Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės IV dalis

QUOTE(valdonė @ 2008 08 18, 16:02)
Atskanavau klubo žurnalo puslapį, kur randasi baisumai  doh.gif  Nu kas per daug tai nebesveika...  doh.gif Kai pamačiau tai biški šokas ištiko  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif negaliu nesijuokti, kai pamatau sia foto doh.gif
Atsakyti
[quote=valdonė,2008 08 18, 15:02]
Atskanavau klubo žurnalo puslapį, kur randasi baisumai doh.gif Nu kas per daug tai nebesveika... doh.gif Kai pamačiau tai biški šokas ištiko lotuliukas.gif
[/q
jai tokia suknele man duotu ir uz dyka neimciau schmoll.gif ne mano skonio.... doh.gif
is kitos puses jos suknele(ar kaip ten pavadinti)kitokia nei vysu ,ir jai Eglei buvo grazi,tai thumbup.gif kad tik butu seimyninis gyvenimas laimingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valdonė @ 2008 08 18, 16:02)
Atskanavau klubo žurnalo puslapį, kur randasi baisumai  doh.gif  Nu kas per daug tai nebesveika...  doh.gif Kai pamačiau tai biški šokas ištiko  lotuliukas.gif

Ten tas zalias daiktas tipo puokste? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Pirma mintis pamacius - kazkokia Verkos Serdiuckos kopija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(valdonė @ 2008 08 18, 12:02)

Na, as visada uz originaluma, bet bukim atviri - sis drabuzis tikrai patektu i blogiausiai apsirengusiu nuotaku desimtuka. Toks vaizdas, kad ji ant jojimo kelniu matavosi vestuvine suknia, bet dalis jos nuplyso ir liko ta skraiste ir kazkoks ranksluostis ant galvos doh.gif doh.gif Vaje - tikrai labai viskas blogai atrodo. Na, nebent nuotaka su humoro jausmu ir jai taip pasipuosti kazkodel pasirode visai smagu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svete: 18 rugpjūčio 2008 - 22:10
kai pamciau Egle pirmas dalykas apie ka pagalvojau, tai taip pat apie Verka Serdiucka biggrin.gif
na, man tai keista jeigu jau renkiesi toki visiskai netradicini apdara, tai ir vestuves turi buti netradicines mano galva. o cia mazdaug taip-pribloksiu visus savo apdaru !
nesamoniu nesamone unsure.gif tiesiog jeigu jau darai, reikia pragalvoti viska iki galo iki visu smulkmenu. aisku, idomu butu pamatyti daugiau foto, su daugiau detaliu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2008 08 18, 21:20)
Ten tas zalias daiktas tipo puokste?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

man irgi tokia mintis kilo doh.gif kaip kokia sluota doh.gif kaip sakoma is didelio rasto isejo is krasto unsure.gif baisu blink.gif
Atsakyti
Nu Dovydnaitė nusigrybavo visai.
Atsakyti
kai pamaciau Vaicyte,man net pagailo jos...ji jautesi tokia ypatinga,bet atrode kaip muskietininkas,idomu ja pamates vyrelis nenukrito vietoj doh.gif
gal reikejo eit su kostiumeliu,o ne su helovyno kostiumu
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 08 19, 13:18)
Nu Dovydnaitė nusigrybavo visai.

Jai jokio skirtumo, juk ne paciai rengtis su tokia "vestuvine suknele" ar kaip cia pavadint nezinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jei ziureti i ta ruba kaip i kostiuma - na visai idomus sprendimas, bet kaip i vestuvini apdara...... perlenke lazda cool.gif prie tokio rubo ir pacios vestuves turejo buti ne maziau issaukiancios, o dabar ji tikrai iskrenta is konteksto.
kazko cia tos izymybes labai jau nori issiskirti, bet susizavejimo susilaukia vienetai, nes apgalvoja tik atskiras detales, bet ne visuma.... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 19 rugpjūčio 2008 - 11:56
Man tai Vaičytė su vestuviniu apdaru (suknele to liežuvis neapsiverčia pavadinti) atrodė kaip Karlsonas. smile.gif doh.gif Išsiryškino visi merginos trūkumai, o juk visai graži ji yra.Ir puokštė nei šiokia nei tokia.
Atsakyti