QUOTE(Dios @ 2008 11 18, 01:00)
duos kam reik į kišenę, ir bus tik pabartas. net ir prievartautojai nesėda Lietuvoj 

Žinau. Gerai, kad man nereikia dabar apie tai galvoti. Tai būtų sunkus pasirinkimas, nes man tai - principo reikalas. O principai mano tvirti....
Papildyta:
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 11 18, 01:04)
Is zmogiskojo faktoriaus, pilnai suprantu teti, kuris vedinas instinkto, puole ginti savo sunu. Atvirai sakau, nezinau kaip pasielgciau as, jei isvysciau toki kraupu vaizda
Uz save neatsakau.

Pasakysiu taip... Mano medinukas ketvirtokas. Ir aš žinau kaip tokie vaikai mušasi. Jei mano sūnus muštųsi su vaikais - subarčiau. Jei mano sūnų muštų vaikai - išskirčiau ir visus pas direktorę tempčiau. Jei mano sūnų muštų debilas vyras - vat tada jau nežinau kaip pasielgčiau...
Mano medinukas grįžta su mėlynėm. Paklausiu ar reikia pagalbos? Paklausiu ar davė grąžos. Ir pasakau, kad jei bus problemos - aš pirmas noriu tai sužinoti.
Vaikai be reikalo nemuša... Beje labai galimas daiktas, kad greitai paaiškės, jog medinukas yra to aprašomo vaiko vietoje. Tai problema, bet tai mano ir medinuko problema. Vaikai be reikalo nemuša...