Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.Samer Hamoudeh

Zinau, kad anksciau antakalnyje priiminejo. Paklauskit pacio gydytojo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliuk @ 2011 04 02, 08:03)
Gal kas zino, ar sitas daktaras priima gimdymus ? Gal jau kur dirba papildomai ?
Esu prisiregistravusi prie Seskines poliklinikos, noreciau, kad priziuretu gimdyma ir saunu butu pas ji gimdyt  ax.gif

ir as norejau bet....

QUOTE(Migdolinė @ 2011 04 02, 09:49)
Zinau, kad anksciau antakalnyje priiminejo. Paklauskit pacio gydytojo mirksiukas.gif

tai vat, kad dirbo....
Atsakyti
QUOTE(rakste @ 2010 10 01, 16:28)
siandien buvom pas ji echoskopijoj thumbup.gif  superinis daktaras thumbup.gif  labai demesingas,labai issamiai viska paaiskina.. visos kitos poliklinikos gydytojos ateina pas ji konsultuotis smile.gif

ech kaip pasiilgau šito daktariuko wub.gif biggrin.gif gyvenu dabar ne Vilniuje, kaip gaila, kad teko su tokiu nuostabiu gydytoju atsisveikint, tikrai visada dėmesingas, rūpinasi, jei tik kuo pasiskųsdavau nėščia jis tuoj suorganizuodavo echoskopiją papildomai, na ir taip toks švelnus..teko apsilankyt kartą pas privatų ginekologą(išliaupsintas jis čia SM, bent jau anksčiau buvo)tai pasibaisėjau grubumu..o dar pinigus plius mokėjau už konsultačiją doh.gif
Atsakyti
Sveikos! Turiu problemėlę ir šį gydytoją gavau vietą tik liepos 21 dieną. Aš pas jį gydausi. kaip manote, jei paskambinčiau jam i kabinetą ar pakonsultuotų jis mane? Nes dabar laukti tiek ilgai..
Atsakyti
QUOTE(Dovileco @ 2011 06 09, 10:24)
Sveikos! Turiu problemėlę ir šį gydytoją gavau vietą tik liepos 21 dieną. Aš pas jį gydausi. kaip manote, jei paskambinčiau jam i kabinetą ar pakonsultuotų jis mane? Nes dabar laukti tiek ilgai..

Manau pagelbes, jis matai atostodu iseina sad.gif kazkas rimto? Tai gal koki papildoma imkis
Atsakyti
QUOTE(djbzykas @ 2011 06 09, 15:47)
Manau pagelbes, jis matai atostodu iseina sad.gif kazkas rimto? Tai gal koki papildoma imkis

Na jis man išrašė tokias žvakutes ir man jaučiu, kad man pienligė prasidėjo, tad nežinau, ar galiu jas dabar naudoti..
Atsakyti
QUOTE(djbzykas @ 2011 06 09, 16:47)

O nuo kada jis atostogu iseina?
Atsakyti
QUOTE(Mamusik @ 2011 06 10, 09:20)
O nuo kada jis atostogu iseina?

kiek suprantu nuo birzelio 27, nes man 22 d paskyre kad ateiciau, nes po to atostogaus
Atsakyti
O ar Samer dirba kur nors privačiai ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Dovileco @ 2011 06 11, 21:00)
O ar Samer dirba kur nors privačiai ar ne?

Sorpo lyg ir dirba.
Atsakyti
QUOTE(djbzykas @ 2011 06 10, 11:18)
kiek suprantu nuo birzelio 27, nes man 22 d paskyre kad ateiciau, nes po to atostogaus

ir man 22 pas ji konsultacijai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(loveliuk @ 2011 06 12, 11:08)
ir man 22 pas ji konsultacijai  tongue.gif

Tai gal prasilenksime smile.gif smile.gif 4u.gif kur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo djbzykas: 13 birželio 2011 - 10:52