QUOTE(aurushka @ 2007 09 07, 10:20)
Srauniau, va tu ir atsakei i kolegos klausimus: tevai tai vadina realiu pasauliu- mol tokia realybe, kovok, vaike uz save, geriau tu duok, o ne gauk- va taip ir va tai atsinesa vaikai is namu.
Ir taip pat, smaugliau, teisus esi sakydamas, kad tevai per daug uzsieme savimi/pinigais/darbais, nes kazkaip staiga viena diena skirti save ir savo laika vaikui pasidare nebemadinga, neprotinga ir daugiau prabanga, nei norma..
Nežinau.... Mane nuo tokios "realybės" neviltis ima.....
Ir kas svarbiausia, panašu, kad padėtis be jokios išeities. Klasę, mokyklą keist - bepramiška, visur tas pats, su tėvais susišnekėt - beviltiška, net juokas ima. Prieini ir sakai - gerbiamoji, gal galit kaip nors į savo sūnaus elgesį dėmesį atkreipt, nes jis maniškiui į nosį davė ir nuolat persekioja. O jinai savo - nekalbėk nesąmonių, mano vaikas puikus ir tokių dalykų nedaro. Taškas. Neįdomu jai, apsimeta, kad wiskas OK, nes tada problemų spręst nereikia: kalbėt su vaiku nereikia, domėtis jo psichologine būsena nereikia (įtariu, kad gal neįdomu).
O vat aš, matyt, po poros mėnesių tokios įtampos savo sūnų pas psichologą vesiu, nors ne jis turėtų ten eiti, o tie, kurie smurtauja kartu su savo puikiaisiais tėveliais
Papildyta:
Srauniau
Sorry, nieko asmeniško
Tiesiog labai pikta, be to, man atrodo, kad tu dar jaunas ir vaikų neturi, ane?
Taigi, kai pats atsiduri tokioj padėty, yra viena, o kai nuosava atžala - visiškai kas kita.
Kita vertus, situacija, kokia ji buvo mokykloj prieš 30 metų (kai aš pati buvau mokinė) ir dabar - kaip diena ir naktis, deja.....
O leist vaikui išsikovot vietą po saulę, bandant tapt banditėlių "draugeliu" labai brangiai gali kainuot (ne pinigine prasme). Vertybių sistema šiandien yra kitokia, nepalanki agresijos neturinčiam žmogui.
O gal tau visai gražu "kova už būvį"?
Vat todėl ir.....