Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išvirti skanią ryžių košę

QUOTE(Megaera @ 2010 06 25, 08:52)
Kažkada per Oliverio laidą užmačiau superinę ryžių košę (beveik pudingas,tik orkaitėj nereik paskui kept).
4 stiklinės pieno,1 stiklinė ryžių. Virti 40min. ant labai silpnos ugnies NEATIDARANT puodo. Nu žinokit super gaunas thumbup.gif Galima turbūt ir razinas dėt.Aš tik išvirtus pasaldinu cukrum. Šiaip gaunas labai daug,tad proporcijas vaikui atitinkamai sumažinu. Beje ryžiai tinka tik apvalūs,tiksliau sakant būtent pudingui skirti.

as su paprastais ryziais bandziau ir liuks gaunasi thumb_yello.gif bent jau mano sheimyna apsipatenkinus po tokios vakarienes kurie kartas nuo karto ishverdu biggrin.gif
Atsakyti
mano pupules labai megstama ryziu kose su darzovem(morkom,sparaginem pupelem,spinatais)paprastai isverdi ryzius ir darzoves,paskui darzoves susmulkinu smulkintuvu ir uzpilu ant ryziu truputis sviesto ir viskas.paprasta ir skanu:)
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
As savo maziukui ryzius verdu kartu su vistiena, morkytem ir bulvytem. Na, jam labai skanu ax.gif
Aciu mamos, neblogu recepteliu suzinojau thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Megaera @ 2010 06 25, 12:52)
Kažkada per Oliverio laidą užmačiau superinę ryžių košę (beveik pudingas,tik orkaitėj nereik paskui kept).
4 stiklinės pieno,1 stiklinė ryžių. Virti 40min. ant labai silpnos ugnies NEATIDARANT puodo. Nu žinokit super gaunas thumbup.gif Galima turbūt ir razinas dėt.Aš tik išvirtus pasaldinu cukrum. Šiaip gaunas labai daug,tad proporcijas vaikui atitinkamai sumažinu. Beje ryžiai tinka tik apvalūs,tiksliau sakant būtent pudingui skirti.

Uždėjau virti pagal šį receptą rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 03 05, 11:43)
Uždėjau virti pagal šį receptą  rolleyes.gif .

ir kaip gavosi? ax.gif
Atsakyti
oi, kiek sauniu receptuku prisiskaiciau, reiks badyt thumbup.gif mes verdam paprastai, bet kokius ryziu, kokius tuo metu namuose turim, su vandenuku ir pienuku, o isvirusia pasigardinam sviestuku ir jogurtu, niam wink.gif
Atsakyti
as verdu ant garu: 5min pavirti vandeny tada i sieteli, det ant puodo ir uzdet folija, dar ten idedu saldytu zirneliu. labai greita, skanu. cia sau taip darom, poto kai verdu dasrzoviene mazytei tai paciam gale idedu jai pries isjungiant smile.gif
Atsakyti
Virsiu ir as pusryciamss ryziu kose palei koki nors recepteli thumbup.gif mano ziogas nelabai valgo ryzius, bet gal is idomesniu receptu patiks, aciu uz receptus 4u.gif
Atsakyti
manoji labai megsta ryziu sriuba, na ten beveik kose bet ji sako sriuba, jei pasakysiu kose -nevalgys lotuliukas.gif
Atsakyti
as verdu vandeny pasudytame.. po to jau kai suminksteja ryziai,ipilu pieno,ir dar ilgokai paverdu,kol isleidzia toki klijaidedu vanilinio cukraus,cukraus,o didckiui dar ir razinu idedu thumbup.gif nu kerta tai net ausys juda bigsmile.gif
Atsakyti
mano mama man vis primala su senovine kavamale ryziu.

1puodeli pieno
1puodeli vandens
uzverdu
apie 2.5 kaupinus saukstus maltu ryziu
druskiuko, cukriuko siek tiek ir verdu 7-10min. tada palieku dar pastovet, o tada tiesiog su uogiene duodu smile.gif

mes valgom ryziu kose butent taip
Atsakyti