Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.Samer Hamoudeh

Kur dabar dirba S.H. ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgytė @ 2013 05 14, 15:41)
Kur dabar dirba S.H. ?  ax.gif

jei info nepasenusi pries pora dienų mačiau kad dirba Antakalny, tik įdomu butų išgirsti ar įmanoma tartis su juo ir t.t. kokie atsilepimai gal kas nesniai pas jį gimdėte?
Atsakyti
QUOTE(Milow @ 2013 05 14, 17:02)
jei info nepasenusi pries pora dienų mačiau kad dirba Antakalny, tik įdomu butų išgirsti ar įmanoma tartis su juo ir t.t. kokie atsilepimai gal kas nesniai pas jį gimdėte?

A... Aš gal šiek tiek ne vietoje. smile.gif Bet vėl gimdyti dar nesiruošiu, o pas S. H. anksčiau lankiausi Šeškinės poliklinikoje. O dabar tokia šiek tiek likimo valiai palikta jaučiuosi. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
as kovo menesy antakalnio ligoninej gimdziau per sito daktaro budejima
Atsakyti
QUOTE(brigita777 @ 2013 05 26, 21:14)
as kovo menesy antakalnio ligoninej gimdziau per sito daktaro budejima

Gal galit truputi daugiau parasyt koki ispudi paliko smile.gif
Atsakyti
Gimdziau pas ji penktadieni smile.gif nesitariau, neieskojau, net nezinojau, kad jis dirba AK biggrin.gif atvaziavau, kaip galvojau, trumpai apziurai, bet teko keliaut tiesiai i gimdykla su 5cm smile.gif apie gydytoja atsiliepimai tik patys geriausi- ne tik profesionalus, savo darba ismanantis ir jam atsidaves zmogus, bet ir nuosirdziai kaip vyras besirupinantis moterimis wub.gif gimdymas jo deka praejo super sklandziai, jei kada tektu gimdyti dar, si karta jau ieskociau ir tarciausi biggrin.gif noreciau, kad tokiu gydytoju butu daugiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgytė @ 2013 05 14, 14:41)
Kur dabar dirba S.H. ?  ax.gif

gyd. Sameris dabar dirba ne tik AK ligoninėje, bet ir privačiuoje klinikoje Justiniškių g. 64, aušros vartų ligoninėje.

Jau teko apsilankyti, ir net nereikėjo ilgai laukti priėmimo wink.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal kas zinote jo tel numeri? parasykit i az. gal kas zino ar daktaras atlieka cezari? aciu
Atsakyti
Sveikos, o gal kas zinote jo tel numeri? parasykit i az. gal kas zino ar daktaras atlieka cezari?

Mergaites man ir labai aktualu, parasykit prasau kaip su cezariu 4u.gif
Atsakyti
Nerealus gydytojas! Man jis darė cezarį... Savo srities profesionalas, rūpestingas, žmogiškas, atsakingas, mokantis pajuokauti ir šiaip, labai šiltas gydytojas thumbup.gif Jei dar gimdyčiau, tai tik pas jį! Beje, nesitarusi nuvykau į AK ir atsitiktinumo dėka jis mane operavo thumbup.gif Man tikrai pasisekė thumbup.gif
Padėka gydytojui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano atvejis buvo panasus. Atvaziavau i Antakalni planiniam cezariui, nebuvau su niekuo susitarusi. Ir tikrai labai dziaugiuosi, kad papuoliau pas si gydytoja. paprastas, konkretus, rupestingas ir mokantis pajuokauti. Galiu tik pagirti ir pasidziaugti. Tikrai super smile.gif
Atsakyti
Gulejau pries savaite antakalnije, maciau daktara.Paklausiau del cezerio.Pasake kad daro, ir telefona asmenini dave:)
Klausiau tik del to kad jau zinau kad man tik per cezerio pjuvi galima gimdyti.Amzius jau 38 metai, vaikas antras, pirmam 15.Darita rimta klubo operacija ir salintos miomos, del to ir klausiau.
Pasake kad pades kai tik reikes.
O gimdyt vaziuot tik pas ji.
Jis taip man pasake, kad antakalnije geriausia.Daktarai visi patirus:)
Neziau ar galiu dalinti numeri .Bet jei labia kam reikes , rasikit man asmeniskai:)arba skambinkit 868472943 Liusjena.
Atsakyti