Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija

Laba diena,
gal galetumet atsakyti i mano klausima,
Sunui1 m. 10 men. pirmiausiai ant krutineles atsirado sausas raudonas lopinelis, kuris , laukui bgant, plinta ir uzima didesnes kuno vietas, kojytes sulinkimo vietose, pietukyje.
Iki siol maitinu krutimi, taciau vaikas valgo ir kita kieta maista, citrusiniu neduodam , sokolado irig. Nuo ko praside, nustatyti patiems nepavyksta. Gydytoja nurode sarasa maisto produktu, kurie maziau lergizuoja ir pasake, prisilaikyti siuos dietos 2 men.
Tik viena problema tame yra, vaikinas beveik nevalgo to, ks galima.( Praktiskai galima vien tik koses.)
Ar toks gydymo budas efektyvus, ar geriau elgtis kitaip?
MAn paciai vaikysteje, pasakoja tevai, buvo tarp kojyciu panasus dalykai, tik gydytojainieko nenustate, tevams siule naudoti hormoninius vaistus. Tevai ju nenaudojo, ir laikui begant tai isnyko. Tik net ir dabar, kartais, atsiranda ir man tokie lopineliai, kurie veliau dyngsta. Ju nebuba vasaros metu.
Gydytoja, kas tai galetu buti ir kaip padeti vaikinukui?Naktimis jis labai kasosi, koki tepaliuka vartoti. Jeigu as siuo metu tep jam su "Psoritan", ar tai gerai ar blogai?
LAbai laukiu atsakymo.
aciu.
Atsakyti
Alerginių ligų gydyme svarbiausia vietą užima alergeno pašalinimas iš aplinkos, šiuo atveju tai yra maisto produktai. Kadangi maitinate pati, jūs irgi turite laikytis hipoalerginės dietos. nepagerėjus ar nepavykus nustatyti kam alergiškas, tokio amžiaus vaikui jau galima bamndyti daryti odos alerginius bėrimus.
Psoriaten yra homeopatinis vaistas, daugiau skirtas psoriazei gydyti. Nemačius vaiko, gydymo skirt negaliu, bet jam tikrai reikia drėkiti ir minkštinti odą Sebamed, Excipiale, Eucerino kremais ar tepalais su Urea, kuris mažina niežulį.
Augant bėrimai greičiausiai mažės.
Atsakyti