Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios nuorodos nėštukėms ir mamoms

QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 02 22, 13:10)
Sveikos mamytės smile.gif
Vaikštinėdama -nete aptikau tokį puslapį, kuriame Jūs galite pamatyti savo būsimą leliuką pagal savo nuotraukas. Nieko rimto, bet prisijuokiau iki soties thumbup.gif
http://www.vw.com/vw.../bbMaker_wb.swf

Sita jau isbandziau, man thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 25, 11:17-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2009 06 25, 11:17)
Sita jau isbandziau, man  thumbup.gif

man tooookia nesąmonė parode doh.gif blink.gif kažkoks negražus ir visiškai nieko bendro su dabartinių neturintis lelkas lotuliukas.gif
Atsakyti
Trumpai ir konkreciai apie vystymasi

http://eli.mama.lt/n..._paveiksleliais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cucumi: 27 liepos 2009 - 19:28
Jei uz lango blogas oras, galite praleisti vakara ziuredamos filma. smile.gif)) Man labai patiko kad radau si tinklapi. smile.gif)) Filmu ziurejimas nieko nekainuoja o ir vietos kompiuteryje nieko neuzima,nes nereikia siustis. Saunumelis tiesiog. smile.gif)))))))) Nemokamas filmu ziurejimas
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 08 16, 12:17)
Jei uz lango blogas oras, galite praleisti vakara ziuredamos filma. smile.gif)) Man labai patiko kad radau si tinklapi. smile.gif)) Filmu ziurejimas nieko nekainuoja o ir vietos kompiuteryje nieko neuzima,nes nereikia siustis. Saunumelis tiesiog. smile.gif)))))))) Nemokamas filmu ziurejimas

jūsų tašku rinkimas su nuorodos susijusios su nėštumu ir gimdymu nieko bendro neturi tad prašom nemulkint žmonių ir nespamint .
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 09 05, 16:24)
jūsų tašku rinkimas su nuorodos susijusios su nėštumu ir gimdymu nieko bendro neturi tad prašom nemulkint žmonių  ir nespamint .

joo..ir aš atsiverčiau ir supratau kad apgavo blink.gif
Atsakyti
mamyčių klube gimdymas nuo iki .. su kaip visada graudinančia pabaigą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 09 28, 06:58)
mamyčių klube gimdymas nuo iki .. su kaip visada graudinančia pabaigą  wub.gif

wub.gif susigraudinau
Atsakyti
Vaikelio gimimas visuomet jaudinantis wub.gif

Tiesa pasakius oi kiek tureciau komentaru apie si video irasiuka doh.gif doh.gif ... Buvau ...pakraupusi nuo pirmuju vaizdo iraso minuciu (neskaitant labai grazaus jaunu Teveliu nusiteikimo wub.gif thumbup.gif ). Tipiskas lietuviskas ''gimdymas'' cool.gif doh.gif
Nuo sito mediko (gal net ir klinikos - reiketu pasidometi statistikomis) lekciau kuo toliau ir ne neatsigrezdama.

Mamytes, nepamirskit, gimdom mes, moterys, o ne akuseriai ir ne kt med. personalas. Tai jie turi pasitiketi gimdyvemis, o ne teveliai...medikais. Tuomet ir nesklandumu butu gerokai maziau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes ir jau esamos nestuke.gif
Kvieciu apsilankyti puslapyje www.girlorboy.net
Galesite suzinoti kas gims, ar paplanuoti. 4u.gif Si skaicuokle sukurta remiantis mociutes budu, kuri jau ji nuo senu laiku zino. Jos paskaiciavimu mano vyras sukure puslapi. Jau paskaiciuota,kad is 60 vaiku, bigsmile.gif kuriuos skaiciavo mociute, tik 3 is ju gime ne taip, kaip ji buvo paskaiciavusi, bet nieko 100% nera tikslumo.
Atrodo neitiketina, bet siulau jums pabandyti ivesti savo tevu datas ir paziureti,ar jus gimete, tas, kas buvo paskaiciuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inetika @ 2009 10 11, 22:31)
Sveikos busimos mamytes ir jau esamos     nestuke.gif
Kvieciu apsilankyti puslapyje www.girlorboy.net
Galesite suzinoti kas gims, ar paplanuoti.    4u.gif     Si skaicuokle sukurta remiantis mociutes budu, kuri jau ji nuo senu laiku zino. Jos paskaiciavimu mano vyras sukure puslapi. Jau paskaiciuota,kad is 60 vaiku,  bigsmile.gif  kuriuos skaiciavo mociute, tik 3 is ju gime ne taip, kaip ji buvo paskaiciavusi, bet nieko 100% nera tikslumo.  
Atrodo neitiketina, bet siulau jums pabandyti ivesti savo tevu datas ir paziureti,ar jus gimete, tas, kas buvo paskaiciuota 4u.gif

na man sutampa kol kas smile.gif aisku, nezinom tiksliai, bet gyd. pranasauja ta pati ka ir skaiciuokle ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuxe: 12 spalio 2009 - 08:22
Nesąmonė g.gif Man pagal viską turi būti dvi mergytės, o bus du bernai...
Atsakyti