Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtas mokykloje

g.gif Tai mokykloj per pertraukas nėra jokios priežiūros, kad tokie dalykai vyksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiaurė @ 2008 11 18, 04:54)
Спокойной ночи, до начала декадря-- и обещай, что возьмешь старую маленькую, толстую женщинку в начале декабря lotuliukas.gif

Gal jums abiem reikėtų už miegamojo durų keltis, jei nesimiega ar neturit su kuo miegoti. Čia vaiką muša, o jie vyliotinius raito vienas prieš kitą nono.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2008 11 18, 07:39)
Čia vaiką muša, o jie vyliotinius raito vienas prieš kitą  nono.gif

Vaiką muša ne čia. Vaiką muša prie mokyklos - tranko į sieną.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 18, 02:10)
Žinau. Gerai, kad man nereikia dabar apie tai galvoti. Tai būtų sunkus pasirinkimas, nes man tai - principo reikalas. O principai mano tvirti....
Papildyta:

Pasakysiu taip... Mano medinukas ketvirtokas. Ir aš žinau kaip tokie vaikai mušasi. Jei mano sūnus muštųsi su vaikais - subarčiau. Jei mano sūnų muštų vaikai - išskirčiau ir visus pas direktorę tempčiau. Jei mano sūnų muštų debilas vyras - vat tada jau nežinau kaip pasielgčiau...
Mano medinukas grįžta su mėlynėm. Paklausiu ar reikia pagalbos? Paklausiu ar davė grąžos. Ir pasakau, kad jei bus problemos - aš pirmas noriu tai sužinoti.
Vaikai be reikalo nemuša... Beje labai galimas daiktas, kad greitai paaiškės, jog medinukas yra to aprašomo vaiko vietoje. Tai problema, bet tai mano ir medinuko problema. Vaikai be reikalo nemuša...

Įvardinkite bent vieną "rimtą reikalą" už , kurį leistumėte kitiems vaikams talžyti Jūsų sūnų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 18, 09:49)
Įvardinkite bent vieną "rimtą reikalą" už , kurį leistumėte kitiems vaikams talžyti Jūsų sūnų unsure.gif

Už "pasikėlimą" ir nedraugiškumą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 18, 10:51)

Jūs pajuokavote,tiesa?
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 18, 09:52)
Jūs pajuokavote,tiesa?

Ne.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 18, 10:51)

Už nepritapimą klasėje, kai nenori būti toks kaip kiti; per mažai kalbi; už tai kad nosis žiūri į pietus; už tai, kad apsivilkęs megztinį su meškinu, jūsų laikais to nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 18, 10:53)

"Pasikėlimas" gali slėpti mizantropiją(pamenate,kas tai?),o "nedraugiškumas"-savo nuomonės turėjimą...Ar už tai galima daužyti žmogų,vaiką??? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 11 18, 09:57)
Už nepritapimą klasėje, kai nenori būti toks kaip kiti; per mažai kalbi; už tai kad nosis žiūri į pietus; už tai, kad apsivilkęs megztinį su meškinu, jūsų laikais to nebuvo?

Ne, mano laikais visi buvo su uniformomis. Tie, kurie nenori būti kaip kiti yra skirtingi. Vieni bus mušami, kiti bus lyderiais. Dėl nosies - nebuvo.

QUOTE(indrealex @ 2008 11 18, 09:57)
"Pasikėlimas" gali slėpti mizantropiją(pamenate,kas tai?),o "nedraugiškumas"-savo nuomonės turėjimą...Ar už tai galima daužyti žmogų,vaiką??? verysad.gif

Kalbame apie ketvirtokus - 10 metų berniukus. tokio amžiaus jie turi išmokti susirasti savo vietą gyvenime. Jei ir muša, tai tas mušimas dar nėra toks, kaip paauglių, kai jau kyla pavojus gyvybei. Tai gyvenimas. Tėvai turi išsiaiškinti priežastis ir spręsti ką keisti savo auklėjime ar vaiko aplinkoje.
Mušti svetimus vaikus suaugusiems negalima.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 18, 11:03)
Ne, mano laikais visi buvo su uniformomis. Tie, kurie nenori būti kaip kiti yra skirtingi. Vieni bus mušami, kiti bus lyderiais. Dėl nosies - nebuvo.
Kalbame apie ketvirtokus - 10 metų berniukus. tokio amžiaus jie turi išmokti susirasti savo vietą gyvenime. Jei ir muša, tai tas mušimas dar nėra toks, kaip paauglių, kai jau kyla pavojus gyvybei. Tai gyvenimas. Tėvai turi išsiaiškinti priežastis ir spręsti ką keisti savo auklėjime ar vaiko aplinkoje.
Mušti svetimus vaikus suaugusiems negalima.

Nerašiau,kad suaugusiems galima mušti svetimus vaikus.Nelabai galima mušti ir savus...Bet toleruoti muštynes (kad ir "nekaltas,ketvirtokiškas") taip pat negalima.
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 18, 10:11)
Nerašiau,kad suaugusiems galima mušti svetimus vaikus.Nelabai galima mušti ir savus...Bet toleruoti muštynes (kad ir "nekaltas,ketvirtokiškas") taip pat negalima.

Aš nesakau, kad reikia muštynes toleruoti. Vienkartinės muštynės buvo yra ir bus. Kalbama apie pastovų mušimą, kai visa klasė muša vieną. Vat šitai manau buvo beveik visų vaikystėje... tikriausiai net dabar negalime pasakyti kodėl taip elgdavomės, bet tėvai turi tai žinoti.
Atsakyti