
maniskis labai megsta ryziu koses ivairias, bet kai jis mesinis tai skaniausia jam sita, ir pietum tokia padarau: verdi paprasta ryziu kose ant vandens, kitame puode verdu smulkiai papjaustyta mesyte( ivairi buna, kaip kada), ryziams verdant idedu tarkuota morka ber burokine tarka ir dziovintu slyvu, kai mesyte gerai apverda isimu ir idedu ja i ryzius kartu virti,iberiu druskytes pipiriuko, ir verdu ta kosyte kol beveik nelieka vandens, tada pertrinu viska, pries paduodant idedu sviestuko arba ipilu slakeli pienuko, niam niam, labai skanu mano mazajam

as tai perku dribsnius ryziu maniskis labai mielai valgo,palaukiu kol uzvirs pienukas tada dedu dribsnius,sviestuko ir druskytes truputi ir viskas paprasta skanu ir greita
Aš ryžių košę verdu ant vandens ir su apvaliais ryžiais
Kai užverda, sumažinu ugnį ir paverdu 3 min, po to puodą kišu po kranu, ryžiai prasiplauna ir išpilu visą vandenį. Tada įpilu pieno dvigubai daugiau nei ryžių, ir verdu ant silpnos ugnies 10 min, dar geraiu jei po to dar pastovi po dangčių
Valgom su sviestu ir cukrum, aš sau pabarstau cinamonu
mmm




QUOTE(jolax @ 2007 09 05, 20:22)
Nemoku isvirti savo kleckui ryziu koses. Vis nuperku tas leliuku .O juk pamenu kaip skanu budavo darzelyje kai duodavo ryziu kose virta su razinom.Patarkit mamytes kaip skaniai isvirti kose. Kokius ryzius geriausia naudoti.Aciu
Na as tai perku ryziu dribsnius,jie kainuoja 3.49 400g tai jie ir isverda labai greitai ir skonis vat lygiai tas pats kur mums kazkada darzeliuose duodavo,tik as darau be razinu kartais banano itrinu,bet dazniausiai tai tik su sviestu
Verdu ryziu dribsnius su pienu. Veliau sutrinu banana. Labai skaniai gaunasi. Net pati valgau

Verdu vandeny,kol vandens beveik nelieka.Pripilu pieno,kad apsemtų ryžius.Dar gan ilgai verdu ant nedidelio kaitinimo.Pabaigoje dedu vanilinį cukrų,razinas ir dar pilu truputį pieno,pakaitinu ir viskas.Labai skani gaunasi.Valgau net aš,nors razinų nekenčiu

Dazniausiai verdu ryzius su moliugu.Dukryte ja megsta.Verdu labai paprastai:uzverdu vandeni,tada imetu moliugo gabaliukus,paverdu 5min,ir suberiu ryzius.Pagardinu sviestuku,ir truputuka cukraus.
Sia kose valgom ryte,arba vakare.
Sia kose valgom ryte,arba vakare.
Kai verdu ryziu dribsnius visada itarkuoju morkytes, po to sviestuko arba tikro alyvuogiu aliejaus ir skanaus

QUOTE(vikulia 84 @ 2010 04 07, 17:44)
Verdu ryziu dribsnius su pienu. Veliau sutrinu banana. Labai skaniai gaunasi. Net pati valgau 

reiks pabandyt

Kažkada per Oliverio laidą užmačiau superinę ryžių košę (beveik pudingas,tik orkaitėj nereik paskui kept).
4 stiklinės pieno,1 stiklinė ryžių. Virti 40min. ant labai silpnos ugnies NEATIDARANT puodo. Nu žinokit super gaunas
Galima turbūt ir razinas dėt.Aš tik išvirtus pasaldinu cukrum. Šiaip gaunas labai daug,tad proporcijas vaikui atitinkamai sumažinu. Beje ryžiai tinka tik apvalūs,tiksliau sakant būtent pudingui skirti.
4 stiklinės pieno,1 stiklinė ryžių. Virti 40min. ant labai silpnos ugnies NEATIDARANT puodo. Nu žinokit super gaunas

QUOTE(Megaera @ 2010 06 25, 11:52)
4 stiklinės pieno,1 stiklinė ryžių. Virti 40min. ant labai silpnos ugnies NEATIDARANT puodo.
butinai reikes isbandyti

nu superiniai receptukai....
as su cinamonu noriu pabandyti....

