Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtas mokykloje

QUOTE(Rima68 @ 2012 01 03, 19:40)
4u.gif Sveiki, labai prasau jusu nuomones, kaip elgtumetes, kai suzinotut, kad jusu vaiko mokytoja, naudoja jega ir zeminanciai vadina klases vaikus? Nors vaiku apklausa parode, kad mokytoja taip elgesi, bet ikiteismini nutrauke, nes nera patikimu faktiniu irodymu, o tai supratau, kad nera filmuotos medziagos, o vaiku parodymu negana ir jie tik 8 metu. doh.gif

tegul vaikas ijungia mobiluji kad filmuotu ,nors vaizdo nebus,bet garsa tikrai uzfiksuos
Atsakyti
Bet to jau padaryti negaliu, nes suzinojus ir pabandzius ieskot tiesos, as savo dukra pervedziau i kita mokykla, nes man pasisiause plaukai, kai suzinojau kaip mokytoja elgiasi ir aisku, truputi supurciau, kol kas mokytoja aprimo, bet abejoju ar to gana... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima68 @ 2012 01 03, 21:21)
Bet to jau padaryti negaliu, nes suzinojus ir pabandzius ieskot tiesos, as savo dukra pervedziau i kita mokykla, nes man pasisiause plaukai, kai suzinojau kaip mokytoja elgiasi ir aisku, truputi supurciau, kol kas mokytoja aprimo, bet abejoju ar to gana... g.gif

saunuole kad atitolina vaikuti nuo tokios mokytojos thumbup.gif ,taciau kiti tevai butinai turi imtis visu imanomu priemoniu kad vaiku neskriaustu doh.gif
Atsakyti
mamytės, ar visos tikrai pažįstat savo vaikuus???Ar neateinat į mokyklą kaip prokurorės teisti mokytojos ir kitų vaikų, o savojo nematot?
Atsakyti
Jei jau mokytoja pasipūtus, nukvakus, niekas nepadės. Mokyklos vadovybė mokytoją užtars visada. Aš labai dėkingas savo tėvams, kad laiku perkėlė į kitą mokyklą. Noriu visiems tėvams patarti , kad kuo geriau bendrautų su savo vaikais ir kuo mažiau smerktų. Visada galima rasti įrodymų ir išsiaiškinti net ir su vaiko draugais,klasiokais jei yra problemų. Mokykloje vaikai dažnai visiškai praranda pasitikėjimą suaugusiais, nes daug blogų mokytojų yra.
Tėvai iš pradžių visada yra mandagūs su mokytoja, nes nenori savo vaikui problemų kelti.
Atsakyti
QUOTE(Rima68 @ 2012 01 03, 21:21)

teisingai- kad ėmėtės veiksmų, kad apsaugoti savo vaiką... o smurtautojų neišauklėsi, jei pati mokykla toleruoja...
Atsakyti
klausiu Jusu patarimo,mano sunu sumuse mokykloje,trenke taip kad nuskilo dantis, pasirodo kad pries tai jam grasino kad ji uzmus doh.gif ,mokitoje visa tai girdejo bet jokiu veiksmu nesieme .
sakykit ka daryti kur kreiptis ,kad ta vaika pasalintu is mokyklos beje pasirodo kad tas berniukas jau reikalu su policije turejo ,jo tevai nori kad mes viska pamirstume ,nes gydima jie apmokes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aamir @ 2012 03 25, 18:02)
klausiu Jusu patarimo,mano sunu sumuse mokykloje,trenke taip kad nuskilo dantis, pasirodo kad pries tai jam grasino kad ji uzmus doh.gif ,mokitoje visa tai girdejo bet jokiu veiksmu nesieme .
sakykit ka daryti kur kreiptis ,kad ta vaika pasalintu is mokyklos beje pasirodo kad tas berniukas jau reikalu su policije turejo ,jo tevai nori kad mes viska pamirstume ,nes gydima jie apmokes doh.gif

kiek tam vaikui metu?kreiptis i policija,rasyt pareiskima,policija pranes vaiku teisiu apsaugos tarnyboms.tevai gaus ispejima,antra karta gaus bauda uz vaiko neprieziura
Atsakyti
gaus ispejima tik ,tam vaikui 16 metu,mano vaikas bijo eti i mokykla,nes tas vaikinas gali imtis kersto ,direktore sake kad sis jaunuolis visai negalvoje ka daro ir kad kita karta gali ir pripjauti (cia direktores zodziai),kad rasysiu policijai pareiskima tai faktas ,bet kaip eiti ramiai i mokykla vaikui ,kaip jaustis man kiekviena karta vaika isleidus i mokykla .gal reikia kokiam svietimui pranesti kas vyksta mokykloje ,kodel mano vaikas turi begti i kita mokykla ,degul meta smurtautoja
Atsakyti
QUOTE(aamir @ 2012 03 25, 20:31)
gaus ispejima tik ,tam vaikui 16 metu,mano vaikas bijo eti i mokykla,nes tas vaikinas gali imtis kersto ,direktore sake kad sis jaunuolis visai negalvoje ka daro ir kad kita karta gali ir pripjauti (cia direktores zodziai),kad rasysiu policijai pareiskima tai faktas ,bet kaip eiti ramiai i mokykla vaikui ,kaip jaustis man kiekviena karta vaika isleidus i mokykla .gal reikia kokiam svietimui pranesti kas vyksta mokykloje ,kodel mano vaikas turi begti i kita mokykla ,degul meta smurtautoja
Man atrodo, kad už tokį prasižengimą turėtų šalinti iš mokyklos. Vis dėlto, tai yra fizinis sužalojimas.
Atsakyti
o aš rašau iš kitos pusės: mano sūnus (12 metų) mušasi mokykloje. Šiaip mokykloje jis tampa lyg kitokiu žmogumi. Kiek su juo kai kalbuosi tai suprantu, kad jei ko nors mokykloje nemuši iš kažko nesityčiosi muš tave ir tyčiosis iš tavęs. Tai kaip supratau mokykloje vieną ar net du kartus per savaitę būna muštynės, nes kažkam reikia atstovėt savo statusą. Aš kai pasiklausau man šiaušiasi plaukai. Mokytojai ne apie visus tuos atvejus sužino. Apie kai kuriuos atvejus nutyli, kai kurie iškyla viešumon. Aš savo vaiko neteisinu. Žinau, kad kažkokių spragų padariau. Šiaip jis yra labai aktyvus, l. gerai mokosi, visur nori būti lyderiu, tik manau kad mokykloje nelabai sudarytos sąlygos teigiamiems lyderiams. Turi turėti labai stiprius šarvus, kad atlaikyti tokį spaudimą mokykloje. Gal yra ir kitokių klasių, bet jų klasė super aktyvi ir pagrinde muštynių ir patyčių srityje. Aš kartais irgi jaučiuosi bejėgė lyg daužyčiau su galva į sieną. Kad muštis yra negerai jis puikiai supranta, bet kaip jam patarti, kad išgyventų tokioje chaoso aplinkoje. Mes lankomės pas psichologą. Mąstau, kad reikėtų keisti mokyklą, bet nežinau ar yra tokių mokyklų, kur nebūtų smurto, nes manau, kad net mūsų visuomenė yra persisunkusi patyčių ir smurto.
Atsakyti
QUOTE(ramuramu @ 2012 03 27, 11:54)
o aš rašau iš kitos pusės: mano sūnus (12 metų) mušasi mokykloje. Šiaip mokykloje jis tampa lyg kitokiu žmogumi. Kiek su juo kai kalbuosi tai suprantu, kad jei ko nors mokykloje nemuši iš kažko nesityčiosi muš tave ir tyčiosis iš tavęs. Tai kaip supratau mokykloje vieną ar net du kartus per savaitę būna muštynės, nes kažkam reikia atstovėt savo statusą. Aš kai pasiklausau man šiaušiasi plaukai. Mokytojai ne apie visus tuos atvejus sužino. Apie kai kuriuos atvejus nutyli, kai kurie iškyla viešumon. Aš savo vaiko neteisinu. Žinau, kad kažkokių spragų padariau. Šiaip jis yra labai aktyvus, l. gerai mokosi, visur nori būti lyderiu, tik manau kad mokykloje nelabai sudarytos sąlygos teigiamiems lyderiams. Turi turėti labai stiprius šarvus, kad atlaikyti tokį spaudimą mokykloje. Gal yra ir kitokių klasių, bet jų klasė super aktyvi ir pagrinde muštynių ir patyčių srityje. Aš kartais irgi jaučiuosi bejėgė lyg daužyčiau su galva į sieną. Kad muštis yra negerai jis puikiai supranta, bet kaip jam patarti, kad išgyventų tokioje chaoso aplinkoje. Mes lankomės pas psichologą. Mąstau, kad reikėtų keisti mokyklą, bet nežinau ar yra tokių mokyklų, kur nebūtų smurto, nes manau, kad net mūsų visuomenė yra persisunkusi patyčių ir smurto.
Ką reiškia "kažkam reikia atstovėt savo statusą"? Tai ar jūsų sūnus inicijuoja muštynes, ar duoda atgal?
Jeigu pirmas pradeda ir aiškina, kad "atstoviu savo statusą", tai sakyčiau, kad klasės teroristas ir manyčiau, kad tėvai tingi užsiimti auklėjimu (12mečiui sutramdyti tikrai yra priemonių). Jeigu duoda atgal mušančiam - blogai, bet suprantu jį. Kiek galima kentėti, jeigu nuolatos kas nors daužosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 27 kovo 2012 - 11:33