Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios nuorodos nėštukėms ir mamoms

QUOTE(Lera @ 2008 02 24, 20:08)

brangios neštukes mažiau žiurekit ir klausykit visokiu baisiu istoriju ir nebus tu nereikalingu baimių mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2008 02 21, 20:52)
tiesiog labai skausminga pasirode verysad.gif  unsure.gif  blush2.gif ...zinau, kad naturalu, bet tai vistiek baugina ax.gif ...nors ateis laikas ir manau nebelix jokiu baimiu, o tik didziulis noras susitikti su savo stebukliuku wub.gif  wub.gif  wub.gif

pritariu tau 4u.gif
Atsakyti
Aš nesenai sužinojau, kad esu nestuke.gif , bet jau "persivalgiau" informacijos gausybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2008 03 16, 13:07)
Aš nesenai sužinojau, kad esu  nestuke.gif , bet jau "persivalgiau" informacijos gausybe ax.gif

patikek dar ne kartą persivalgysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 03 18, 15:02)
patikek dar ne kartą persivalgysi biggrin.gif

thumbup.gif aga thumbup.gif
Atsakyti
bet susivirškinus noresis dar dar ir dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 19 kovo 2008 - 19:23
grazios liniuotes nestuke.gif galit net su savo foto pasidaryti bei paziuret kaip lialia atrodo tokios ar tokios savaites
stai cia
Atsakyti
QUOTE(laimuziukas @ 2007 12 18, 18:58)

Na aš radau čia tokią nuorodėlę kam įdomu būtų pasiskaičiuoti tikslią gimdymo datą ir kada keičiasi trimestrai Gimdymo data

šį skaičiuoklė nelabai man patiko dėl to kad neatsižvelgiama į menesiniu cikla, man parode preliminaria pastojimo diena jau po to kai ivyko ovuliacija
Atsakyti
sveikos mamytes..tik ka suzinojau kad esu nescia, bet vaikelio neplanavau, bet labai dziaugiuosi,problema ta kad greiatai noriu saraso KA GALIMA DARYTI KO NE IR KA GALIMA VALGYTI KO NE, gal kas turit kokia nuoruoda greitai info???
Atsakyti
ieskok per temeles ir rasi, info cia labai daug. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarune @ 2008 05 16, 14:44)
sveikos mamytes..tik ka suzinojau kad esu nescia, bet vaikelio neplanavau, bet labai dziaugiuosi,problema ta kad greiatai noriu saraso KA GALIMA DARYTI KO NE IR KA GALIMA VALGYTI KO NE, gal kas turit kokia nuoruoda greitai info???

apie viska mielai papasakos gine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwvilma @ 2008 04 11, 16:47)
grazios liniuotes  nestuke.gif  galit net su savo foto pasidaryti bei paziuret kaip lialia atrodo tokios ar tokios savaites
stai cia

tikrai kokios grazutes ax.gif thumbup.gif ...dekui uz tokia nuorodele 4u.gif...rejk atsinaujinti dabar hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kariatide: 16 birželio 2008 - 07:57