susidetu su pagyvenusiu issiskyrusiu ir turinciu vaiku nevykeliu, kuriam 40 ant nosies ir jis gyvena bendrabutyje, ar kokiame karolinsikiu daugiabucio 11 aukste, saziningai sakau - nesidziaugciau, oi kaip nesidziaugciau!