Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės IV dalis

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 07, 18:36)
I dalykas - jokios karjeros ji nepadarė ir nedarė, viską darė toks vaikinukas, kurį po to apgavo. Tai jis darė sutartis ir dirbo su įvairiais mados namais.

II dalykas - Pinkė yra statybininkas, nuo kitų skiriasi ne intelektu, ne kostiumo spalva, o milijonais. Mano klausimas buvo labai aiškiai suformuluotas, ar būtum laiminga, jei tavo dukra ne su " issilavines ir turintis nebloga socialine padeti", o su mano minėtais beturčiais, be socialinės padėties, bet išsilavinusiais paprastais vyrais. Tik turinčiais tą pačią šeimyninę patirtį.

Na ka as galiu pasakyti, vargsas vaikinukas, gaila, uzjauciu unsure.gif

Sliangas toks idomus pas tave, Pinke,hmmm...idomiai tu cia g.gif biggrin.gif

Siaip issilavine ir protingi vaikinai gyvenime sio to pasiekia, aisku ne visi tokiu matiareliniu gerybiu kaip tavo minetasis Pinke biggrin.gif , bet pasiekia ir beturciai nebuna...visi kiti arba nemoksos tinginiai, arba tiesiog nelabai vykeliski vyrai be abmiciju.
Tai jeigu mano dukra susidetu su pagyvenusiu issiskyrusiu ir turinciu vaiku nevykeliu, kuriam 40 ant nosies ir jis gyvena bendrabutyje, ar kokiame karolinsikiu daugiabucio 11 aukste, saziningai sakau - nesidziaugciau, oi kaip nesidziaugciau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanccike: 07 rugsėjo 2008 - 22:18
Krungolcai man labai dailūs - toks nuoširdumas spinduliuoja wub.gif

user posted image
Atsakyti
Subjektyvi, Tavo apibudinto tipo subjektas yra kosmaras tevams, nepriklausomai nuo to, ar jam 25m ar 45m smile.gif
Atsakyti
Kaip man negrazu tas baltas kunas,niekaip negaliu priprasti prie tokios mados doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mijamaja @ 2008 09 07, 23:25)
Kaip man negrazu tas baltas kunas,niekaip negaliu priprasti prie tokios mados doh.gif

aš irgi atkreipiau dėmesį į tą baltumą,
ale galvoju gal tik man taip vaidenasi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mijamaja @ 2008 09 07, 23:25)

o man kazkaip tas neuzkliuvo. ji juk visada balta. siaip as pati atrodau ne ka kitaip, kad ir savaite besideginciau. tik vos vos oda parudus buna.
Atsakyti
QUOTE(pauksteee @ 2008 08 21, 10:02)
Bet lb istrigo jos zodziai, kad sesuo net susigraudino, kaip ji atrode graziai ` yahoo.gif  yahoo.gif

nu, jei aš savo seserį pamatyčiau su tokiu aprėdu, dar ne taip verkčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilenė @ 2008 09 07, 14:23)
o man asmeniskai Piekautaites sukurta suknele buvo grazesne nei Statkeviciaus.
bet kaip sakoma del skonio nesigincijama  smile.gif o svente grazi  smile.gif

http://whatson.delfi...php?id=18446458

p.s. paskutinese nuotraukose kur prie rotuses yra kelios sukneles nuotraukos

sukneles man abi kazkuom panasios, bet man ir grazesne antroji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2008 09 07, 19:51)
Valentaite nuostabiai atrode vilkedama visas tris vestuvines sukneles. Super-elegantiska, grazu, kerinciia atrode.. wub.gif   

Kuo didziausios sekmes naujai seimai! 4u.gif 
P.S. kas nemate treciosios sukneles, spustelkit ant sios nuorodos: http://www.klubas.lt...php?id=18454786

Ka cia ir pridursi . Grazu,ceremonija ju labai patiko baznycioje! rolleyes.gif
Atsakyti
as ne i tema, bet pastebejau kad visi sveciai foto nesa pliusinius zaislus jiems lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 09 07, 11:04)
Graži pora ir gražiai per vestuves atrodė  wub.gif Vyrukas metuos,bet toks neblogas  rolleyes.gif  tongue.gif
Papildyta:

hihihi.gif ir sugalvok tu man taip pasipuošt biggrin.gif  Tas bintas ant galvos dar nieko  biggrin.gif  ,bet kelnės kaip poklaikiai atrodo ,visai netinka jos figūrai  smile.gif 
drinks_cheers.gif

Cia tai aisku skonio reikalas,gal kas pasakys vau kaip stilingai,bet mane nieks net nepriverstu taip apsirengti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 09 08, 19:56)
as ne i tema, bet pastebejau kad visi sveciai foto nesa pliusinius zaislus jiems  lotuliukas.gif

"Jaunieji prašė į klubą ateinančių svečių nenešti dovanų bei gėlių, o vietoje jų su savimi pasiimti minkštų žaislų. Vienas „Pacha“ baras tiesiog buvo užverstas įvairiaspalviais žaislais – jie bus išdalinti vaikų globos namams ir netrukus sostinės Pilaitės rajone duris atversiančiam vaikų darželiui-lopšeliui. "
http://www.klubas.lt...php?id=18454786
Atsakyti