http://www.visivardai.com/ Vardai
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2009 10 12, 09:43)
Nesąmonė Man pagal viską turi būti dvi mergytės, o bus du bernai...
Va su dvynukais nezinom, nebuvom testave su dvynukais. Labai idomu idomu Gydytojai sako,kad laukiates mergyciu? O kada gimdysit Butu labai smagu,kad parasytumete, kas vis tik gime
QUOTE(inetika @ 2009 10 12, 11:10)
Va su dvynukais nezinom, nebuvom testave su dvynukais. Labai idomu idomu Gydytojai sako,kad laukiates mergyciu? O kada gimdysit Butu labai smagu,kad parasytumete, kas vis tik gime
man atrodo ji turejo omeny, kad pirmas berniukas pas ja ir antras berniukas nusimato
man sako skaiciuokle, kad mergina, lyg to ir laukiam
o pasiskaiciavus pirmosios, tai ir gime mergaite. tai gal ir teisinga ta skaiciuokle
o pasiskaiciavus pirmosios, tai ir gime mergaite. tai gal ir teisinga ta skaiciuokle
Labutis
Su manim, mano sūnum ir su tuo ko laukiam teisybę rodo
Ypač tikiuosi, kad neklys nei gydytojai, nei skaičiuoklė šįkart
QUOTE(*Ievka* @ 2009 10 12, 23:05)
Labutis
Super tikekimes
Papildyta:
QUOTE(mabi @ 2009 10 12, 20:58)
man sako skaiciuokle, kad mergina, lyg to ir laukiam
Labai dziaugiuosi
Nesutampa Pagal skaiciuokle viskas atvirksciai, turiu mergaite - ale turejo buti berniukas. Dabar laukiuosi berniuko, o rodo kad bus mergaite.
QUOTE(Diamond @ 2009 10 15, 21:21)
Nesutampa Pagal skaiciuokle viskas atvirksciai, turiu mergaite - ale turejo buti berniukas. Dabar laukiuosi berniuko, o rodo kad bus mergaite.
Atspejo skaiciuokle tik susimaise kuris pirmas bus
Na, man tas spejimas nepasitvirtino, parode berniuka nors turiu meryte