Įkraunama...
Įkraunama...

Citrosept / Citroplius

Galiu tik pagirti smile.gif
savaitgali teko pavartoti, itariu, kad turejau lengvos formos angina, sakau lengvos nes nebuvo temperaturos bet bendra savijauta kele nerima..vaistineje man pasiule sita vaista..esu skeptike ir iki siol homeopatija netikejau smile.gif
viena diena pavartojus Citrosept pajauciau poveiki, kita ryta prabudau uztraiskanojusiom akim-vadinasi brudai eme valytis per visur..neitiketina kaip greitai ir kaip stipriai jie veikia bigsmile.gif
tiesa suvartojau tik puse rekomenduojamos dozes - vadinasi viena maziausia buteliuka bet to pakako, kad per dvi dienas pasijausciau sveikstancia smile.gif
be to emiau tiketi homeopatija biggrin.gif nors ir brangi ji ax.gif
Atsakyti
Norejau pasitikslinti ar sio preparato maitinancioms mamoms galima vartoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustyte @ 2007 04 15, 21:23)
Norejau pasitikslinti ar sio preparato maitinancioms mamoms galima vartoti? g.gif

mane irgi domino sis klausimas, nes nestuke.gif galima.
tai man pasake ir vaistineje ir pediatre, kad zindyvems jo vartot nerekomenduotina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 16 balandžio 2007 - 09:46
o gal ka nors panasaus i si preparata zinote, kad ir maitinancios galetu vartoti
Atsakyti
O jei yra padidejes rugstingumas ir zemas spaudimas, kazin ar galima ji vartoti? Kiek zinau greipfruktu nerekomenduoja vartoti toms, kuriu issiplete kapiliarai ir venos.
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2006 12 28, 17:14)
Norintiems laiku apvalyti organizmą nuo kenksmingų mikrobų, pagerinti bendrą savijautą ir sustiprinti imunitetą siūlomas toks 30 dienų kursas: pirmąsias 2 savaites vartojama 10-15 ekstrakto lašų stiklinėje vandens kartą per dieną, trečią savaitę- 15-20 lašų , o ketvirtąją-20-30 lašų per dieną.

Tai jau visai nebesuprantu— kiek kartų per dieną reikia vartoti CITROSEPT?
Vartotojo instrukcijoje (beje, citrosept lenkų gamybos ir visai nekartus) rašo, kad kursas 30 dienų, tačiau konkrečiau aprašo tik 2 savaites (gal ten eilutės kelios praleistos?) g.gif Taip pat rašo, kad vartoti 3 kartus per dieną. Ar tie 10-15 lašų- tai dienos dozė, ar po tiek 3 kartus dienoj? blink.gif Kiek kur skaičiau— visur skirtingai g.gif
Mano tikslas— atsikratyti karts nuo karto pasikartojančiu pėdų grybeliu ax.gif
Kaip vartoti: kad nesutrrr... blush2.gif ,
kad padėtų (nors ir nekartus),
kaip 12 m. vaikui?
Ačiū
Atsakyti
Na tikrai geras dalykas, bet jau skonis......aš net vienų apelsinų sulčių nebegaliu gerti...net nupurto smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti, kokio amžiaus vaikui jau galima gerti tą citroseptą?
Atsakyti
Po švedų gamybos citrosepto, vartojau lenkišką, tai skirtumas - akivaizdus. Lenkiškas žymiai silpnesnis cool.gif . Buvau citrosepto užsipirkusi Švedijoj, bet jau baiginėjasi, o lenkiško jau pirkti nesinori schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2007 06 19, 21:48)
Gal kas gali pasakyti, kokio amžiaus vaikui jau  galima gerti tą citroseptą?

Vat man irgi įdomu nuo kokio amžiaus galima duoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(organzza @ 2007 03 06, 17:24)
pernai kankinausi su karciu citroseptu,bet nesirgau rimtai.dabar atradau nauja Septo grape-kapsules. thumbup.gif Bet mazai dar kas jus turi .Kaune pervaziavau daugybe vaistiniu,bet radau tik Silainiu poliklinikos vaistinej.

Norėčiau plačiau ax.gif

[quote=Bolero,2007 06 20, 18:37]
Po švedų gamybos citrosepto, vartojau lenkišką, tai skirtumas - akivaizdus. Lenkiškas žymiai silpnesnis cool.gif . Buvau citrosepto užsipirkusi Švedijoj, bet jau baiginėjasi, o lenkiško jau pirkti nesinori schmoll.gif .

Lenkiškas tai tikrai šh... Nieko gero iš jo. BEnt jau man JOKIO poveikio gėriau ar ne. Va Švediškas tai jautėsi, kad veikia. Beje, Eurovaistinėje mačiau kažkokios kitos firmos gamintą greiprutų sėklyčių ekstraktą. Tik va kainos ir gamintojo nesužiūrėjau doh.gif:

HELP, kur pirkti Švedišką Citroceptą????
Atsakyti
Nieks nieko nerašo, tai aš parašysiu dar kartą smile.gif

Šiandien dar nusipirkau CITROPOL lašiukus. Na tikiuosi, kad kažkas panašaus į citroceptą g.gif: Nes vaistinėje visas Citroceptas Lenkų gamybos, tai biški sunervino. Žiūrėsiu kaip šitas viekia g.gif:
Čia daugiau apie jį:
http://www.sportnutr...h...1233&id2=16

CITROPOL (maisto papildas)

Greipfrutų sėklų ekstraktas - tai bioflavonoidų koncentratas, natūrali alternatyva antibiotikams. Net maža koncentracija šių bioflavonoidų gali sunaikinti daugiau, kaip 300 bakterijų, grybelių ir virusų rūšių, nepakenkdami žmogaus organizmui. Kasdien gerdami greipfrutų sėklų ekstraktą drėgnu ir šaltu rudens laikotarpiu galėsite apsisaugoti nuo peršalimo ligų, sustiprinsite savo organizmą. Ekstraktas taip pat padeda apsisaugoti nuo įvairių grybelinių ligų ir virusinių infekcijų.

Sudėtis: glicerininis greipfruto sėklų ekstraktas.

Vartojimas: Įlašinti 7 lašus į stiklinę vandens ir gerti prieš pusryčius, pietus ir vakarienę. Suplakti buteliuką prieš vartojant.Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Įpakavimas: 30 ml.

Gamintojas: Plantapol
Kaina: 20 lt / 5.79 €
Įpakavimas: 30 ml
Lojalumo nuolaida: Registruotiems ir prisijungusiems vartotojams


Tame puslapyje kaina 20 lt. O Eurovaistinėje mokėjau virš 30 Lt bash.gif:

Atsakyti